nngnngnng
Iron
Beyler şu zoretanini kullanın. Günlük 30mg, 11ay fark. Geçsin diye her şeyi yaptım her şeyi sadece zoretaninle geçiyor. Tek yan etkisi dudak kuruluğu, bi de alkol çok içmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zoretaninden sonra normal skincareye mi geçtin mirin btwBeyler şu zoretanini kullanın. Günlük 30mg, 11ay fark. Geçsin diye her şeyi yaptım her şeyi sadece zoretaninle geçiyor. Tek yan etkisi dudak kuruluğu, bi de alkol çok içmeyin View attachment 5512471View attachment 5512472
mirinBeyler şu zoretanini kullanın. Günlük 30mg, 11ay fark. Geçsin diye her şeyi yaptım her şeyi sadece zoretaninle geçiyor. Tek yan etkisi dudak kuruluğu, bi de alkol çok içmeyin View attachment 5512471View attachment 5512472
kanka zoretaninden sonra düz sabah akşam yüzümü yüz temizleme jeliyle yıkıyorum başka bi şeye gerek kalmıyor zatenZoretaninden sonra normal skincareye mi geçtin mirin btw
ben 20mg ile başladım ilerledikçe kan testlerimdeki sonuçlara göre dozu arttırırım
kanka dozu çok artırmana gerek bile yok 40 max yeter daha cok doz daha iyi degil boşuna kan değerlerini bozarsınben 20mg ile başladım ilerledikçe kan testlerimdeki sonuçlara göre dozu arttırırım
ben bi sik yapmıyom güneş kremi dışı cildim baya iyi halaZoretaninden sonra normal skincareye mi geçtin mirin btw
kaç mgben bi sik yapmıyom güneş kremi dışı cildim baya iyi hala
30mgkaç mg
NiceBeyler şu zoretanini kullanın. Günlük 30mg, 11ay fark. Geçsin diye her şeyi yaptım her şeyi sadece zoretaninle geçiyor. Tek yan etkisi dudak kuruluğu, bi de alkol çok içmeyin View attachment 5512471View attachment 5512472
süpersin againgiltere bayrağını gördük kanka![]()
libido düşüklüğü yaptı mı sendeBeyler şu zoretanini kullanın. Günlük 30mg, 11ay fark. Geçsin diye her şeyi yaptım her şeyi sadece zoretaninle geçiyor. Tek yan etkisi dudak kuruluğu, bi de alkol çok içmeyin View attachment 5512471View attachment 5512472
hayır ruh halimde falan da hiç bi şey olmadı kan testleri de aşırı iyi aptal değilseniz sorun yaşamazsınız hiç bi türlülibido düşüklüğü yaptı mı sende
2 saat önce attım ilk 10mg başladık umarım libido düşmez en çok ondan korkuyorumhayır ruh halimde falan da hiç bi şey olmadı kan testleri de aşırı iyi aptal değilseniz sorun yaşamazsınız hiç bi türlü
yok amk alakası yok libidoyla, yağlı bi yemekle beraber kullan bu arada2 saat önce attım ilk 10mg başladık umarım libido düşmez en çok ondan korkuyorum
omega 3 kullanıyorum accutenle birlikteyok amk alakası yok libidoyla, yağlı bi yemekle beraber kullan bu arada
kanka yemekle beraber al işteomega 3 kullanıyorum accutenle birlikte
Hocam izler ve lekeler için ne yaptın yardımcı olurmusunBeyler şu zoretanini kullanın. Günlük 30mg, 11ay fark. Geçsin diye her şeyi yaptım her şeyi sadece zoretaninle geçiyor. Tek yan etkisi dudak kuruluğu, bi de alkol çok içmeyin View attachment 5512471View attachment 5512472
iz leke kalmadı bende kalanlar için tedavi sonrası leke kremlerine başlatıyor dermatolog veya lazere giriyosunHocam izler ve lekeler için ne yaptın yardımcı olurmusun
Bu zoretanin izoterin ne sikimse bunları 2 3 ay kullanıp bıraksak eski cilt kalitesine geri mi dönüyoz.bide benim cilt normal sivilce vs yok iyice güzelleştirr mi @TopkraBeyler şu zoretanini kullanın. Günlük 30mg, 11ay fark. Geçsin diye her şeyi yaptım her şeyi sadece zoretaninle geçiyor. Tek yan etkisi dudak kuruluğu, bi de alkol çok içmeyin View attachment 5512471View attachment 5512472
tretinoin kullanBu zoretanin izoterin ne sikimse bunları 2 3 ay kullanıp bıraksak eski cilt kalitesine geri mi dönüyoz.bide benim cilt normal sivilce vs yok iyice güzelleştirr mi @Topkra
hergün karı sikiyon sanki amk2 saat önce attım ilk 10mg başladık umarım libido düşmez en çok ondan korkuyorum