L
lurker999
Silver
hayir ne alaka mk boyle dusuncesi olan tek ben varim ailemde zaten geri kalani chpli ataturkcu tamamenla siz fetocumusunuz aile olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hayir ne alaka mk boyle dusuncesi olan tek ben varim ailemde zaten geri kalani chpli ataturkcu tamamenla siz fetocumusunuz aile olarak
kriptoluk warmıhayir ne alaka mk boyle dusuncesi olan tek ben varim ailemde zaten geri kalani chpli ataturkcu tamamen
nasil iste amkcanada
usa
baska yok bb konu kilit![]()
dil okulu veya work and travel. work and travel için üni şartnasil iste amk
ben orda yasamak istiyom amkdil okulu veya work and travel. work and travel için üni şart
Kanada abd çok zor gidersin hadi gittin kalması da zor en mantıklısı doğu avrupa dil öğrenebilirim diyorsannasil iste amk
yaw tamam amk kalacan orda gitmene gerek yokkiben orda yasamak istiyom amk
Denklik bakacan işteben orda yasamak istiyom amk
Kanada abd çok zor gidersin hadi gittin kalması da zor en mantıklısı doğu avrupa dil öğrenebilirim diyorsan
neyyaw tamam amk kalacan orda gitmene gerek yokki
bakayim ona gore grind hedefi koyak bariDenklik bakacan işte
diyom ki okul bitene kadar birini bulup evlenirsin vatandaslık alırsınney
bakayim ona gore grind hedefi koyak bari
aa coook faktor var kisacanasil iste amk
neyin kriptosu olacak yok istekriptoluk warmı
istemiyoruz seniben orda yasamak istiyom amk
bulmazdiyom ki okul bitene kadar birini bulup evlenirsin vatandaslık alırsın
ur not fooling anyoneaa coook faktor var kisaca
bir turk olarak ulus devlete gocmen olarak gitmekte ve sinif atlamakta basarilar
her zaman bir amerikan olabilirsin. bush konusmasini dinle
benim gibi insanlar avrupanin yasliligi ve dinazorlugunda yasayamaz pazar dinamikleri uygun degil.
amerika kucuk bir dunya, her eyaleti ayri guzel farkli.
amerikan kulturunde dogdum okudum, turk kulturunden daha fazla amerika kulturunu biliyor sayilirim.
en onemlisi para, trde ticaret yapan biri olarak suan usade olsaydim trde kazandigim paranin sakasiz 1000x kazandiridm
temel sebebi turk kulturudnen uzak biri olmam, satis yaptigim urunler genelde turkiye marketi icin dogru degil.
kisaca objektif ve subjektif olarak en dogru karar canada, biraz daha risk alabiliyorsan gencsen, filan usa.
nie bulmazneyin kriptosu olacak yok iste
istemiyoruz seni
bulmaz
ur not fooling anyone
wtf?neyin kriptosu olacak yok iste
istemiyoruz seni
bulmaz
ur not fooling anyone
whatwtf?
kim bakar onanie bulmaz
ur not fooling anyone yazmissin, benim postla alakasini analmadim.what
kim bakar ona
class 3 obese usa womans. rlc agır yasamlarwhat
kim bakar ona
biliyorum senin noldugunuur not fooling anyone yazmissin, benim postla alakasini analmadim.
birader ne diyonbiliyorum senin noldugunu
amerikan misin simdi kral anlamadimaa coook faktor var kisaca
bir turk olarak ulus devlete gocmen olarak gitmekte ve sinif atlamakta basarilar
her zaman bir amerikan olabilirsin. bush konusmasini dinle
benim gibi insanlar avrupanin yasliligi ve dinazorlugunda yasayamaz pazar dinamikleri uygun degil.
amerika kucuk bir dunya, her eyaleti ayri guzel farkli.
amerikan kulturunde dogdum okudum, turk kulturunden daha fazla amerika kulturunu biliyor sayilirim.
en onemlisi para, trde ticaret yapan biri olarak suan usade olsaydim trde kazandigim paranin sakasiz 1000x kazandiridm
temel sebebi turk kulturudnen uzak biri olmam, satis yaptigim urunler genelde turkiye marketi icin dogru degil.
kisaca objektif ve subjektif olarak en dogru karar canada, biraz daha risk alabiliyorsan gencsen, filan usa.
