truefoidslayerpqoqo
Ang final boss
Bi tebrik edin ne kdr issiz oldugumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
murad çirkinlikten meme oldu bu adam ondan olamaz sevenide var sevmeyenidekanka iyi güzelde globaldekileri çok kışkırtıyon bak murad gibi meme olma sonra
kanka eleman çok zayıf biraz uncanny duruyor ve muradın meme olma sebebi muradda böyle kışkırttı milleti yani ben yapmadım başkası benim adıma yaptı falan dedide globaldekileri kışkırttı adama evis threadi açtılarmurad çirkinlikten meme oldu bu adam ondan olamaz sevenide var sevmeyenide
Yokya bisey olmaz bunlarla iyi anlasiyoz gecen beni seviyosaniz repleyin dedim baya rep geldikanka eleman çok zayıf biraz uncanny duruyor ve muradın meme olma sebebi muradda böyle kışkırttı milleti yani ben yapmadım başkası benim adıma yaptı falan dedide globaldekileri kışkırttı adama evis threadi açtılar
chadsin tabi gelir murada bakınca insanların gülesi geliyorduYokya bisey olmaz bunlarla iyi anlasiyoz gecen beni seviyosaniz repleyin dedim baya rep geldi
Chad in slums of tiktokchadsin tabi gelir murada bakınca insanların gülesi geliyordu
Ben chad degilsem sen scalde bile degilsinChad in slums of tiktok
@TopkraBen chad degilsem sen scalde bile degilsin
Puhahaha sakami yapiyon@Topkra
Mogg battle atak mı amın düdüğü
Boy,vücut,sikik efektsiz fronth side at kim scaleda değil görPuhahaha sakami yapiyon
@Topkra
Mogg battle atak mı amın düdüğü
Dream ego amk bir insan nasıl bu kafada anlamiyorum rastgele sallıyor millete 50kg 150cm bide kargaya benziyor 100filtresiz ışıksız fotografi yok
laf ata ata o adamamı attın olm salladın birine salladığın adam 190 chadBen chad degilsem sen scalde bile degilsin
Topkra ne alaka yarram threada etiketlemisiz adamıSiz normieleri terraladigimi biliyom bide mog battle atip ego kasmaya gerek yok bosver moglama beni toprak abiya
Kanka kusura bakmada şu üstteki fotoyu bi kıza atar mısın o ratelesinSiz normieleri terraladigimi biliyom bide mog battle atip ego kasmaya gerek yok bosver moglama beni toprak abiya
O chad se ben adem imaf ata ata o adamamı attın olm salladın birine salladığın adam 190 chad
Adam kendimi turkiyenin true adam ilan ediyorum
Straight to final boss aqlaf ata ata o adamamı attın olm salladın birine salladığın adam 190 chad
Artik Final bos benimStraight to final boss aq
Doğudaki Kürtlerin hepsini moglamadan önce final bos olamazsın kardeşim benim butcher dogudaki tüm Kürtleri ölümüne mogladiktan sonra böyle olduArtik Final bos benim
Korktum ama bende james saphire cehenemindeki seytanlarla savastim o yuzden seytan gibi oldu gozlerimDoğudaki Kürtlerin hepsini moglamadan önce final bos olamazsın kardeşim benim butcher dogudaki tüm Kürtleri ölümüne mogladiktan sonra böyle oldu
Doğudaki Kürtler daha korkunçKorktum ama bende james saphire cehenemindeki seytanlarla savastim o yuzden seytan gibi oldu gozlerim