Deleted member 105579
Iron
Yüzdeki yağları nasıl eritebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Peki bunu nasıl yapabilirim (spor yapacak vaktim yok fakat çok fazla yürüyüş ve koşu yaparım)Yüzündeki Yağları eritmek diye bir şey yok genel olarak yağ kaybedip yağ oranını düşürmen lazım
Kalori açığı olustur yani yaktığın yediğinden fazla olsun zaten spor yapıyorsun bir de proteinden yüksek beslen şekeri kesPeki bunu nasıl yapabilirim (spor yapacak vaktim yok fakat çok fazla yürüyüş ve koşu yaparım)
Yapmaya devam et(spor yapacak vaktim yok fakat çok fazla yürüyüş ve koşu yaparım)
Şekeri kesmek için önerin varmı şekerden kastın etikaram vs değil miKalori açığı olustur yani yaktığın yediğinden fazla olsun zaten spor yapıyorsun bir de proteinden yüksek beslen şekeri kes
diyet kola falan iç yapay şekerde kalori yokŞekeri kesmek için önerin varmı şekerden kastın etikaram vs değil mi
Yapay şekerden kasıt çikolatada kalori varmı bitterdenozelliklediyet kola falan iç yapay şekerde kalori yok
dostum marketten aldığın tatlıların hiçbirini yemeyeceksin çikolata şekerli sakız gofret hemen hepsi ve bunlara şekerli içeceklerde dahil çayını kahveni şekersiz içeceksin ama ben bi kadınım abi diyorsan ve canın şeker istiyorsa meyve yiyeceksin bal yiyeceksin fazla şeker yağa dönüşür yağa dönüşmesini istemezsin dimi ayrıca fazla yağ oranıda testesteronun yerine östrojen üretimini arttırırYapay şekerden kasıt çikolatada kalori varmı bitterdenozellikle
spor yapacak vaktin mi yok naktin mi yok dürüst ol vaktim yok diyorsan muhtemelen yalan söylüyorsun çünkü spor sadece günde 1 saatini alıyor gün boyunca o 1 saati bile bulamayacak ne yapıyorsun merak ediyorum naktim yok spor salonuna gidemiyorum pahalı düzgün beslenemiyorum diyosan o tamamdaPeki bunu nasıl yapabilirim (spor yapacak vaktim yok fakat çok fazla yürüyüş ve koşu yaparım)
Düzgün beslenemiyorum ayriyetten okul okuylrun ardından gece 11 kadar çalışıyorum 12 de telefona bakıp 1 uyuyorum 6 dakalkiyorumspor yapacak vaktin mi yok naktin mi yok dürüst ol vaktim yok diyorsan muhtemelen yalan söylüyorsun çünkü spor sadece günde 1 saatini alıyor gün boyunca o 1 saati bile bulamayacak ne yapıyorsun merak ediyorum naktim yok spor salonuna gidemiyorum pahalı düzgün beslenemiyorum diyosan o tamamda
Teşekkür ederimdostum marketten aldığın tatlıların hiçbirini yemeyeceksin çikolata şekerli sakız gofret hemen hepsi ve bunlara şekerli içeceklerde dahil çayını kahveni şekersiz içeceksin ama ben bi kadınım abi diyorsan ve canın şeker istiyorsa meyve yiyeceksin bal yiyeceksin fazla şeker yağa dönüşür yağa dönüşmesini istemezsin dimi ayrıca fazla yağ oranıda testesteronun yerine östrojen üretimini arttırır
Spesifik bi bölgenin yağı eritilmiyor genel bodyfat azaltcan imkanın varsa buccal fat removal ol sıkıntısız kısa bi operasyonYüzdeki yağları nasıl eritebilirim
mal orospu çocuğuyum beni sikin