zarganalasmak istiyorum

FaithAse

FaithAse

local cowboy
zamanında kilo vermek icin basladıgım spora 2 senedır falan duzenlı gıdıyom estetıklıkten ziyade fizik mehdinin shoplu fotoları gibi oldu amına koyayım hicbir kızı etkiledigini sanmıyom boyle 3 ayda nası olecek kadar zargana olurum ve framemim erir mi

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 277275, kurdistan, Deleted member 308178 and 1 other person
zamanında kilo vermek icin basladıgım spora 2 senedır falan duzenlı gıdıyom estetıklıkten ziyade fizik mehdinin shoplu fotoları gibi oldu amına koyayım hicbir kızı etkiledigini sanmıyom boyle 3 ayda nası olecek kadar zargana olurum ve framemim erir mi
frame kemikle alakalı bişey framene bişey olmaz kalori saymayı dene biraz zor ama kalori açığını iyi ayarlarsan 3 aya 20 kilo bile verirsin cardio flnda yaparsan

• +1
Reactions: Deleted member 277275, kurdistan and Kayra139
frame kemikle alakalı bişey framene bişey olmaz kalori saymayı dene biraz zor ama kalori açığını iyi ayarlarsan 3 aya 20 kilo bile verirsin cardio flnda yaparsan
ya daha onceden zaten 95 kilo falandım 184 boyum suan 81e kadar cektim kotu değil zaten fakat hala istediğim gibi durmuyorum iri durmak rahatsız edici geliyor

• +1
Reactions: Deleted member 277275, kurdistan, Deleted member 308178 and 1 other person
tamamen kemikle alakalıda denmez bence 2 yıllık spor gecmısınden bahsedıyorum yan omuz calısmakla alakalı en az yuzde 30u

• +1
ya daha onceden zaten 95 kilo falandım 184 boyum suan 81e kadar cektim kotu değil zaten fakat hala istediğim gibi durmuyorum iri durmak rahatsız edici geliyor
2 yıl spor yapıp kas kütlesi eklediğinide varsayarsam boyuna göre kilon gayet iyi kanka ben 195 73 kiloyum bende spora gidiyorumda lean olmak çoğu zaman dezavamtajlı tişörtü çıkarmadığım sürece hayatımda hiç spor yapmamışım gibi duruyorum

• +1
tamamen kemikle alakalıda denmez bence 2 yıllık spor gecmısınden bahsedıyorum yan omuz calısmakla alakalı en az yuzde 30u
tabi yan omzunda katkısı varda kas kütlesi kaybetmen çoğu zaman doğalsan düşündüğünden daha zor aşırı etkilemez

• +1
5752471 8dd4b145 87cf 4087 a0e5 484bf21c43b1

cope

• +1
  • Love it
Reactions: meert, Orcairis, kurdistan and 2 others
frame falan erimez kardeşim retard mısın amına koyayım 300 kalori açıkta ye verirsin kilo

• +1
Reactions: meert, kurdistan, Deleted member 310923 and 1 other person
  • +1
Reactions: kurdistan, Deleted member 310923 and Deleted member 277275
tamam kanka kaslısın ve bundan memnun değilsin yani sikinde değil ve kaslısın so yeah çok havalısın

• JFL
  • +1
Reactions: yadih, meert, Deleted member 307488 and 3 others
300 kalori açıkla 3 yılda fln verir kilo
yav zaten onceden verdim benim amacım anında vermek retaya falan girecem nerden alırız şu illeti

• +1
Reactions: meert, Deleted member 277275 and kurdistan
300 kalori açıkla 3 yılda fln verir kilo
adam 2 yıldır spora gidiyomuş herhalde 30bf değildir yani biraz excess fat vardır omuz kasım eriycek diye aklı yerinden çıkıyor 300 açıkta kasdanda kaybetmez çok

