Acheron HUNTER EYEXZZssswdDd

D

Deleted member 136914

Bronze
IMG 3298
Lütfen bana biri bunun gözlerinin hunter olup olmadığını söylesin her yayında hunter eyes diye flex atıyor bende mi sorun var yoksa gerçekten hunter mı amk

• JFL
Reactions: Auchelius and churmaxxed
Etiketlendiggin konuya cevap ver

Bu psl god kim bu arada?

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, cakdripa, Auchelius and 4 others
raton akşam akşam kafayı buna mı yordun

• +1
Reactions: Resistance.
View attachment 4345535Lütfen bana biri bunun gözlerinin hunter olup olmadığını söylesin her yayında hunter eyes diye flex atıyor bende mi sorun var yoksa gerçekten hunter mı amk
Tacizci gibi bakıyor lens falan taksın amk

• JFL
Reactions: Auchelius, Deleted member 136914, Serialsuicide and 1 other person
raton akşam akşam kafayı buna mı yordun
Her yayın hunter eyes şarkısını söyleyip duruyor kafam sikildi bıktım usandım tamam gözlerin hunter olsun illa flexlemen mi lazım onu anlamıyorum 🤔

• +1
Reactions: churmaxxed
View attachment 4345535Lütfen bana biri bunun gözlerinin hunter olup olmadığını söylesin her yayında hunter eyes diye flex atıyor bende mi sorun var yoksa gerçekten hunter mı amk
Her yayın hunter eyes şarkısını söyleyip duruyor kafam sikildi bıktım usandım tamam gözlerin hunter olsun illa flexlemen mi lazım onu anlamıyorum 🤔
Squint atıp kafasını eğiyor mesela kamerayı yukarı kaldırdıgımda benımde huntera yakın oluyor aynı etki kafa eğmek al sana hunter eyes amk
Screenshot 2025 11 20 22 15 45 887 comandroidchrome edit

• +1
  • JFL
Reactions: bre3001, Auchelius, Deleted member 136914 and 1 other person
medial cantusu iyi ,squintleyip aşağı doğru bakınca hunter eyes gibi gözüküyor

• +1
Reactions: Auchelius, senualF and Deleted member 136914
Yayında verdiği bilgiler işe yarıyor bu arada gözlerim ascendlendi baya

• JFL
Reactions: IlI, Auchelius, urlordd and 5 others
  • +1
  • JFL
Reactions: churmaxxed and Deleted member 136914
  • JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, zeggo, Deleted member 136914 and 1 other person
  • +1
Reactions: zeggo and Deleted member 136914
gözleri iyi kaşlar biraz ince sadece ve otistik jester maalesef
otizimden fazlası olabilir ama senin sözünü doğru kılıyorum

• +1
Reactions: senualF
gözleri iyi kaşlar biraz ince sadece ve otistik jester maalesef
Sorun sadece o olsa keske cok sık yayınlarında bulundum yakın arkadasıydım ama arkadas manyak egoist amk zeta bile böyle egoist degildir toplarim üstüne yemin ederim.

• +1
Reactions: Auchelius and churmaxxed
Sorun sadece o olsa keske cok sık yayınlarında bulundum yakın arkadasıydım ama arkadas manyak egoist amk zeta bile böyle egoist degildir toplarim üstüne yemin ederim.
yapacak bir şey yok kral

• JFL
  • Woah
Reactions: kurdistan, zeggo, Deleted member 136914 and 1 other person
medial cantusu iyi ,squintleyip aşağı doğru bakınca hunter eyes gibi gözüküyor
Aga beni tanımadığın için bunu düşünmen çok normal,ama böyle gösterim gözlerimin yukarı açıdan çekilmiş fotoları

Attachments

• Screenshot_20251120_222605_Gallery.jpg
    Screenshot_20251120_222605_Gallery.jpg
    184.3 KB · Views: 0
  • dfdcd7af641c28d88b28b9d748dd7a02.png
    dfdcd7af641c28d88b28b9d748dd7a02.png
    56.5 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: Resistance. and churmaxxed
Reis sen onu siktir ette chalom irl böyle mi gözüküyor lan harbi bi insan nası o kadar fraudlayabilir anlamıyom tüm yüzü isanın alın + midfaceine eşit aq lower third olmadan
Screenshot 2025 11 20 22 26 43 713 commiuigallery edit

• Woah
Emin ol kendisi beni egoist yapıyor aramada farklı orgda farklı
Ben seni nasıl egoist yapayım knk boyle bir şey nasil mumkun amk orgda tabii ki farklı olucam sıkıldım senin boyle davranislarindan aramada bile gozlerini flexliyorsun inan boyle davranmaya devam edersen cevrende kimse kalmayacak

