D
Deleted member 91216
Iron
yks var bu yıl var mı 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
normal sohbet edilmiyor mu burada amını dollediğimnapcan amk incel forumundaki 12leri
incel forumunda yks konusacağına rehber mattan özel penetrasyon alsan daha cok faydası olur ucubenormal sohbet edilmiyor mu burada amını dollediğim
heyarram heincel forumunda yks konusacağına rehber mattan özel penetrasyon alsan daha cok faydası olur ucube
say mı ea mıyks kolay halledersin, 1.600.000 sıralamayken 6 bine çektim 1 yılda temel sıfırdı
şimdi üniye gidicem 2 haftaya
Jfl
olum calısmak zor geliyo suan şöyle şeyler diyince de gotumun ustunde yatmaya devam ediyorum nasıl yaptın lan anlatsanayks kolay halledersin, 1.600.000 sıralamayken 6 bine çektim 1 yılda temel sıfırdı
şimdi üniye gidicem 2 haftaya
git ayt mat kas zaten tyt mat gelisir tyt fenden haftada ders bası bi konu dön türkçen tamsa deneme dön tyt feni bitir ayt fen girsay mı ea mı
ben yazı bos gecirdim tyt 83ten 95e cıkmısolum calısmak zor geliyo suan şöyle şeyler diyince de gotumun ustunde yatmaya devam ediyorum nasıl yaptın lan anlatsana
ilk başlarda bende çok sıkıldım kafam ders dışında her şeye gidiyordu odaklanamıyordum, yeni ders çalışmaya başlayanlara hiç kolay degil sırf bundan dolayıolum calısmak zor geliyo suan şöyle şeyler diyince de gotumun ustunde yatmaya devam ediyorum nasıl yaptın lan anlatsana
hangi kaynakları kullandın test kitabı olarakilk başlarda bende çok sıkıldım kafam ders dışında her şeye gidiyordu odaklanamıyordum, yeni ders çalışmaya başlayanlara hiç kolay degil sırf bundan dolayı
benim yaptığım şey "whywouldnt" denen elemanın programından özenlenerek kendi ders çalışma programımı yaptım, "grup 1" "grup 2" "grup 3" sisteminde ilerledim, periyodik yüklemede yaptım günde en az 8 saat çalıştım
kendimi baya zorladım ders çalışmak için, kendi geleceğinide düşün zaten bu ülkede üniversite mezunu hele lisans mezunu olmayana adam gözüyle bakmıyorlar, şirketlere girsen bile senin müdür olmana izin vermezler maaşını az verirler sırf üni mezunu değilsin diye bide iş bulmaktaki zorluktanda bahsetmicem
Ben ders çalışırken sıkıldıgım an favori dersime geçiyordum direk, o konu anlatımını izliyordum 20-30 dk falan sonra geri dönüyordum çalıştıgım derse öyle dikkatim falan bozulmuyordu
kanka sıfırım neredeyse napcam 12 baslıcak haftaya? mala anlatır gibiilk başlarda bende çok sıkıldım kafam ders dışında her şeye gidiyordu odaklanamıyordum, yeni ders çalışmaya başlayanlara hiç kolay degil sırf bundan dolayı
benim yaptığım şey "whywouldnt" denen elemanın programından özenlenerek kendi ders çalışma programımı yaptım, "grup 1" "grup 2" "grup 3" sisteminde ilerledim, periyodik yüklemede yaptım günde en az 8 saat çalıştım
kendimi baya zorladım ders çalışmak için, kendi geleceğinide düşün zaten bu ülkede üniversite mezunu hele lisans mezunu olmayana adam gözüyle bakmıyorlar, şirketlere girsen bile senin müdür olmana izin vermezler maaşını az verirler sırf üni mezunu değilsin diye bide iş bulmaktaki zorluktanda bahsetmicem
Ben ders çalışırken sıkıldıgım an favori dersime geçiyordum direk, o konu anlatımını izliyordum 20-30 dk falan sonra geri dönüyordum çalıştıgım derse öyle dikkatim falan bozulmuyordu
baba dediklerimi yap rahat et full sıfırım diyosan ayt mat baslama amakanka sıfırım neredeyse napcam 12 baslıcak haftaya? mala anlatır gibi
tytyi nasıl 83e cıkardın amınakoyim les gibi beniöben yazı bos gecirdim tyt 83ten 95e cıkmıs
aynı sekıl aq tyt de yok bende 11 de yokkanka sıfırım neredeyse napcam 12 baslıcak haftaya? mala anlatır gibi
bi sik anlamadım ki yukarıdaki yazdıgındanbaba dediklerimi yap rahat et full sıfırım diyosan ayt mat baslama ama
Ilk once antremanlarla matematikle başladım hem ayt mat hem tyt matematik için sonra 345 soru bankası kullandım, bilgi sarmal ve orijinalide çözdüm ama orijinali bitirmedimhangi kaynakları kullandın test kitabı olarak
aynıyız kanka ne bok yicezaynı sekıl aq tyt de yok bende 11 de yok
antrenmanlarla matematik 0 dan mı başladın?Ilk once antremanlarla matematikle başladım hem ayt mat hem tyt matematik için sonra 345 soru bankası kullandım, bilgi sarmal ve orijinalide çözdüm ama orijinali bitirmedim
tyt türkçe paragraf için limit yayınları, tyt türkçe dil bilgisi için, youtube soru çözümleri ve pdf kaynaklarla ilerledim sadece
tyt sosyal içinde hiç kaynak kullanmadım benim sosyalim zaten iyiydi, sadece internetten pdf branş denemeler çözdüm
1000 tane geçmiştir çözdügüm soru, coğrafyamın belli konuları zayıftı onlardan ders anlatımı izledim coğrafyanın kodlarından falan
ayt edebiyat bilgi sarmal ve ekin hocadan izledim, tyt tarihi fulledim hiç youtuber falan izlemedim branş deneme çözdüm sadece, ayt coğrafyada full sadece denemelerle
yks thread patlatim miaynı sekıl aq tyt de yok bende 11 de yok
9 10 da etüte gidenler şanslı bende gittim ama bi sik hatırlamıyorum bide yazın tekrar falan ediyodum ama hala hiç bir şey aklımda sadece klasik 11 bilgisi 10 bilgisiaynıyız kanka ne bok yicez
burda o kadar ykscel var ki çok yardımcı olur aq açsanayks thread patlatim mi
evet, önceki senenin tyt matematiğinde 0 yaptımantrenmanlarla matematik 0 dan mı başladın?
