temelyeterliliktest
puahate sluthate lookism
french pressle nasıl cold brew yapabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
100gr kahveyi al 1lt suya dök sonra karıstır 5dk dinlensin, sonra süzgecle baska bir sürahiye veya cam kaba aktar 1 gün buzlukta beklesin afiyet olsunfrench pressle nasıl cold brew yapabilirim
24 saat mi cus amk100gr kahveyi al 1lt suya dök sonra karıstır 5dk dinlensin, sonra süzgecle baska bir sürahiye veya cam kaba aktar 1 gün buzlukta beklesin afiyet olsun
buzlukta 2 saat24 saat mi cus amk
BEYLER SIZE UZUCU BI HABERIM VAR AMA KUSURA BAKMAYIN BU SINAVIN BI KISAYOLU YOK OK? AMINAKODUMUN SINAVI ZEKA DEGIL KAC SAAT CALISTIGINIZI OLCUYOR ZEKIYSEN KONUYU TEK SEFERDE ANLAR COZER SIKTIR OLUR GIDERSINIZ BEYLER AMA HER AMINAKODUMUN KONUSUNDAN 100LERCE 100LERCE SORU COZCEKSINIZ KISAYOLU KIMSEDE YOK SIHIRLI FORMULDE YOK SIKTIRIN GIDIN TYT KAYNAK ONERISI IZLEYIN YOUTUBEDAN HEMEN YARIN BASLAYIN AMKnasıl yaptın kralım anlatsana
sıcak su mubuzlukta 2 saat
baslıcam lan allama. azdımBEYLER SIZE UZUCU BI HABERIM VAR AMA KUSURA BAKMAYIN BU SINAVIN BI KISAYOLU YOK OK? AMINAKODUMUN SINAVI ZEKA DEGIL KAC SAAT CALISTIGINIZI OLCUYOR ZEKIYSEN KONUYU TEK SEFERDE ANLAR COZER SIKTIR OLUR GIDERSINIZ BEYLER AMA HER AMINAKODUMUN KONUSUNDAN 100LERCE 100LERCE SORU COZCEKSINIZ KISAYOLU KIMSEDE YOK SIHIRLI FORMULDE YOK SIKTIRIN GIDIN TYT KAYNAK ONERISI IZLEYIN YOUTUBEDAN HEMEN YARIN BASLAYIN AMK
yok normal veya soğukta olursıcak su mu
Kardes ben tyt 100 yaptim sinavda 2 aydir hicbisey yapmiyodum unuttum bicok seyi sabah 6ds kalkip 400 soru attim bugun calisacan yani kisacabaslıcam lan allama. azdım
Technopata döndü iyce durunilk başlarda bende çok sıkıldım kafam ders dışında her şeye gidiyordu odaklanamıyordum, yeni ders çalışmaya başlayanlara hiç kolay degil sırf bundan dolayı
benim yaptığım şey "whywouldnt" denen elemanın programından özenlenerek kendi ders çalışma programımı yaptım, "grup 1" "grup 2" "grup 3" sisteminde ilerledim, periyodik yüklemede yaptım günde en az 8 saat çalıştım
kendimi baya zorladım ders çalışmak için, kendi geleceğinide düşün zaten bu ülkede üniversite mezunu hele lisans mezunu olmayana adam gözüyle bakmıyorlar, şirketlere girsen bile senin müdür olmana izin vermezler maaşını az verirler sırf üni mezunu değilsin diye bide iş bulmaktaki zorluktanda bahsetmicem
Ben ders çalışırken sıkıldıgırsime geçiyordum direk, o konu anlatımını izliyordum 20-30 dk falan sonra geri dönüyordum çalıştıgım derse öyle dikkatim falan bozulmuyordu
dikkat daginikligini nasil onluyon amk 400 soru ben siksen cozemem su anda dopamin reseptorlerim yarragi yemis durumdaKardes ben tyt 100 yaptim sinavda 2 aydir hicbisey yapmiyodum unuttum bicok seyi sabah 6ds kalkip 400 soru attim bugun calisacan yani kisaca
cold brewin olayi o aq24 saat mi cus amk
ya siktir git amk gh a verdigin parayi 1 2yila kaynaklara vermeye baslicanTechnopata döndü iyce durun
Teknolojik aletlerdwn uzak dur olabildiğincedikkat daginikligini nasil onluyon amk 400 soru ben siksen cozemem su anda dopamin reseptorlerim yarragi yemis durumda
baslıcam lan allama. azdım
Ben bundan motivasyon alıyom
NE YAPIYOSANIZ YAPIN EN IYISI OLMAK ICIN YAPIN, BISEYI YAPIYOSANIZ YA HERŞEYINIZI VERIN YA DA YAPMAYIN
EN IYISI DEGILSENIZ BI HICSINIZ
LOLUN TOPLAM 150 MILYON YILLIK OYUNCUSU VAR KOREYI SAYMAZSAK 80 MILYON DIYELIM 80 MILYON KISI ICINDE EN IYI %0.0012LIK KESIMDEYIM EN IYISI BENIMTime ss attigim yerden izle seninde böyle motivasyon aldigin bisey varsa orda söylenen şeyleri kendi hayatına uyarla
Ben bundan motivasyon alıyom
NE YAPIYOSANIZ YAPIN EN IYISI OLMAK ICIN YAPIN, BISEYI YAPIYOSANIZ YA HERŞEYINIZI VERIN YA DA YAPMAYIN
EN IYISI DEGILSENIZ BI HICSINIZ
miyop genetik degil mi olumkanka verebilceğim en önemli tavsiye çalışırken miyop olma amk büyük dert gözlük appeali kıran bir şey lens ise göz sağlığını bozar
Modern çağ hastalığı. Sebepleri güneşe az maruz kalmak, kapalı mekanda yakın masabaşı iş yapmak. Blackpill çerçevesinde yorumlarsan üniversite öğrencilerinin yarısı gözlüklüyken gözlüklü keko görmenin mümkünatı yok.miyop genetik degil mi olum