29 yaş kız eli bile tutamadım

K

kingofincelkingdom

Iron
Mesele tip değil boy değil para değil. bunlara sahip olmayan subhumanlar sokaklarda el ele yürüyor. Liseye üniversiteye gitsem hala biriyle sevgili olacak bir konjonktür düşünemiyorum.(Master mezunuyum)İşe gidiyorum yalıtım kızlar var ama ya nişanlı ya sevgilisi var. Çoğu siklemiyor zaten seni. Kursa gittim çok ordaki kızlar da ya evli ya başıbağlı. Hoş boşta olan olsa hep bir duvar var aşılmıyor.

Sokaktaki kızlarla göz göze gelmek bile imkansız. Ya elinde telefona bakıyor ya yere bakarak yürüyor AMK. Nasıl bir cehennem burası

Özet otistikcel olmamdan ve talihsizliklerden dolayı hep kaybettim. Loser oldum.

• So Sad
Reactions: codeine1119
Bir yaştan sonra incellik Kader oluyor iyi bir tip yoksa

muhtemelen harbiden ndsin

looksmax hatta htn ustu olmak max 25 yasindan sonra ise yaramiyo, yani yariyo ama baska seylerde onemli oluyor, bunlar para ve karekter, burada redpill biraz rol yapar ama cok kapilmamak lazim ozellikle maskulenlik safsatasina,
gercekten deforme degilsen, incel olman icin bir sebep yok, uzun lafin kisasi, forum incel forumu degil, ama looksmax konusunda ciddiysen burada yardim bulabilirsin.
cogu durumda incellik sebepleri altinda psikolojik sorunlar oluyor, bir psikologa gidebilirsin, hayatinda birseyler cok yanlis yuksek ihtimal.

• +1
Reactions: codeine1119 and kökleyicifallik
Bir yaştan sonra incellik Kader oluyor iyi bir tip yoksa
tip ile incellik alakali degil, cok deforme olman lazim ama deformede deforme ile birlikte bir hayat surebilir :bluepill: sayesinde, looksmax incellik ile alakali degil bence,sadece narsist bencil en iyi olma duygusu.

• +1
Reactions: codeine1119