Yksye çoğu insanın irade dışı aile zoruyla çalışması lul

dhtabuser

dhtabuser

Iron
Gerçekten kimse olmak istediği mesleği bile olmuyor XD

• +1
Reactions: Hanife, Topkra, maarda and 4 others
bu dönemde öyle trnin en iyi ünilerine veya tıpa gitmedikçe üni boş

ondan bunu okuyan dostlarım bi düşünün tıp kazanabilir miyim veya trnin en iyi ünileirne gidebilir miyim cevap hayır ise bi zanaat işine yönelmenizi tavsiye ederim

• +1
  • JFL
Reactions: Hanife, maarda, kumaddikt and 9 others
okul çocuk istismarıdır

• +1
Reactions: Hanife, christabelle0952, Ozchyn and 4 others
Kpss babadır hele bir memur olayim aylik 80k cebe indireyim goreceksin beni her sikko ameliyati olucam

• JFL
  • +1
Reactions: christabelle0952, pashanimair and Demirs
bu dönemde öyle trnin en iyi ünilerine veya tıpa gitmedikçe üni boş

ondan bunu okuyan dostlarım bi düşünün tıp kazanabilir miyim veya trnin en iyi ünileirne gidebilir miyim cevap hayır ise bi zanaat işine yönelmenizi tavsiye ederim
cok biliyosun amk
sanki kendi adam akilli okumus da görmüş
allahim sabir ver
kendini alim ilan eden feleğin çemberinden geçmiş olarak gören biri daha

• +1
Reactions: Hanife and maarda
Gerçekten kimse olmak istediği mesleği bile olmuyor XD
haklisin. cok competitive, normal bir insan olmaman gerekiyor o çalışma yoğunluğunun ağırlığın altına girebilmek için. ama birileri giriyor, birileri kazaniyor... önemli olan devamını nasıl getirdiğin, hayatta pes etmeyip, kendine beceriler katmaya devam etmen, farkını daha da ortaya koyman

• +1
Reactions: maarda
cok biliyosun amk
allahim sabir ver
yav bilader gece gece asabımı bozma benim gördük ettik banane burdaki bi kaç tane anonimden işsiz kalsalar nee kalmasalar nee banane beni etkiliyor sanki millet pişman olmasın diye şurda bilgi veriyoz istiyorsan copelamaya devam et

Last edited:
  • +1
Reactions: christabelle0952
cok biliyosun amk
allahim sabir ver
low iq evinde makarna yemeye devam et makarna yemekten aklın kalmamış bi etrafına kaldır kafanı bi bak aptal orospu evladı kim uni okuyup duzgun bir hayat yasıyo suan en iyi uni ye veya tıp a gitmedigin surece bos adamın dedigi gibi sana tavsiye vermis allahım sabır ver eveveve yapiyosun senin ben kafatasını sikim

• JFL
  • +1
Reactions: EK0 and maarda
low iq evinde makarna yemeye devam et makarna yemekten aklın kalmamış bi etrafına kaldır kafanı bi bak aptal orospu evladı kim uni okuyup duzgun bir hayat yasıyo suan en iyi uni ye veya tıp a gitmedigin surece bos adamın dedigi gibi sana tavsiye vermis allahım sabır ver eveveve yapiyosun senin ben kafatasını sikim
beceriksizsin işte kabul et
bi baltaya sap olamamışsın, kendin bir halt becerememişsin kafan basmamış bir şeylere, sıyrılamamışsın bu kadar basit, basit insan seni. ortalama insansan tabii ki üniversite sana göre değil başka yerlerde dene şansını. 😙

bi baltaya sap olamamışsın, kendin bir halt becerememişsin kafan basmamış bir şeylere, sıyrılamamışsın bu kadar basit, basit insan seni. ortalama insansan tabii ki üniversite sana göre değil başka yerlerde dene şansını. 😙
basit insan seni ne mk KDHSJSHSJAGSJDGAJDGJDHAF
ben uni okuyup okumadigimi sana soylemedim kafani kaldir bi bak dedim etrafina uni okuyupda kim adam olmus diye hayat sadece uni okumakmı sence
ya şu forumda zaten 10 kişi var ananızı meze ettiriyosunuz 10 kisi gorsun diye
"bir baltaya sap olamamışsın kanka kendin bir halt becerememissin kanka kafan basmamis kanka eziksin kanka ortalama insan kanka" hayatı universiteye baglamış evinden dışarı cıkmıyor 2 kitap okuycam diye duş almıyorsun konuşan karıncaya inanan adamsın sen millete ettigin lafa bak yazık mk o makarnayı azalt
Screenshot 20260902 132420

• +1
Reactions: EK0
dost sen önceki konularda türkiye eğitim sistemine laf etmiyormuydun bak yukarda ben düzgün düzgün demişim sen bana laf etmişin sadece laf etmişin ama eğer elinde mantıklı bi sebep varsa de bana bende öğreniyim deki bana şundan şundan üni okumak mantıklı trde kimse işsiz kalmıyor falan de tamam diyim

yok yani kör olman falan lazım bu dönemde üni okuyanların işsiz kaldığını bilmemek için tamam üni okuyorsunuz kendindizi rahatlatcanız falanda yani mantıklı bi sebep sun bari boş laf sadece

yok bide adama laf etmişin üni başaramamışsın diye baraj bile yok sınavda adam girse sallasa üni tutuyor zaten

• +1
Reactions: christabelle0952
beyler üni cope sanayiye gidin yada e ticaret yaşıtlarınız okurken altınıza araba ev çekersiniz tiktokta öyle gördüm ben vallaha sizde yapınb

• JFL
Reactions: BugraSA and Demirs
beyler üni cope sanayiye gidin yada e ticaret yaşıtlarınız okurken altınıza araba ev çekersiniz tiktokta öyle gördüm ben vallaha sizde yapınb
kanka üni cope değil trde cope yurtdışına çıkabiliyorsan ne güzel ama yani trde cidden prestijli bir üniye veya tıpa gitmedikçe cope bunu herkes diyor zaten eğitimcilerde diyor

zanaat işi yapınca tabi direk araba almıyonda yani piyasada usta yok zanaat bilen yok herkes üni okumaya çalışıyor usta kalmadı piyasada
bunu akıllıca ve güzelce değerlendirirsen neden iyi gelir elde edemeyesin

• JFL
  • +1
Reactions: maarda and christabelle0952
dost sen önceki konularda türkiye eğitim sistemine laf etmiyormuydun bak yukarda ben düzgün düzgün demişim sen bana laf etmişin sadece laf etmişin ama eğer elinde mantıklı bi sebep varsa de bana bende öğreniyim deki bana şundan şundan üni okumak mantıklı trde kimse işsiz kalmıyor falan de tamam diyim

yok yani kör olman falan lazım bu dönemde üni okuyanların işsiz kaldığını bilmemek için tamam üni okuyorsunuz kendindizi rahatlatcanız falanda yani mantıklı bi sebep sun bari boş laf sadece

yok bide adama laf etmişin üni başaramamışsın diye baraj bile yok sınavda adam girse sallasa üni tutuyor zaten
@EK0 boşuna elini yorup yazı yazma boyle seylere zaten bunu bilen biliyodur bilmeyende boyle yazılar yazar iste uniyi basari saniyor sikimi kaldirip anasinin kafasina vursam kagıda bile vurmama gerek yok rastgele bi tane uni gelicek salak mk lm yi boyle trend yaparsanız sikim sonik adamlar gelir 23 den beridir biliyorum ben burayı burda essek yoktu eskiden

• +1
Reactions: EK0