yksmaxx

F

fefep

Iron
tavsiyeleri olan var mi

• +1
Reactions: Kayra139, Duck Eats Bagel and ayisiken
evet bro burada evden cıkmayan 3-4 incelden alacağın tavsiye sana yks derecesi yaptırtacak doğru yerde arıyon tavsiyeyi

• +1
Reactions: why not me?, fefep, Serialsuicide and 3 others
Köpek gibi çalışcaksın gunde 250 soru sltına dusmıceksın kolay yolu yok arayanlar tutturamıyor

• +1
Reactions: fefep and Serialsuicide
Derece yapanlar 9. Isnıftan başlıyor çalışmaya. Over. Ders çalışmak bile genetik

• So Sad
  • JFL
Reactions: Serialsuicide and fefep
boyle bir cope gormedım amq
Joined august31 2025. İrade genetik
Funny GIF

• +1
Reactions: vict1m
Derece yapanlar 9. Isnıftan başlıyor çalışmaya. Over. Ders çalışmak bile genetik
eger her gun coık iyi calısırsxan 1.5 senede b ile derece yapılır iraden yoksa sabah saat 8 de 36 mg concerta yada 4 saatte bi 10-15 mg ritalin

• +1
Reactions: Ashoimex and Dathomirian Zabrak
eger her gun coık iyi calısırsxan 1.5 senede b ile derece yapılır iraden yoksa sabah saat 8 de 36 mg concerta yada 4 saatte bi 10-15 mg ritalin
Bulamıyoz knk işte

• +1
Reactions: auitistsurvior
knk ben çoktan kazandım biliyon ztn onun için acil ihtiyaç yokta doktorluk okuyan herkes eninde sonunda kullanıyo diyolar bide psikiyatri var sende deneyek dedi aldım şimdi bir haftadır deniyom bi sik değişmedi amk millet bunu snortluyor diye en azından hafif kafa yapar demiştim bi sik olmadı 36mg concertayla

• +1
Deneme çöz ve yapamadığın soruları analiz et
Paso ders çalışma arada bir dışarı çık beyin folloş oluyor
Sürekli olumsuz konuşulan ortamalrdan uzak dur
Ve çalışabileceğin maksimum saatte çalış
Ha birde sakın mezuna kalırım falan filan diye düşünme(akıllı bir ailen varsa o ayrı)

• +1
Reactions: Serialsuicide and Resistance.
knk ben çoktan kazandım biliyon ztn onun için acil ihtiyaç yokta doktorluk okuyan herkes eninde sonunda kullanıyo diyolar bide psikiyatri var sende deneyek dedi aldım şimdi bir haftadır deniyom bi sik değişmedi amk millet bunu snortluyor diye en azından hafif kafa yapar demiştim bi sik olmadı 36mg concertayla
aldıktan sojnra telefon tablet televizyon kes hapı yuttuktan sonra

dozu yukselt ise yaramıyorsa de iste hic isime yaramadı dzou yukselt boy kilo kac kilon yuksekse yetmez

54 mg concerta gum diye gir ise yaramazsa adam degilim

Last edited:
özel olunca recetesiz mi oluyo am sonra memurluk elden gidio
2 yıldan uzun sure kullanmadıysan memur olabiliyon bide evet sicile islemiyor

ama 2 yıldan fazla kullanmazsan cogu zaman devlette sıkıntı yasaamssın ozel bi yerde calısıyosan ruhsal saglık gecmisine bakmaları yasaktır

• +1
Reactions: fefep
2 yıldan uzun sure kullanmadıysan memur olabiliyon bide evet sicile islemiyor

ama 2 yıldan fazla kullanmazsan cogu zaman devlette sıkıntı yasaamssın ozel bi yerde calısıyosan ruhsal saglık gecmisine bakmaları yasaktır
benim bildigim doktorun receteye yazdigi ilacın verilme sebebi etkiliyor belki doktorla konuşup ayarlanabilir idk

• +1
benim bildigim doktorun receteye yazdigi ilacın verilme sebebi etkiliyor belki doktorla konuşup ayarlanabilir idk
recete veriyor eline ama ozelden yazıldımı sicile falan hic islemiyor ozelden herangi bi ilac alıdndıgı gibi

ama ben arastırınca hep 2 yıldan uzun sure kullanmayınca sıkıntı yok diyolar sende git ozele oyle al

• +1
Reactions: fefep