M
Misogynist_Maxxer
Banned
Tanrım ben senin en güçlü kulun değilim, bunu artık taşıyamıyorum lütfen merhamet et.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
GitmeBugüne kadar açtığım bütün thread ve mesajlarla beraber hesabı nasıl silebilirim lan? Gerekirse parasını vermeye hazırım
Kimse yargılamıyor hacı seni silmene gerek yok irldende kimse bulmayacakBugüne kadar açtığım bütün thread ve mesajlarla beraber hesabı nasıl silebilirim lan? Gerekirse parasını vermeye hazırım
ya bu otistik ayda 10 kere gitcem diyr thread açıyo zaten amk gitceksen git artkGitme
deme öyle onaya bu otistik ayda 10 kere gitcem diyr thread açıyo zaten amk gitceksen git artk
Adı misogynist, humanity needs to be killed diyo ben sakasına gitmeden katliam yap editlerini ben yaparım dediğimde ana bacı sövmüştüdeme öyle ona
Zaten şakasına dediğin için sövmüş olabilirmiAdı misogynist, humanity needs to be killed diyo ben sakasına gitmeden katliam yap editlerini ben yaparım dediğimde ana bacı sövmüştü
Günün birinde bu siteden gideceğim zaman bu amına koyduğumun hesabını kökten ortadan kaldıracağım gerekirse Master'ın evini bulup sikeceğim yapacağım amkGitme
reis dolarla şey ediyorlar nuke işini ama konuşuruz hallederiz sen şey etceğin zmnGünün birinde bu siteden gideceğim zaman bu amına koyduğumun hesabını kökten ortadan kaldıracağım gerekirse Master'ın evini bulup sikeceğim yapacağım amk
Sağol lanreis dolarla şey ediyorlar nuke işini ama konuşuruz hallederiz sen şey etceğin zmn
Bu orospu çocuğu kaynayan forumda bir tek sen ve swaggy düzgün insansınızreis dolarla şey ediyorlar nuke işini ama konuşuruz hallederiz sen şey etceğin zmn
ascendleyip ormanda yaşamak ne amk ormanda yaşıcaksan direkt git yaşaO Ascension olacak ondan sonra taaaaaa dünyanın öbür ucuna gidip ormanda yaşayacağım mağara adamı olarak hayatımı idame ettireceğim bu anasını siktiğimin toplumunda barinamiyorum
Goatis gibi avcılık yapıp raw meatte yersin hem ordan bi +2 psl raw meattenascendleyip ormanda yaşamak ne amk ormanda yaşıcaksan direkt git yaşa![]()
He bide @Trenmaxx1 varBu orospu çocuğu kaynayan forumda bir tek sen ve swaggy düzgün insansınız
Bir avcı olacağım için Ogre olmam lazım o Avcı gözler ile avima dehşet saçacağım ve sonra onu canlı canlı yiyeceğimascendleyip ormanda yaşamak ne amk ormanda yaşıcaksan direkt git yaşa![]()
Bende varim knk benide unuttun tuh@Auchelius seni de unuttum amk öyle bir hafıza var ki 5 dk öncesini unutuyorum hay anasını sikeyim
Senden emin olamadım bak seninle çok yakın değilizBende varim knk benide unuttun tuh
cozmen lazim hafiza isini
Yok knk sen delete atma yeter sıkıntı yok@Trenmaxx1 seni hep unutuyorum kızmıyorsundur inşallah
Ben var mıyim knkHe bide @Trenmaxx1 var
Ben her türden şarkı dinliyorum ama benim ruh hali hep değişiyor bu konuyu açtığım zaman uyumamıştım o yüzden biraz çıldırdımBöyle sarkilar dinleyip nasıl pozitif olmayi dusunuyorsun aq daha iyi sarkilara yonel her gün ropeluyorum diye tirad acmican eminim bak
Varsa da ben hatırlamıyorum artık çok dert etmeyinBen var mıyim knk
Gece belki biraz iç karartıcı şarkılar dinliyo olabilirsin bence aga çünkü sürekli gece ruh halin aşırı çöküyor aq normal değil gibiBen her türden şarkı dinliyorum ama benim ruh hali hep değişiyor bu konuyu açtığım zaman uyumamıştım o yüzden biraz çıldırdım