Turanmethod
Silver
yoksa 1 haftaya ben yazicam ayiryetten şuanki 12.siniflar hedef ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yks calismak icin orgdakilerin tavsiyesi lazimsa vay halineyoksa 1 haftaya ben yazicam ayiryetten şuanki 12.siniflar hedef ne
Yarrağım senin yetkinliğin ne ki ne yazacaksın?yoksa 1 haftaya ben yazicam ayiryetten şuanki 12.siniflar hedef ne
Kanka sahsifikrimyoksa 1 haftaya ben yazicam ayiryetten şuanki 12.siniflar hedef ne
neden yazamiyim ki ne yani burda yazanlar cok tecrubeli hayati yalamis yutmus kisilermiYarrağım senin yetkinliğin ne ki ne yazacaksın?
Yazan veya yazacak bir susisesi var o da 5k yapmıştı diye hatırlıyorum. Eğer sen de böyle bir şey yapmışsan yaz.neden yazamiyim ki ne yani burda yazanlar cok tecrubeli hayati yalamis yutmus kisilermi
katiliyorum ayiryetten aga kacinci sınıfsin hedefin neKanka sahsifikrim
Valla yksmaxxingvs tavsiye hicbirseye gerek yok
Duzgun duzenli calis ypt indir keonometren olsun zaten ordan bi rekabet oluyor
Okul sonrasi tekrar yap o gun icindeki islediklerinizi ondan sonra o gun ne calismak istioyrsanyada programinda ne varsa onu calis
Program nasi olusturulu demeyin arkadaslar fen ve sosyal derslerini her birini BENCE haftada iki defa mat edebiyat derslerinide 4 defa calisin
Birde okula gidince 12 degilseniz ben dun su kadar su kadar calistim vs diyin arkadaslariniza sohbet ustu hani yok knk en caliskan sensin en zeki sensin diyenler olur fln takmayin
tabikide en caliskan benim anasini siktigim sen ve o gotu kurtlu 30 iq agalarin okul tuvaletinde her tenefus sigara icme maceralari yasarken ben paragraf cozuyodum
10. Sinif oldumkatiliyorum ayiryetten aga kacinci sınıfsin hedefin ne
vay amk. ben 11. sınıfa kadar lise hayatımda test kitabı kapağı açmadım insanlar 9. sınıftan tıp için hazırlanıyor.10. Sinif oldum
hedefim tip herhangi bir tip siralama hedefim tipa girebilecegim bir siralama
tıp faresi misin evladim niye herhangi bir tıp?hedefim tip herhangi bir tip siralama hedefim tipa girebilecegim bir siralama
Nasi caliscaz amk cok konu var ve nerden baslayacagimi bilmiyorumTyt sosyali calisin sonra benim gibi 91 tyt ama 10 net sosyal yapmayin
kanka zaten belirli konulardan soru geliyor onlari öğrenip çalışNasi caliscaz amk cok konu var ve nerden baslayacagimi bilmiyorum
Yav oe öyle tiradlar aciyisunki bı de 10. Sınıf mis qmk10. Sinif oldum
hedefim tip herhangi bir tip siralama hedefim tipa girebilecegim bir siralama
Ayrı ayrı son tekrar vdeiolari var onları izle 3 4 saatte biter bilgi sarmal söz deneme al arada bı çöz yanlış çıkanı izle msü de yarrak gibi sosyal vardı 18 yaptım böyleNasi caliscaz amk cok konu var ve nerden baslayacagimi bilmiyorum
böyle yapmayın yarra yersiniz. yks çok nadir üreme sistemi soruyor diye gidip çok bakmamıştım art arda 2 yıl soracakları tuttu. yks'nin hangi konudan soracağını tahmin edemezsiniz. önünüzde uzun bir zaman var. düzgün çalışırsanız 1 yılda tüm konular yetişir.kanka zaten belirli konulardan soru geliyor onlari öğrenip çalış
Üreme en zor konu olabilir yks overallböyle yapmayın yarra yersiniz. yks çok nadir üreme sistemi soruyor diye gidip çok bakmamıştım art arda 2 yıl soracakları tuttu. yks'nin hangi konudan soracağını tahmin edemezsiniz. önünüzde uzun bir zaman var. düzgün çalışırsanız 1 yılda tüm konular yetişir.
View attachment 5647872
olasılıkÜreme en zor konu olabilir yks overall
29 30olasılık![]()
NoldukiYav oe öyle tiradlar aciyisunki bı de 10. Sınıf mis qmk
Değiştirmesi en zor olan şeylerden biri olan looksun ve burası en zor olan şeylerin üstüne giden kişilerden oluşuyor neden aşağıladın burdakileri anlam veremedimyks calismak icin orgdakilerin tavsiyesi lazimsa vay haline
sence burada ciddi yks calisan/calismis 5-10 kisi disinda yks calisan var mı. Bura sadece ingilizce bilen 15-24 arasi erkek toplululugu. Kimse "git 6 saat mat çöz" ü beğenmiyecekDeğiştirmesi en zor olan şeylerden biri olan looksun ve burası en zor olan şeylerin üstüne giden kişilerden oluşuyor neden aşağıladın burdakileri anlam veremedim
yok kanka hem looksunu iyilestirip hemde smv icin yks maxliyan cok kisi var emin olsence burada ciddi yks calisan/calismis 5-10 kisi disinda yks calisan var mı. Bura sadece ingilizce bilen 15-24 arasi erkek toplululugu. Kimse "git 6 saat mat çöz" ü beğenmiyecek