BladerFlame
Silver
Sonuçlar nasıl beyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
OverSonuçlar nasıl beyler
Speedin boyu 1.75 mis over be reisimSonuçlar nasıl beyler
Aga sen zaten 185 değil miydinSpeedin boyu 1.75 mis over be reisim
Bu arada 1.74 boy iyimi?
Hm oylede oylesine soriyim dedimAga sen zaten 185 değil miydin
Sen htnsin tabiki bi sikinti olmazAmk ikiye katlanmıs sıralama![]()
Htn life özet. 07-16 uyku 16-20 pc 20-22 spor sonra ev yeminle 20 gündür böyleSen htnsin tabiki bi sikinti olmaz
Frameletin hayat ozetuHtn life özet. 07-16 uyku 16-20 pc 20-22 spor sonra ev yeminle 20 gündür böyle
Sadece 20 gündür böyleyse iyiHtn life özet. 07-16 uyku 16-20 pc 20-22 spor sonra ev yeminle 20 gündür böyle
1.74Sadece 20 gündür böyleyse iyi
Yüzünü hiç görmedim ama htnsen azıcık boyunda varsa hayat sana güzel amk

sakın sakın sakınMezuna kaldık 45 k dan sayısal
baba deneyecem bida ne kaybederim ki ailem sıkıntı cıkarmaz 1 yılasakın sakın sakın
boyum uzun değilde face htn ama ciddi incel life yasıyomSadece 20 gündür böyleyse iyi
Yüzünü hiç görmedim ama htnsen azıcık boyunda varsa hayat sana güzel amk
oğlum bak abini dinle sakın öyle bir mallık yapmayaz git amk şimdi başlık açıcambaba deneyecem bida ne kaybederim ki ailem sıkıntı cıkarmaz 1 yıla
bir ben görmedim forumda amk atsana banadaboyum uzun değilde face htn ama ciddi incel life yasıyom
atıcam bi uyuyum da hiç uyumadım amk uyanınca atıyım konusuruzbir ben görmedim forumda amk atsana banada
bilmiyom bana tıptan baska meslek uymaz gibi geliyooğlum bak abini dinle sakın öyle bir mallık yapmayaz git amk şimdi başlık açıcam
Boyun kaç ki 170+ falansan yine kurtarırsın bence ya htn face ileboyum uzun değilde face htn ama ciddi incel life yasıyom
Sorun olmazsa Yüzünü bende merak ediyorum reisbir ben görmedim forumda amk atsana banada
45k dan ne mezunu yarram 70k yaptım siksen kalmamMezuna kaldık 45 k dan sayısal
Ortodontist olup subforumdakilerin surgerylerini yapmakbilmiyom bana tıptan baska meslek uymaz gibi geliyo
kanka bencede yaz 45 çok güzel bir sıralama bide sayısalbilmiyom bana tıptan baska meslek uymaz gibi geliyo
@googlegemini subhuman amkBoyun kaç ki 170+ falansan yine kurtarırsın bence ya htn face ile
Sorun olmazsa Yüzünü bende merak ediyorum reis
bana diyo salak murad@googlegemini subhuman amksence atarmi sana facecardini
Amk madem guluyosun jfl atsana postumabana diyo salak murad![]()
bunun umidiyle birkac ayimi verdimturkiyenin egitim sistemi kadar boktan bir sistem yok.
ben siz olsam butun emegimi yurt disina cikmak icin harcardim.
kaçak gidersin belkide çok zor riskli kanka onun yerine ascend + yabancı manita yapıp gitme metodu hala fixlenmedi (ciddi)bunun umidiyle birkac ayimi verdim
Her sene belirli miktarda para gostermek gerekiyormus bunu ogrenince mahvoldum
Su yurtdısına ucretsiz gercekten para ve aile evragi parasi bu sikik avrupalılarının sikik şartlerı olmadan nasıl gidiliyor
Avusturalyada kürt bi kıx vardı onla konuşmaya devam etseydim keşke swni buraya getircem falan diyodu kafamı sikeyim yakaçak gidersin belkide çok zor riskli kanka onun yerine ascend + yabancı manita yapıp gitme metodu hala fixlenmedi (ciddi)
olm kürt kız güzel olurdu yine benim danimarkada bi tane vardı çirkin obezdi diye saldım vallaAvusturalyada kürt bi kıx vardı onla konuşmaya devam etseydim keşke swni buraya getircem falan diyodu kafamı sikeyim ya
cok tanimiyom ama @Topkra seviyo heralde seni o zaman ben de severim yuksek ihtimal ondan dolayı evet@Thrill senle aktif olarak hic konusmadik beni seviyomusun?
Tm reisim cok sagolcok tanimiyom ama @Topkra seviyo heralde seni o zaman ben de severim yuksek ihtimal ondan dolayı evet![]()
tyt ayt kaçMezuna kaldık 45 k dan sayısal
sonra böyle oe nin biri gelir geleceğini siker
Napcak etute mi birakcak jfl yaz engelleA k oclari müdür dm atiyor sonucunu at diye engeli bassam sorun olur mj
10 ay boyunca lock in'lesek bile bu sene mezuna kalan onca kişiyle ne kadar yarışabiliriz bilmiyorum. napsak vaz mı geçsekbunun umidiyle birkac ayimi verdim
Her sene belirli miktarda para gostermek gerekiyormus bunu ogrenince mahvoldum
Su yurtdısına ucretsiz gercekten para ve aile evragi parasi bu sikik avrupalılarının sikik şartlerı olmadan nasıl gidiliyor
Kanka banada atar mısın merak ettimatıcam bi uyuyum da hiç uyumadım amk uyanınca atıyım konusuruz
90-62tyt ayt kaç
aynısını düşünüyorum herkeste aynısını söylüyor napıcam bilmiyom amk aşırı stresliyim10 ay boyunca lock in'lesek bile bu sene mezuna kalan onca kişiyle ne kadar yarışabiliriz bilmiyorum. napsak vaz mı geçsek
gerçekçi olarak iyi bir eforla 30k yapılır bence bu aradaaynısını düşünüyorum herkeste aynısını söylüyor napıcam bilmiyom amk aşırı stresliyim
o civarlarda başka bir bölüm de ilgini çekebilir belkiaynısını düşünüyorum herkeste aynısını söylüyor napıcam bilmiyom amk aşırı stresliyim
333 iq amk90-62