yürüyüşe birkaç gün gitmem

evexoria

evexoria

2x15
harabelerin ordaki torbacı ve hep orda ilerde olan arabadaki adamlar bana sürekli kitleniyor 2-3gündür.2haftadır ordayım yani normal.yarın sanırım mecbur insan gibi sahilde yürüyüş yapmak zorundayım çünkü polis sanmış olabilirler.iyi yönden bakalım sanırım takip etmediler:owo:

• JFL
  • +1
Reactions: EK0 and truefoidslayerpqoqo
harabelerin ordaki torbacı ve hep orda ilerde olan arabadaki adamlar bana sürekli kitleniyor 2-3gündür.2haftadır ordayım yani normal.yarın sanırım mecbur insan gibi sahilde yürüyüş yapmak zorundayım çünkü polis sanmış olabilirler.iyi yönden bakalım sanırım takip etmediler:owo:
Bicaklanmakmi insanlarla birlikte sana bakerken yuruyus yapmakmi ben bicaklanmayi secerim:feelshah:

• JFL
Reactions: evexoria
Bicaklanmakmi insanlarla birlikte sana bakerken yuruyus yapmakmi ben bicanlanmayi secerim:feelshah:
1hafta ara veririm oraya sonra tekrar giderim harabelere ya yapcak bir şey yok

• +1
Reactions: truefoidslayerpqoqo
biraz sahile gidip oradaki insanların gürültüsüne katlanmak zorundayım malesef

• +1
Reactions: Demirs
sende dik dik bak adam gelince deparı bas yada taş fırlat adama yada adama söyle ne dik dik bakıyon ananımı siktik

• +1
ytden telsiz sesi açıp adamın üzerine koş bir elin de cebinde olsun silah taşır gibi

• JFL
  • +1
Reactions: Cadvan, wendler3939 and evexoria
sende dik dik bak adam gelince deparı bas yada taş fırlat adama yada adama söyle ne dik dik bakıyon ananımı siktik
vereceğin tavsiyeyi sikeyim:lul:

ytden telsiz sesi açıp adamın üzerine koş bir elin de cebinde olsun silah taşır gibi
çalılıkların arasına atar tecavüz eder sonra:BLUBBERS:

vereceğin tavsiyeyi sikeyim:lul:

çalılıkların arasına atar tecavüz eder sonra:BLUBBERS:
la olm o kadar güçsüz kendine güvenmeyen bi adammısın geç napabilir adam

• +1
la olm o kadar güçsüz kendine güvenmeyen bi adammısın geç napabilir adam
yanımda bıçak taşımıyorum torbacı ve arabadaki 2adamın illa hepsinde kesici alet belki silah vardır napayım ben cyborg muyum amınakoyayım?adam bacağıma bi tane saplasa yanımda bıçak yok kaçmak dışında napabilirim.normalde hergün bıçak götürmüyom kafama göre götürüyordumda gelecek hafta mecbur taşırım