YURDIŞINA GÖÇMEN OLARAK GİDİLEBİLECEK EN İYİ ÜLKELER NELERDİR

canada
usa
baska yok bb konu kilit :feelsez:

Kanada abd çok zor gidersin hadi gittin kalması da zor en mantıklısı doğu avrupa dil öğrenebilirim diyorsan
:unsure:vay piç adamın başına bomba dussun mu ıstıyon sg kendın gıt oee

• +1
Reactions: orhanhic
nasil iste amk
aa coook faktor var kisaca
bir turk olarak ulus devlete gocmen olarak gitmekte ve sinif atlamakta basarilar :)
her zaman bir amerikan olabilirsin. bush konusmasini dinle
benim gibi insanlar avrupanin yasliligi ve dinazorlugunda yasayamaz pazar dinamikleri uygun degil.
amerika kucuk bir dunya, her eyaleti ayri guzel farkli.
amerikan kulturunde dogdum okudum, turk kulturunden daha fazla amerika kulturunu biliyor sayilirim.
en onemlisi para, trde ticaret yapan biri olarak suan usade olsaydim trde kazandigim paranin sakasiz 1000x kazandiridm
temel sebebi turk kulturudnen uzak biri olmam, satis yaptigim urunler genelde turkiye marketi icin dogru degil.
kisaca objektif ve subjektif olarak en dogru karar canada, biraz daha risk alabiliyorsan gencsen, filan usa.

• +1
Reactions: orhanhic
kriptoluk warmı
neyin kriptosu olacak yok iste
ben orda yasamak istiyom amk
istemiyoruz seni
diyom ki okul bitene kadar birini bulup evlenirsin vatandaslık alırsın
bulmaz
bir turk olarak ulus devlete gocmen olarak gitmekte ve sinif atlamakta basarilar :)
benim gibi insanlar avrupanin yasliligi ve dinazorlugunda yasayamaz pazar dinamikleri uygun degil.
amerikan kulturunde dogdum okudum, turk kulturunden daha fazla amerika kulturunu biliyor sayilirim.
en onemlisi para, trde ticaret yapan biri olarak suan usade olsaydim trde kazandigim paranin sakasiz 1000x kazandiridm
temel sebebi turk kulturudnen uzak biri olmam, satis yaptigim urunler genelde turkiye marketi icin dogru degil.
kisaca objektif ve subjektif olarak en dogru karar canada, biraz daha risk alabiliyorsan gencsen, filan usa.
ur not fooling anyone

amerikan misin simdi kral anlamadim
amerikaya falan gidebilirsem tek kaybedebilecegim sey canim kafasiyla giderim

bi nigger taramalı glocku ustune bosaltırsa ailen leşini de alamaz orda copluge atılırsın ag:ROFLMAO:

class 3 obese usa womans. rlc agır yasamlar
aha olabilir
ben duydum bizimkiler yurt disina kacak gidiyo olabildigi en obez kadini buluyorlar prenses mualemesi veriyorlar
her ucreti karsilaniyor kadin tarafindan
1 ay icinde evlilik
ama yapanlar yapti boyle itibar biliniyor patched olabilir

:unsure:vay piç adamın başına bomba dussun mu ıstıyon sg kendın gıt oee
Doğu avrupa bombalanıyor mu kanka bu adam hindistandan falan bağlanıyor sanırım amk atın bunu bu forumdan

uslu uslu yasariz amk sikerim nabak simdi
nigggerler uslu falan dinlemiyoki guvenlı eyaletlere gıdecen tek care bu mesela beyaz avrupalı gibi gozukuyosan texasın ırkcı beldelerinde bir irlandalıyım diyip onların sevgisini de alıp hayat boyu koruma elde edebilirsin

bi nigger taramalı glocku ustune bosaltırsa ailen leşini de alamaz orda copluge atılırsın ag:ROFLMAO:
irkcilik yapma
turkiyede neden kalmiyon cogu ulkeden guzel kanadada kaldim orda da
gorceksin amerikaya gidince bi bok degismicek cunku hayatindaki sorunun ulkenle alakasi yok seninle alakasi var
nigggerler uslu falan dinlemiyoki guvenlı eyaletlere gıdecen tek care bu mesela beyaz avrupalı gibi gozukuyosan texasın ırkcı beldelerinde bir irlandalıyım diyip onların sevgisini de alıp hayat boyu koruma elde edebilirsin
cok sopranos izliyorsun

• Ugh..
Reactions: maarda
irkcilik yapma

gorceksin amerikaya gidince bi bok degismicek cunku hayatindaki sorunun ulkenle alakasi yok seninle alakasi var

cok sopranos izliyorsun
ya aglatma 20milyno doların olsa ıstanbulda boklu bogaz manzaralı bi evmi alırsın los angelsten okyanus manzaralı ormanın ıcınde temız havanın bol oldugu yerden mı basıt soru

irkcilik yapma

cok sopranos izliyorsun
haklisin, insanlar kendi sorunlarini genelde ulkeye yukluyor, ama benim durumumda bu dogru degil,
dostum yanlis anlama ama ulken gucel diyorsan gerizekalisin, turkiye guzel degil,
hic ezan sesi duymadin sanirim? gunde bes defa bunu duymak zorundayiz,
hersey ama hersey cok kotu, iyi bir sey yok.

acikcasi amerika guzel degil diyen insanlar amerikanin farkini anlamaycak kadar sub5 oluyor zihinsel
forumda ilkdefa birine hakaret ediyorum cunku dogru.

urkiyede neden kalmiyon cogu ulkeden guzel kanadada kaldim orda da
siktir amk trde doğup büyüyüp yasamadığı gurbetci pici oldugu ne kadarda belli oluyor

• +1
Reactions: MogEater
siktir amk trde doğup büyüyüp yasamadığı gurbetci pici oldugu ne kadarda belli oluyor
@maarda kesinlikle klasik islamci babasi mhpli/akpli avrupa gurbetcisi, cogu akraba evliligi oldugu icin koylerden giden kisiler filan gercekten 80iq oluyor.
iq yuksek olmasi onemli degil ama dusuk olmasi onemli.