yksmaksimumlamayks thread patlatim mi
limit cözdüysen temelin vardır amkilk başlarda bende çok sıkıldım kafam ders dışında her şeye gidiyordu odaklanamıyordum, yeni ders çalışmaya başlayanlara hiç kolay degil sırf bundan dolayı
kaç ayda tyt matı bitirdin 0 dan bideevet, önceki senenin tyt matematiğinde 0 yaptım
Lan yok paragraf için temele bile gerek yok, limit olsun bir şey değiştirmezlimit cözdüysen temelin vardır amk
çok az bişey yapabiliyom mat 345 tyt ayt var elimde bundan başlanır dimievet, önceki senenin tyt matematiğinde 0 yaptım
1 ayda konular bitti, sonra full soru çözdüm konu bitirmekle olmuyor en çok soru çözücenkaç ayda tyt matı bitirdin 0 dan bide
evde çalışarakda çok bişi kapamazsın ben hem okul hem dershane yapıcam akşam 9 da falan eve geliyom spora bile zaman kalmıyor aqçok az bişey yapabiliyom mat 345 tyt ayt var elimde bundan başlanır dimi
saygın hazreti eyüp boncuk hocamızdan tyt kampına baslayalım yaaynıyız kanka ne bok yicez
başlanır, 345 nin ilk soruları en kolayı zatençok az bişey yapabiliyom mat 345 tyt ayt var elimde bundan başlanır dimi
bende işte soru çözmeyi tam anlamıyom kral özellike 9.sınıfta mattan kalmıştım ben1 ayda konular bitti, sonra full soru çözdüm konu bitirmekle olmuyor en çok soru çözücen
dershane var cmt pazarevde çalışarakda çok bişi kapamazsın ben hem okul hem dershane yapıcam akşam 9 da falan eve geliyom spora bile zaman kalmıyor aq
3d vdd cok iyi diyorlarçok az bişey yapabiliyom mat 345 tyt ayt var elimde bundan başlanır dimi
ben hafta içi 4 gün hafta sonu 1 gün soru çözümüne gidiom hayatsız gibiyimdershane var cmt pazar
başladım geçen ay iki üç izledim bıraktım kitap açmadım sonrasaygın hazreti eyüp boncuk hocamızdan tyt kampına baslayalım ya
3d yi benim inek ark çözüyo ben hiç bakmadım sorularına ama kesin zordur3d vdd cok iyi diyorlar
senin bolumle obp kacbaşladım geçen ay iki üç izledim bıraktım kitap açmadım sonra
3d soru bankası ve 3d vdd farklı 3vdd konuyu anlatıp çözdürüyor o kadar zor değil ortalama3d yi benim inek ark çözüyo ben hiç bakmadım sorularına ama kesin zordur
say 12ye gectim dahasenin bolumle obp kac
9 10 11 kacsay 12ye gectim daha
işte matematiğe ilk başlayan adamların zorlanacağı şey, soru çözme olayı. Yapamadığın soru çok olucak, onları internetten çözen bir kaç kanal var ve 345 nin kendi soru çözüm anlatımı var ama o soru çözüm anlatan adamı sevmedim bok gibi anlatıyorbende işte soru çözmeyi tam anlamıyom kral özellike 9.sınıfta mattan kalmıştım ben
10dada kopyayla falan geçtim ama 11 de iyidi matım tyt matım çöp aslında konuları biliyorum ama soruların mantığını anlayamıyorum dikkat bozukluğu mu var diye şüphelenmeye başladım geçen
olum nası yapıyonuz amk dalga mı gecıyonuzben yazı bos gecirdim tyt 83ten 95e cıkmıs
69 69 769 10 11 kac