Yoruldum Patron

M

Misogynist_Maxxer

Banned
Tanrım ben senin en güçlü kulun değilim, bunu artık taşıyamıyorum lütfen merhamet et.

• +1
Reactions: Auchelius, kurdistan, Kayra139 and 3 others
.

Last edited:
  • +1
Reactions: kurdistan and Kayra139
:feelsrope:

• +1
  • WTF
Reactions: kurdistan and Kayra139
Bugüne kadar açtığım bütün thread ve mesajlarla beraber hesabı nasıl silebilirim lan? Gerekirse parasını vermeye hazırım

Last edited:
  • So Sad
Reactions: kurdistan, Auchelius, szenn and 1 other person
  • +1
  • So Sad
  • Hmm...
Reactions: kurdistan, pashanimair, Auchelius and 3 others
Bugüne kadar açtığım bütün thread ve mesajlarla beraber hesabı nasıl silebilirim lan? Gerekirse parasını vermeye hazırım
Kimse yargılamıyor hacı seni silmene gerek yok irldende kimse bulmayacak

• So Sad
  • JFL
Reactions: pashanimair, Deleted member 136914, codeine1119 and 3 others
deme öyle ona
Adı misogynist, humanity needs to be killed diyo ben sakasına gitmeden katliam yap editlerini ben yaparım dediğimde ana bacı sövmüştü

• JFL
Reactions: pashanimair, Auchelius, Serialsuicide and 2 others
Adı misogynist, humanity needs to be killed diyo ben sakasına gitmeden katliam yap editlerini ben yaparım dediğimde ana bacı sövmüştü
Zaten şakasına dediğin için sövmüş olabilirmi

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Auchelius, growthplatessss111 and 2 others
Günün birinde bu siteden gideceğim zaman bu amına koyduğumun hesabını kökten ortadan kaldıracağım gerekirse Master'ın evini bulup sikeceğim yapacağım amk

• +1
Reactions: kurdistan and Resistance.
Günün birinde bu siteden gideceğim zaman bu amına koyduğumun hesabını kökten ortadan kaldıracağım gerekirse Master'ın evini bulup sikeceğim yapacağım amk
reis dolarla şey ediyorlar nuke işini ama konuşuruz hallederiz sen şey etceğin zmn

• +1
Reactions: pashanimair and Misogynist_Maxxer
reis dolarla şey ediyorlar nuke işini ama konuşuruz hallederiz sen şey etceğin zmn
Bu orospu çocuğu kaynayan forumda bir tek sen ve swaggy düzgün insansınız

• So Sad
  • Love it
  • +1
Reactions: jsbera, Auchelius, Trenmaxx1 and 2 others
O Ascension olacak ondan sonra taaaaaa dünyanın öbür ucuna gidip ormanda yaşayacağım mağara adamı olarak hayatımı idame ettireceğim bu anasını siktiğimin toplumunda barinamiyorum

• +1
Reactions: jsbera and Resistance.
O Ascension olacak ondan sonra taaaaaa dünyanın öbür ucuna gidip ormanda yaşayacağım mağara adamı olarak hayatımı idame ettireceğim bu anasını siktiğimin toplumunda barinamiyorum
ascendleyip ormanda yaşamak ne amk ormanda yaşıcaksan direkt git yaşa:lul::ROFLMAO:

• JFL
Reactions: maarda, pashanimair, Auchelius and 1 other person
ascendleyip ormanda yaşamak ne amk ormanda yaşıcaksan direkt git yaşa:lul::ROFLMAO:
Goatis gibi avcılık yapıp raw meatte yersin hem ordan bi +2 psl raw meatten

• JFL
Reactions: maarda, pashanimair, Auchelius and 3 others
@Trenmaxx1 seni hep unutuyorum kızmıyorsundur inşallah

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and Resistance.
Bir avcı olacağım için Ogre olmam lazım o Avcı gözler ile avima dehşet saçacağım ve sonra onu canlı canlı yiyeceğim

• +1
Reactions: Deleted member 230330
@Auchelius seni de unuttum amk öyle bir hafıza var ki 5 dk öncesini unutuyorum hay anasını sikeyim

• JFL
Reactions: Auchelius and Deleted member 230330
@Auchelius seni de unuttum amk öyle bir hafıza var ki 5 dk öncesini unutuyorum hay anasını sikeyim
Bende varim knk benide unuttun tuh
cozmen lazim hafiza isini

• JFL
Reactions: Yagiz8928 and Auchelius
Böyle sarkilar dinleyip nasıl pozitif olmayi dusunuyorsun aq daha iyi sarkilara yonel her gün ropeluyorum diye tirad acmican eminim bak

Böyle sarkilar dinleyip nasıl pozitif olmayi dusunuyorsun aq daha iyi sarkilara yonel her gün ropeluyorum diye tirad acmican eminim bak
Ben her türden şarkı dinliyorum ama benim ruh hali hep değişiyor bu konuyu açtığım zaman uyumamıştım o yüzden biraz çıldırdım

• +1
Reactions: kurdistan
Ben her türden şarkı dinliyorum ama benim ruh hali hep değişiyor bu konuyu açtığım zaman uyumamıştım o yüzden biraz çıldırdım
Gece belki biraz iç karartıcı şarkılar dinliyo olabilirsin bence aga çünkü sürekli gece ruh halin aşırı çöküyor aq normal değil gibi

• So Sad
Reactions: Misogynist_Maxxer
@why not me? Lan unutuyorum üzülmeyin yeter da amk herkesin gider ayak kalbini kırıyoruz sikeceğim şimdi

• JFL
Reactions: why not me?