F
fefep
Iron
tavsiyeleri olan var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
baska ortamim yokevet bro burada evden cıkmayan 3-4 incelden alacağın tavsiye sana yks derecesi yaptırtacak doğru yerde arıyon tavsiyeyi
boyle bir cope gormedım amqDerece yapanlar 9. Isnıftan başlıyor çalışmaya. Over. Ders çalışmak bile genetik
Joined august31 2025. İrade genetikboyle bir cope gormedım amq
yks ile alakasızevden cıkmayan
yine alakasızincelden
Çalış bu kadar çalışmayı sev çalış başka birşey yoktavsiyeleri olan var mi
irade genetik bende irade 0 ritalin basladım duzeldi sizde oyle tyapınJoined august31 2025. İrade genetik![]()
eger her gun coık iyi calısırsxan 1.5 senede b ile derece yapılır iraden yoksa sabah saat 8 de 36 mg concerta yada 4 saatte bi 10-15 mg ritalinDerece yapanlar 9. Isnıftan başlıyor çalışmaya. Over. Ders çalışmak bile genetik
Bulamıyoz knk işteeger her gun coık iyi calısırsxan 1.5 senede b ile derece yapılır iraden yoksa sabah saat 8 de 36 mg concerta yada 4 saatte bi 10-15 mg ritalin
ozel psikiyatriye git al amk deger calıscaksan dersBulamıyoz knk işte
knk ben çoktan kazandım biliyon ztn onun için acil ihtiyaç yokta doktorluk okuyan herkes eninde sonunda kullanıyo diyolar bide psikiyatri var sende deneyek dedi aldım şimdi bir haftadır deniyom bi sik değişmedi amk millet bunu snortluyor diye en azından hafif kafa yapar demiştim bi sik olmadı 36mg concertaylaeger her gun coık iyi calısırsxan 1.5 senede b ile derece yapılır iraden yoksa sabah saat 8 de 36 mg concerta yada 4 saatte bi 10-15 mg ritalin
aldıktan sojnra telefon tablet televizyon kes hapı yuttuktan sonraknk ben çoktan kazandım biliyon ztn onun için acil ihtiyaç yokta doktorluk okuyan herkes eninde sonunda kullanıyo diyolar bide psikiyatri var sende deneyek dedi aldım şimdi bir haftadır deniyom bi sik değişmedi amk millet bunu snortluyor diye en azından hafif kafa yapar demiştim bi sik olmadı 36mg concertayla
özel olunca recetesiz mi oluyo am sonra memurluk elden gidioozel psikiyatriye git al amk deger calıscaksan ders
2 yıldan uzun sure kullanmadıysan memur olabiliyon bide evet sicile islemiyorözel olunca recetesiz mi oluyo am sonra memurluk elden gidio
benim bildigim doktorun receteye yazdigi ilacın verilme sebebi etkiliyor belki doktorla konuşup ayarlanabilir idk2 yıldan uzun sure kullanmadıysan memur olabiliyon bide evet sicile islemiyor
ama 2 yıldan fazla kullanmazsan cogu zaman devlette sıkıntı yasaamssın ozel bi yerde calısıyosan ruhsal saglık gecmisine bakmaları yasaktır
recete veriyor eline ama ozelden yazıldımı sicile falan hic islemiyor ozelden herangi bi ilac alıdndıgı gibibenim bildigim doktorun receteye yazdigi ilacın verilme sebebi etkiliyor belki doktorla konuşup ayarlanabilir idk