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, zeggo, churmaxxed and 2 others
Kötü demedim ki squintlemesi cringe sadece
Aga güneş ışığından çektiklerimde normal squintlemem ama normalde squintlemiyorum,ratonda bu hunter işini kafasına takmış bende gözlerimi övmüyorum yayınıma gelenlerin hepsi övüyor hunter diyor bu benlik birşey değil asıl sıkıntı ratonun aramda farklı orgda farklı olması

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 136914 and churmaxxed
Reis sen onu siktir ette chalom irl böyle mi gözüküyor lan harbi bi insan nası o kadar fraudlayabilir anlamıyom tüm yüzü isanın alın + midfaceine eşit aq lower third olmadan View attachment 4345607
çocuğa naptınız olum:lul:

• JFL
Reactions: Auchelius
Reis sen onu siktir ette chalom irl böyle mi gözüküyor lan harbi bi insan nası o kadar fraudlayabilir anlamıyom tüm yüzü isanın alın + midfaceine eşit aq lower third olmadan View attachment 4345607
photoshop falan mı bu

• +1
Aga güneş ışığından çektiklerimde normal squintlemem ama normalde squintlemiyorum,ratonda bu hunter işini kafasına takmış bende gözlerimi övmüyorum yayınıma gelenlerin hepsi övüyor hunter diyor bu benlik birşey değil asıl sıkıntı ratonun aramda farklı orgda farklı olması
sende hooded eyes var hunter değil ama göz bölgen gayet iyi

• +1
Reactions: Auchelius, senualF and Deleted member 136914
isa neden siki dışarda gibi bakıyo aq

• JFL
Reactions: IlI, anathema, Auchelius and 3 others
Tamamen ışık ve acıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum Sametle kaç defa buluştum asla İsa’yla olduğu gibi gözükmüyordu kaç defa fraud konusunu açtık videolarda bir şey yapıyor musun diye çocuk fraud falan değil boy konusunda da minimum 190 olduğunu söyleyebilirim zaten 50-60k kişiye yalan söyleyeceğini zannetmiyorum sürekli kendisi yayınlarda 190 olduğunu söylüyor

• +1
isa neden siki dışarda gibi bakıyo aq
ya sneeinb amınalyım klavyeye travuk püskürttüm yapacağın benzetmebşn amını yordamıunı s.lejyj

• JFL
  • +1
Reactions: Resistance., Auchelius, zeggo and 1 other person
Tamamen ışık ve acıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum Sametle kaç defa buluştum asla İsa’yla olduğu gibi gözükmüyordu kaç defa fraud konusunu açtık videolarda bir şey yapıyor musun diye çocuk fraud falan değil boy konusunda da minimum 190 olduğunu söyleyebilirim zaten 50-60k kişiye yalan söyleyeceğini zannetmiyorum sürekli kendisi yayınlarda 190 olduğunu söylüyor
bencede uzun duruyor

• +1
Reactions: Deleted member 136914
IMG 3302

• +1
ya sneeinb amınalyım klavyeye travuk püskürttüm yapacağın benzetmebşn amını yordamıunı s.lejyj
tavukmu yazdı bunu amk:feelskek:

• JFL
Reactions: kurdistan
Yo boy konusunda inanıyorumda yüzü çok kısa duruyo ondan ama dediğin gibi olabilir
Kaşları şöyle yapsana aga sen martı gibi geziyon aq baya iyiymiş bu kaş

bu fotoğrafta neden tecavüz edicek gibi bakıyonuz ikinizde hoşmu bu hareketler
izmire gittimde bana drive by atılırsa bilinki raton yaptı

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 136914 and temelyeterliliktest
sende hooded eyes var hunter değil ama göz bölgen gayet iyi
@Acheron_v böyle mi hacı senin gözlerin şimdi squintlemeden dümdüz kameraya bakınca

Attachments

• Screenshot_2025-11-20-22-37-37-386_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-11-20-22-37-37-386_com.android.chrome-edit.jpg
    114.5 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Deleted member 136914 and Auchelius
Yo boy konusunda inanıyorumda yüzü çok kısa duruyo ondan ama dediğin gibi olabilir

Kaşları şöyle yapsana aga sen martı gibi geziyon aq baya iyiymiş bu kaş
Soldaki fotoda bir tane bile ısık yok direkt dusta çektim amk sagdaki fotoda sadece cybershot var ama aci farkli. Simdi kaslari biraz aldirsam feminen durur mu durmaz mı bilmiyorum

Attachments

• IMG_3303.jpeg
    IMG_3303.jpeg
    70.5 KB · Views: 0
  • IMG_3304.jpeg
    IMG_3304.jpeg
    86.4 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: kurdistan and churmaxxed
Soldaki fotoda bir tane bile ısık yok direkt dusta çektim amk sagdaki fotoda sadece cybershot var ama aci farkli. Simdi kaslari biraz aldirsam feminen durur mu durmaz mı bilmiyorum
şu kaşların birazını archeon arkadaşımıza ver

• JFL
Reactions: Auchelius and Deleted member 136914