yksmaxing sayisalmaxing hakkinda thread yazabilicek varmi

Turanmethod

Turanmethod

Silver
yoksa 1 haftaya ben yazicam ayiryetten şuanki 12.siniflar hedef ne

• +1
Reactions: zeta_mogging, Hanife, eniyiguresci and 2 others
  • JFL
  • Hmm...
  • +1
Reactions: kumaddikt, Naughty America, IranicBvll and 2 others
iqmaxx
29609

• JFL
  • +1
Reactions: kumaddikt, -BayHarbourButcher, eniyiguresci and 2 others
8 saat ders
6 saat oyun
2 saat twitter

• JFL
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher, iyibiri, Naughty America and 3 others
yoksa 1 haftaya ben yazicam ayiryetten şuanki 12.siniflar hedef ne
Kanka sahsifikrim
Valla yksmaxxingvs tavsiye hicbirseye gerek yok
Duzgun duzenli calis ypt indir keonometren olsun zaten ordan bi rekabet oluyor
Okul sonrasi tekrar yap o gun icindeki islediklerinizi ondan sonra o gun ne calismak istioyrsanyada programinda ne varsa onu calis
Program nasi olusturulu demeyin arkadaslar fen ve sosyal derslerini her birini BENCE haftada iki defa mat edebiyat derslerinide 4 defa calisin
Birde okula gidince 12 degilseniz ben dun su kadar su kadar calistim vs diyin arkadaslariniza sohbet ustu hani yok knk en caliskan sensin en zeki sensin diyenler olur fln takmayin
tabikide en caliskan benim anasini siktigim sen ve o gotu kurtlu 30 iq agalarin okul tuvaletinde her tenefus sigara icme maceralari yasarken ben paragraf cozuyodum

• +1
  • Love it
Reactions: Hanife, blackpillruinedmyli and Turanmethod
neden yazamiyim ki ne yani burda yazanlar cok tecrubeli hayati yalamis yutmus kisilermi
Yazan veya yazacak bir susisesi var o da 5k yapmıştı diye hatırlıyorum. Eğer sen de böyle bir şey yapmışsan yaz.

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher, Iranidnordid and Turanmethod
tyt sosyal ve fen için denemelerde yapamadığınız soruları kesin bir yerde biriktirin veya pdften çözüyorsanız ss alın bir dosya yapın. haftada bir falan sorulara göz gezdirin. manyak işe yarıyor. yksde tyt feni 19 1 yaptım. çok büyük başarı değil ama sonuçta taktik işe yarıyor denendi onaylandı.

• +1
Reactions: Turanmethod
Kanka sahsifikrim
Valla yksmaxxingvs tavsiye hicbirseye gerek yok
Duzgun duzenli calis ypt indir keonometren olsun zaten ordan bi rekabet oluyor
Okul sonrasi tekrar yap o gun icindeki islediklerinizi ondan sonra o gun ne calismak istioyrsanyada programinda ne varsa onu calis
Program nasi olusturulu demeyin arkadaslar fen ve sosyal derslerini her birini BENCE haftada iki defa mat edebiyat derslerinide 4 defa calisin
Birde okula gidince 12 degilseniz ben dun su kadar su kadar calistim vs diyin arkadaslariniza sohbet ustu hani yok knk en caliskan sensin en zeki sensin diyenler olur fln takmayin
tabikide en caliskan benim anasini siktigim sen ve o gotu kurtlu 30 iq agalarin okul tuvaletinde her tenefus sigara icme maceralari yasarken ben paragraf cozuyodum
katiliyorum ayiryetten aga kacinci sınıfsin hedefin ne

• +1
Reactions: balve
katiliyorum ayiryetten aga kacinci sınıfsin hedefin ne
10. Sinif oldum
hedefim tip herhangi bir tip siralama hedefim tipa girebilecegim bir siralama

• Ugh..
  • Love it
Reactions: eniyiguresci and Turanmethod
10. Sinif oldum
vay amk. ben 11. sınıfa kadar lise hayatımda test kitabı kapağı açmadım insanlar 9. sınıftan tıp için hazırlanıyor.

tıp faresi misin evladim niye herhangi bir tıp?

• +1
  • JFL
Reactions: -BayHarbourButcher and eniyiguresci
Tyt sosyali calisin sonra benim gibi 91 tyt ama 10 net sosyal yapmayin

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher, eniyiguresci, blackpillruinedmyli and 1 other person
10k yaptım sadece 2. Dönem çalistim ilk dönem de çalışsam istediğim her gelirdi tüm olay SB bitirmek sabah 8 akşam 10 kütüphaneye gidin soru cozun
10. Sinif oldum
Yav oe öyle tiradlar aciyisunki bı de 10. Sınıf mis qmk
Nasi caliscaz amk cok konu var ve nerden baslayacagimi bilmiyorum
Ayrı ayrı son tekrar vdeiolari var onları izle 3 4 saatte biter bilgi sarmal söz deneme al arada bı çöz yanlış çıkanı izle msü de yarrak gibi sosyal vardı 18 yaptım böyle

• +1
  • Love it
Reactions: Hanife, balve, blackpillruinedmyli and 2 others
Ayrıca denemelere yazılin sınavda elim gotume girdi amk tecrübe olur

• +1
Reactions: Trenmaxx1, pardonriki and Turanmethod
kanka zaten belirli konulardan soru geliyor onlari öğrenip çalış
böyle yapmayın yarra yersiniz. yks çok nadir üreme sistemi soruyor diye gidip çok bakmamıştım art arda 2 yıl soracakları tuttu. yks'nin hangi konudan soracağını tahmin edemezsiniz. önünüzde uzun bir zaman var. düzgün çalışırsanız 1 yılda tüm konular yetişir.
1789493542678

• +1
böyle yapmayın yarra yersiniz. yks çok nadir üreme sistemi soruyor diye gidip çok bakmamıştım art arda 2 yıl soracakları tuttu. yks'nin hangi konudan soracağını tahmin edemezsiniz. önünüzde uzun bir zaman var. düzgün çalışırsanız 1 yılda tüm konular yetişir.
View attachment 5647872
Üreme en zor konu olabilir yks overall

• +1
Reactions: Trenmaxx1
yks calismak icin orgdakilerin tavsiyesi lazimsa vay haline
Değiştirmesi en zor olan şeylerden biri olan looksun ve burası en zor olan şeylerin üstüne giden kişilerden oluşuyor neden aşağıladın burdakileri anlam veremedim

• +1
düz tyt maxxing thread te iyi olurdu

• +1
Değiştirmesi en zor olan şeylerden biri olan looksun ve burası en zor olan şeylerin üstüne giden kişilerden oluşuyor neden aşağıladın burdakileri anlam veremedim
sence burada ciddi yks calisan/calismis 5-10 kisi disinda yks calisan var mı. Bura sadece ingilizce bilen 15-24 arasi erkek toplululugu. Kimse "git 6 saat mat çöz" ü beğenmiyecek

sence burada ciddi yks calisan/calismis 5-10 kisi disinda yks calisan var mı. Bura sadece ingilizce bilen 15-24 arasi erkek toplululugu. Kimse "git 6 saat mat çöz" ü beğenmiyecek
yok kanka hem looksunu iyilestirip hemde smv icin yks maxliyan cok kisi var emin ol

• +1
Reactions: Hanife