bi nigger taramalı glocku ustune bosaltırsa ailen leşini de alamaz orda copluge atılırsın agamerikan misin simdi kral anlamadim
amerikaya falan gidebilirsem tek kaybedebilecegim sey canim kafasiyla giderim
aha olabilirclass 3 obese usa womans. rlc agır yasamlar
Doğu avrupa bombalanıyor mu kanka bu adam hindistandan falan bağlanıyor sanırım amk atın bunu bu forumdanvay piç adamın başına bomba dussun mu ıstıyon sg kendın gıt oee
gideyim de nolursa olsunbi nigger taramalı glocku ustune bosaltırsa ailen leşini de alamaz orda copluge atılırsın ag![]()
dedigim gibi bisi yasanırsa ailen perisan olur leşini türkiyeye getirmek 50bin dolar falangideyim de nolursa olsun
uslu uslu yasariz amk sikerim nabak simdidedigim gibi bisi yasanırsa ailen perisan olur leşini türkiyeye getirmek 50bin dolar falan
nigggerler uslu falan dinlemiyoki guvenlı eyaletlere gıdecen tek care bu mesela beyaz avrupalı gibi gozukuyosan texasın ırkcı beldelerinde bir irlandalıyım diyip onların sevgisini de alıp hayat boyu koruma elde edebilirsinuslu uslu yasariz amk sikerim nabak simdi
irkcilik yapmabi nigger taramalı glocku ustune bosaltırsa ailen leşini de alamaz orda copluge atılırsın ag![]()
turkiyede neden kalmiyon cogu ulkeden guzel kanadada kaldim orda daamerikan misin simdi kral anlamadim
amerikaya falan gidebilirsem tek kaybedebilecegim sey canim kafasiyla giderim
cok sopranos izliyorsunnigggerler uslu falan dinlemiyoki guvenlı eyaletlere gıdecen tek care bu mesela beyaz avrupalı gibi gozukuyosan texasın ırkcı beldelerinde bir irlandalıyım diyip onların sevgisini de alıp hayat boyu koruma elde edebilirsin
ya aglatma 20milyno doların olsa ıstanbulda boklu bogaz manzaralı bi evmi alırsın los angelsten okyanus manzaralı ormanın ıcınde temız havanın bol oldugu yerden mı basıt soruirkcilik yapma
turkiyede neden kalmiyon cogu ulkeden guzel kanadada kaldim orda da
gorceksin amerikaya gidince bi bok degismicek cunku hayatindaki sorunun ulkenle alakasi yok seninle alakasi var
cok sopranos izliyorsun
haklisin, insanlar kendi sorunlarini genelde ulkeye yukluyor, ama benim durumumda bu dogru degil,irkcilik yapma
turkiyede neden kalmiyon cogu ulkeden guzel kanadada kaldim orda da
gorceksin amerikaya gidince bi bok degismicek cunku hayatindaki sorunun ulkenle alakasi yok seninle alakasi var
cok sopranos izliyorsun
siktir amk trde doğup büyüyüp yasamadığı gurbetci pici oldugu ne kadarda belli oluyorurkiyede neden kalmiyon cogu ulkeden guzel kanadada kaldim orda da
@maarda kesinlikle klasik islamci babasi mhpli/akpli avrupa gurbetcisi, cogu akraba evliligi oldugu icin koylerden giden kisiler filan gercekten 80iq oluyor.siktir amk trde doğup büyüyüp yasamadığı gurbetci pici oldugu ne kadarda belli oluyor
bunların hem ıq hem de eq dusuk solucan gıbıler@maarda kesinlikle klasik islamci babasi mhpli/akpli avrupa gurbetcisi, cogu akraba evliligi oldugu icin koylerden giden kisiler filan gercekten 80iq oluyor.
iq yuksek olmasi onemli degil ama dusuk olmasi onemli.
