Zoretanin 11 ay/ kullanın kullandırtın

nngnngnng

nngnngnng

Iron
Beyler şu zoretanini kullanın. Günlük 30mg, 11ay fark. Geçsin diye her şeyi yaptım her şeyi sadece zoretaninle geçiyor. Tek yan etkisi dudak kuruluğu, bi de alkol çok içmeyin
IMG 5284
IMG 1887

• +1
  • Love it
Reactions: iwishiwastaller, Deleted member 512778, -BayHarbourButcher and 14 others
ben 20mg ile başladım ilerledikçe kan testlerimdeki sonuçlara göre dozu arttırırım

• +1
Reactions: EK0 and veneficus
mirin

• +1
Reactions: Deleted member 512778, Thrill, nngnngnng and 1 other person
Zoretaninden sonra normal skincareye mi geçtin mirin btw
kanka zoretaninden sonra düz sabah akşam yüzümü yüz temizleme jeliyle yıkıyorum başka bi şeye gerek kalmıyor zaten

• +1
Reactions: Deleted member 512778
ben 20mg ile başladım ilerledikçe kan testlerimdeki sonuçlara göre dozu arttırırım

kanka dozu çok artırmana gerek bile yok 40 max yeter daha cok doz daha iyi degil boşuna kan değerlerini bozarsın

• Love it
Reactions: Me-Mania
Zoretaninden sonra normal skincareye mi geçtin mirin btw
ben bi sik yapmıyom güneş kremi dışı cildim baya iyi hala

• +1
Reactions: jsbera and veneficus
ingiltere bayrağını gördük kanka :ROFLMAO:

• +1
Reactions: veneficus
Param yok
Hayatıma son verin

• +1
libido düşüklüğü yaptı mı sende
hayır ruh halimde falan da hiç bi şey olmadı kan testleri de aşırı iyi aptal değilseniz sorun yaşamazsınız hiç bi türlü

hayır ruh halimde falan da hiç bi şey olmadı kan testleri de aşırı iyi aptal değilseniz sorun yaşamazsınız hiç bi türlü
2 saat önce attım ilk 10mg başladık umarım libido düşmez en çok ondan korkuyorum

2 saat önce attım ilk 10mg başladık umarım libido düşmez en çok ondan korkuyorum
yok amk alakası yok libidoyla, yağlı bi yemekle beraber kullan bu arada

Hocam izler ve lekeler için ne yaptın yardımcı olurmusun
iz leke kalmadı bende kalanlar için tedavi sonrası leke kremlerine başlatıyor dermatolog veya lazere giriyosun

• +1
Beyler şu zoretanini kullanın. Günlük 30mg, 11ay fark. Geçsin diye her şeyi yaptım her şeyi sadece zoretaninle geçiyor. Tek yan etkisi dudak kuruluğu, bi de alkol çok içmeyin View attachment 5512471View attachment 5512472
Bu zoretanin izoterin ne sikimse bunları 2 3 ay kullanıp bıraksak eski cilt kalitesine geri mi dönüyoz.bide benim cilt normal sivilce vs yok iyice güzelleştirr mi @Topkra

Bu zoretanin izoterin ne sikimse bunları 2 3 ay kullanıp bıraksak eski cilt kalitesine geri mi dönüyoz.bide benim cilt normal sivilce vs yok iyice güzelleştirr mi @Topkra
tretinoin kullan
zoretanin direkt olarak sivilceler için

• +1
Reactions: veneficus and googlegemini
  • JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: blackpillruinedmyli, nngnngnng, iwishiwastaller and 1 other person