dhtabuser
Iron
Gerçekten kimse olmak istediği mesleği bile olmuyor XD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
cok biliyosun amkbu dönemde öyle trnin en iyi ünilerine veya tıpa gitmedikçe üni boş
ondan bunu okuyan dostlarım bi düşünün tıp kazanabilir miyim veya trnin en iyi ünileirne gidebilir miyim cevap hayır ise bi zanaat işine yönelmenizi tavsiye ederim
haklisin. cok competitive, normal bir insan olmaman gerekiyor o çalışma yoğunluğunun ağırlığın altına girebilmek için. ama birileri giriyor, birileri kazaniyor... önemli olan devamını nasıl getirdiğin, hayatta pes etmeyip, kendine beceriler katmaya devam etmen, farkını daha da ortaya koymanGerçekten kimse olmak istediği mesleği bile olmuyor XD
yav bilader gece gece asabımı bozma benim gördük ettik banane burdaki bi kaç tane anonimden işsiz kalsalar nee kalmasalar nee banane beni etkiliyor sanki millet pişman olmasın diye şurda bilgi veriyoz istiyorsan copelamaya devam etcok biliyosun amk
sanki kendi adam akilli okumus da görmüş
allahim sabir ver
kendini alim ilan eden feleğin çemberinden geçmiş olarak gören biri daha
low iq evinde makarna yemeye devam et makarna yemekten aklın kalmamış bi etrafına kaldır kafanı bi bak aptal orospu evladı kim uni okuyup duzgun bir hayat yasıyo suan en iyi uni ye veya tıp a gitmedigin surece bos adamın dedigi gibi sana tavsiye vermis allahım sabır ver eveveve yapiyosun senin ben kafatasını sikimcok biliyosun amk
sanki kendi adam akilli okumus da görmüş
allahim sabir ver
kendini alim ilan eden feleğin çemberinden geçmiş olarak gören biri daha
beceriksizsin işte kabul etlow iq evinde makarna yemeye devam et makarna yemekten aklın kalmamış bi etrafına kaldır kafanı bi bak aptal orospu evladı kim uni okuyup duzgun bir hayat yasıyo suan en iyi uni ye veya tıp a gitmedigin surece bos adamın dedigi gibi sana tavsiye vermis allahım sabır ver eveveve yapiyosun senin ben kafatasını sikim

basit insan seni ne mk KDHSJSHSJAGSJDGAJDGJDHAFbeceriksizsin işte kabul et
bi baltaya sap olamamışsın, kendin bir halt becerememişsin kafan basmamış bir şeylere, sıyrılamamışsın bu kadar basit, basit insan seni. ortalama insansan tabii ki üniversite sana göre değil başka yerlerde dene şansını.![]()
dost sen önceki konularda türkiye eğitim sistemine laf etmiyormuydun bak yukarda ben düzgün düzgün demişim sen bana laf etmişin sadece laf etmişin ama eğer elinde mantıklı bi sebep varsa de bana bende öğreniyim deki bana şundan şundan üni okumak mantıklı trde kimse işsiz kalmıyor falan de tamam diyimbeceriksizsin işte kabul et
bi baltaya sap olamamışsın, kendin bir halt becerememişsin kafan basmamış bir şeylere, sıyrılamamışsın bu kadar basit, basit insan seni. ortalama insansan tabii ki üniversite sana göre değil başka yerlerde dene şansını.![]()
tiktokta öyle gördüm
kanka üni cope değil trde cope yurtdışına çıkabiliyorsan ne güzel ama yani trde cidden prestijli bir üniye veya tıpa gitmedikçe cope bunu herkes diyor zaten eğitimcilerde diyorbeyler üni cope sanayiye gidin yada e ticaret yaşıtlarınız okurken altınıza araba ev çekersiniz tiktokta öyle gördüm ben vallaha sizde yapınb
@EK0 boşuna elini yorup yazı yazma boyle seylere zaten bunu bilen biliyodur bilmeyende boyle yazılar yazar iste uniyi basari saniyor sikimi kaldirip anasinin kafasina vursam kagıda bile vurmama gerek yok rastgele bi tane uni gelicek salak mk lm yi boyle trend yaparsanız sikim sonik adamlar gelir 23 den beridir biliyorum ben burayı burda essek yoktu eskidendost sen önceki konularda türkiye eğitim sistemine laf etmiyormuydun bak yukarda ben düzgün düzgün demişim sen bana laf etmişin sadece laf etmişin ama eğer elinde mantıklı bi sebep varsa de bana bende öğreniyim deki bana şundan şundan üni okumak mantıklı trde kimse işsiz kalmıyor falan de tamam diyim
yok yani kör olman falan lazım bu dönemde üni okuyanların işsiz kaldığını bilmemek için tamam üni okuyorsunuz kendindizi rahatlatcanız falanda yani mantıklı bi sebep sun bari boş laf sadece
yok bide adama laf etmişin üni başaramamışsın diye baraj bile yok sınavda adam girse sallasa üni tutuyor zaten