• +1
Reactions: maarda
@maarda kesinlikle klasik islamci babasi mhpli/akpli avrupa gurbetcisi, cogu akraba evliligi oldugu icin koylerden giden kisiler filan gercekten 80iq oluyor.
bunların hem ıq hem de eq dusuk solucan gıbıler

bunların hem ıq hem de eq dusuk solucan gıbıler
Forumum gelmiş geçmiş en düşük iq adamı sensin büyük ihtimal amk

• +1
Reactions: Toyota Corolla
ya aglatma 20milyno doların olsa ıstanbulda boklu bogaz manzaralı bi evmi alırsın los angelsten okyanus manzaralı ormanın ıcınde temız havanın bol oldugu yerden mı basıt soru
boğaz alırım bu arada

ya aglatma 20milyno doların olsa ıstanbulda boklu bogaz manzaralı
disari cik @recai iskender bak iste sosyal medyadaki irkcilar boyle oluyor adam disari cikmio kendi ulkesini eurovision reklamlarindan goruyor
boyle insanlar gercek hayatta cok nadir olur zamanlarini echo chamberlarda irkcilik yaymakla geciriyorlar
los angelsten okyanus manzaralı ormanın ıcınde temız havanın bol oldugu
gerizekali salak
dostum yanlis anlama ama ulken gucel diyorsan gerizekalisin, turkiye guzel degil,
hic ezan sesi duymadin sanirim? gunde bes defa bunu duymak zorundayiz,
gerizekali orospu cocugu bir haftadan sonra fark etmiyorsun ne dion sen
hersey ama hersey cok kotu, iyi bir sey yok.
ik exactly what u are on god ur not fooling anyone u retarded ass bot
acikcasi amerika guzel degil diyen insanlar amerikanin farkini anlamaycak kadar sub5 oluyor zihinsel
oraya da gittim oraya da gittim ama tamam anlat bakalim farkini
forumda ilkdefa birine hakaret ediyorum cunku dogru.
deil
tmm yurt disina cikacaksin goreceksin bi bok degismicek
babam ateist ve gurbetci sayilmiyorum buyuk dedem kanadaya gitmisti 4. jenerasyonum ve psikologun bana yaptirdigi stanford-binett iq testinde 138 cikmisti margin of error ise 1 sd
devlet cokunce gelemeyen pismanlık:hnghn::hnghn::hnghn:
paranoyak fantezi dunyada yasadigina dair kanit

• +1
Reactions: recai iskender
disari cik @recai iskender bak iste sosyal medyadaki irkcilar boyle oluyor adam disari cikmio kendi ulkesini eurovision reklamlarindan goruyor
boyle insanlar gercek hayatta cok nadir olur zamanlarini echo chamberlarda irkcilik yaymakla geciriyorlar

gerizekali salak

gerizekali orospu cocugu bir haftadan sonra fark etmiyorsun ne dion sen

ik exactly what u are on god ur not fooling anyone u retarded ass bot

oraya da gittim oraya da gittim ama tamam anlat bakalim farkini

deil

tmm yurt disina cikacaksin goreceksin bi bok degismicek

babam ateist ve gurbetci sayilmiyorum buyuk dedem kanadaya gitmisti 4. jenerasyonum ve psikologun bana yaptirdigi stanford-binett iq testinde 138 cikmisti margin of error ise 1 sd

paranoyak fantezi dunyada yasadigina dair kanit
bana gecen hafta sizoid tanısı kondu benden her yeri gezmis gormus biri gibi davranmamı mı beklıyon kanadalı tuzu kuru top

ciddi ciddi seyler mi yazacaktım suraya ag burda senın gıbı solucanlar var niye ciddi olayım:ROFLMAO:
Ciddi olmana gerek yok anlamadığın belli yazış şeklinden
ilk defa katılıyorum serok
normalde türklerle konuşurken karşıdaki adam içten içe gerçeği biliyor bu adam kendini o kadar iyi kandırabilmiş ki amk

Ciddi olmana gerek yok anlamadığın belli yazış şeklinden

normalde türklerle konuşurken karşıdaki adam içten içe gerçeği biliyor bu adam kendini o kadar iyi kandırabilmiş ki amk
neyi anlamadıgım. hesabı dun actım amcık. nası kandırıyom kendımı allasen? turkler en yuce 3 ırktan biridir sen zazasın amk bir ırkın siktir edip izole ederek olustugu bir kavimsin

kuzey dogu asyanın, sibiryanın karlı steplerinden çıkıp devlet kurup taa ebesının orekesındekı danimarkayı isveci fetih etmis ırk türk ırkıdır

Bu adamın ataları sibiryaya sürgün edildi yemek yiyemedi ondan bunun iqsu böyle bence

Bu adamın ataları sibiryaya sürgün edildi yemek yiyemedi ondan bunun iqsu böyle bence
gunumuzdeki turklerın salaklıgına bakıp o ırkla alakalı konusamazsın. bugun norvecliler ulkelerine afgan alıp karılarını kızlarını siktiriyor ama gecmiste adamlar vikingdi ingiltereyi istila edip yıllarca bela oldular. taa ispanyaya indiler. almanlar mesela gecmiste romayı yıktılar su an ibnelere fon saglayan bi ulke

• JFL
Reactions: recai iskender