• +1
Reactions: meert, kurdistan and Trenmaxx1
adam 2 yıldır spora gidiyomuş herhalde 30bf değildir yani biraz excess fat vardır omuz kasım eriycek diye aklı yerinden çıkıyor 300 açıkta kasdanda kaybetmez çok
reta nerden cozerım fikrin varmı

• +1
Reactions: meert, Deleted member 277275, kurdistan and 1 other person
yav zaten onceden verdim benim amacım anında vermek retaya falan girecem nerden alırız şu illeti
roid hgh reta başla metabolizman allah katına cıkar o. zaman ama sırf kilo vermek icin gerek yok

• +1
Reactions: kurdistan, Deleted member 277275 and Deleted member 310923
roid hgh reta başla metabolizman allah katına cıkar o. zaman ama sırf kilo vermek icin gerek yok
yav bu roid işini cok dusundumde 16 yasındayım spordakilere sordum genelde sikin kalkmaz olayından cok korkuyorum aq

• +1
  • JFL
Reactions: meert, Deleted member 277275, Trenmaxx1 and 1 other person
salak salak isler
t3 t4 megadose al kaslarında erir yağlarında 31 çekersin sonra

• +1
  • JFL
Reactions: meert, Deleted member 277275 and Trenmaxx1
t3 t4 megadose al kaslarında erir yaşlarında
Kısa sürede en etkilisi bu bende yaptım ama megadose alma çok riskli istediğin gibi olana kadar her gün 0.25mcg t3 yeterli

• +1
Reactions: Deleted member 277275, FaithAse and kurdistan
  • JFL
  • +1
Reactions: meert and Deleted member 277275
yav bu roid işini cok dusundumde 16 yasındayım spordakilere sordum genelde sikin kalkmaz olayından cok korkuyorum aq
kullanmican zaten boşver burda milli olan yok

• JFL
  • +1
Reactions: meert and kurdistan
Ananın amını sikiyim erir öyle

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 307488, meert, Deleted member 277275 and 1 other person
2 yıldır doğal yapıyosan yarrak mehdinin shoplu fotolar gibi olmuştur bide frame nası erir nası bi soru gerizekalı orospu çocuğu yemek yeme spora gitme erir işte 2 senedir yaptıgın sporda nası kilo alınır verilir bilmiyor musun

• +1
  • JFL
Reactions: yadih, kurdistan, Deleted member 307488 and 2 others
2 yıldır doğal yapıyosan yarrak mehdinin shoplu fotolar gibi olmuştur bide frame nası erir nası bi soru gerizekalı orospu çocuğu yemek yeme spora gitme erir işte
yav amına koyayım naturel calısılan yan omuzun gözle gorulebilir kadar eritecek bişey olup olmadıgını sordum ordaki soru oydu

yav amına koyayım naturel calısılan yan omuzun gözle gorulebilir kadar eritecek bişey olup olmadıgını sordum ordaki soru oydu
At kanka şu wide uncanny frameinide bizde görelim şöyle bişey çıkmasında
Screenshot 2025 11 09 12 38 33 200 cominstagramandroid edit

• JFL
Reactions: kurdistan, FaithAse and Deleted member 307488
Sikik fotoğraf görmeden nasıl doğru düzgün yorum yapmamızı bekliyorsun

• JFL
  • +1
Reactions: meert, FaithAse, Deleted member 251512 and 1 other person
At kanka şu wide uncanny frameinide bizde görelim şöyle bişey çıkmasında View attachment 4532887
yav olay amacım frame eritmek değil zaten yağ yakarken belli zaten kol gogugs kucelegı sadece yan omuzada kola ve goguse etkı ettigi kadar edermi amına koyayım

Sikik fotoğraf görmeden nasıl doğru düzgün yorum yapmamızı bekliyorsun
1768249250619
suan pcde boydan olan tek fotoğrafım bu sabaha fizik atarım direkt

• +1
  • Woah
Reactions: Deleted member 308178 and Deleted member 307488
makinalaşmak istiyorum

Users who are viewing this thread

Back