Forumum gelmiş geçmiş en düşük iq adamı sensin büyük ihtimal amkbunların hem ıq hem de eq dusuk solucan gıbıler
boğaz alırım bu aradaya aglatma 20milyno doların olsa ıstanbulda boklu bogaz manzaralı bi evmi alırsın los angelsten okyanus manzaralı ormanın ıcınde temız havanın bol oldugu yerden mı basıt soru
ciddi ciddi seyler mi yazacaktım suraya ag burda senın gıbı solucanlar var niye ciddi olayımForumum gelmiş geçmiş en düşük iq adamı sensin büyük ihtimal amk
ilk defa katılıyorum serokForumum gelmiş geçmiş en düşük iq adamı sensin büyük ihtimal amk
disari cik @recai iskender bak iste sosyal medyadaki irkcilar boyle oluyor adam disari cikmio kendi ulkesini eurovision reklamlarindan goruyorya aglatma 20milyno doların olsa ıstanbulda boklu bogaz manzaralı
gerizekali salaklos angelsten okyanus manzaralı ormanın ıcınde temız havanın bol oldugu
gerizekali orospu cocugu bir haftadan sonra fark etmiyorsun ne dion sendostum yanlis anlama ama ulken gucel diyorsan gerizekalisin, turkiye guzel degil,
hic ezan sesi duymadin sanirim? gunde bes defa bunu duymak zorundayiz,
ik exactly what u are on god ur not fooling anyone u retarded ass bothersey ama hersey cok kotu, iyi bir sey yok.
oraya da gittim oraya da gittim ama tamam anlat bakalim farkiniacikcasi amerika guzel degil diyen insanlar amerikanin farkini anlamaycak kadar sub5 oluyor zihinsel
deilforumda ilkdefa birine hakaret ediyorum cunku dogru.
tmm yurt disina cikacaksin goreceksin bi bok degismiceksiktir amk trde doğup büyüyüp yasamadığı gurbetci pici oldugu ne kadarda belli oluyor
babam ateist ve gurbetci sayilmiyorum buyuk dedem kanadaya gitmisti 4. jenerasyonum ve psikologun bana yaptirdigi stanford-binett iq testinde 138 cikmisti margin of error ise 1 sd@maarda kesinlikle klasik islamci babasi mhpli/akpli avrupa gurbetcisi, cogu akraba evliligi oldugu icin koylerden giden kisiler filan gercekten 80iq oluyor.
iq yuksek olmasi onemli degil ama dusuk olmasi onemli.
paranoyak fantezi dunyada yasadigina dair kanitdevlet cokunce gelemeyen pismanlık![]()
bana gecen hafta sizoid tanısı kondu benden her yeri gezmis gormus biri gibi davranmamı mı beklıyon kanadalı tuzu kuru topdisari cik @recai iskender bak iste sosyal medyadaki irkcilar boyle oluyor adam disari cikmio kendi ulkesini eurovision reklamlarindan goruyor
boyle insanlar gercek hayatta cok nadir olur zamanlarini echo chamberlarda irkcilik yaymakla geciriyorlar
gerizekali salak
gerizekali orospu cocugu bir haftadan sonra fark etmiyorsun ne dion sen
ik exactly what u are on god ur not fooling anyone u retarded ass bot
oraya da gittim oraya da gittim ama tamam anlat bakalim farkini
deil
tmm yurt disina cikacaksin goreceksin bi bok degismicek
babam ateist ve gurbetci sayilmiyorum buyuk dedem kanadaya gitmisti 4. jenerasyonum ve psikologun bana yaptirdigi stanford-binett iq testinde 138 cikmisti margin of error ise 1 sd
paranoyak fantezi dunyada yasadigina dair kanit
Ciddi olmana gerek yok anlamadığın belli yazış şeklindenciddi ciddi seyler mi yazacaktım suraya ag burda senın gıbı solucanlar var niye ciddi olayım![]()
normalde türklerle konuşurken karşıdaki adam içten içe gerçeği biliyor bu adam kendini o kadar iyi kandırabilmiş ki amkilk defa katılıyorum serok
aha nasil anladimbana gecen hafta sizoid tanısı kondu
neyi anlamadıgım. hesabı dun actım amcık. nası kandırıyom kendımı allasen? turkler en yuce 3 ırktan biridir sen zazasın amk bir ırkın siktir edip izole ederek olustugu bir kavimsinCiddi olmana gerek yok anlamadığın belli yazış şeklinden
normalde türklerle konuşurken karşıdaki adam içten içe gerçeği biliyor bu adam kendini o kadar iyi kandırabilmiş ki amk
turkler en yuce 3 ırktan biridir
gunumuzdeki turklerın salaklıgına bakıp o ırkla alakalı konusamazsın. bugun norvecliler ulkelerine afgan alıp karılarını kızlarını siktiriyor ama gecmiste adamlar vikingdi ingiltereyi istila edip yıllarca bela oldular. taa ispanyaya indiler. almanlar mesela gecmiste romayı yıktılar su an ibnelere fon saglayan bi ulkeBu adamın ataları sibiryaya sürgün edildi yemek yiyemedi ondan bunun iqsu böyle bence