D
Deleted member 136914
Bronze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tacizci gibi bakıyor lens falan taksın amkView attachment 4345535Lütfen bana biri bunun gözlerinin hunter olup olmadığını söylesin her yayında hunter eyes diye flex atıyor bende mi sorun var yoksa gerçekten hunter mı amk
Her yayın hunter eyes şarkısını söyleyip duruyor kafam sikildi bıktım usandım tamam gözlerin hunter olsun illa flexlemen mi lazım onu anlamıyorumraton akşam akşam kafayı buna mı yordun

Lan geri dönmüşsün JFL AMKEtiketlendiggin konuya cevap ver
Bu psl god kim bu arada?
View attachment 4345535Lütfen bana biri bunun gözlerinin hunter olup olmadığını söylesin her yayında hunter eyes diye flex atıyor bende mi sorun var yoksa gerçekten hunter mı amk
Squint atıp kafasını eğiyor mesela kamerayı yukarı kaldırdıgımda benımde huntera yakın oluyor aynı etki kafa eğmek al sana hunter eyes amkHer yayın hunter eyes şarkısını söyleyip duruyor kafam sikildi bıktım usandım tamam gözlerin hunter olsun illa flexlemen mi lazım onu anlamıyorum![]()
medial cantusu iyi ,squintleyip aşağı doğru bakınca hunter eyes gibi gözüküyorHer yayın hunter eyes şarkısını söyleyip duruyor kafam sikildi bıktım usandım tamam gözlerin hunter olsun illa flexlemen mi lazım onu anlamıyorum![]()
mogs meView attachment 4345535Lütfen bana biri bunun gözlerinin hunter olup olmadığını söylesin her yayında hunter eyes diye flex atıyor bende mi sorun var yoksa gerçekten hunter mı amk
medial cantusu iyi ,squintleyip aşağı doğru bakınca hunter eyes gibi gözüküyor
gözleri iyi kaşlar biraz ince sadece ve otistik jester maalesefmogs me
gözleri gayet iyiView attachment 4345587
Alperene sorsak squint yoktur bu fotoda
otizimden fazlası olabilir ama senin sözünü doğru kılıyorumgözleri iyi kaşlar biraz ince sadece ve otistik jester maalesef
Sorun sadece o olsa keske cok sık yayınlarında bulundum yakın arkadasıydım ama arkadas manyak egoist amk zeta bile böyle egoist degildir toplarim üstüne yemin ederim.gözleri iyi kaşlar biraz ince sadece ve otistik jester maalesef
Squint var güneş ışığıgözleri gayet iyi
yapacak bir şey yok kralSorun sadece o olsa keske cok sık yayınlarında bulundum yakın arkadasıydım ama arkadas manyak egoist amk zeta bile böyle egoist degildir toplarim üstüne yemin ederim.
Emin ol kendisi beni egoist yapıyor aramada farklı orgda farklıyapacak bir şey kral
Kötü demedim ki squintlemesi cringe sadecegözleri gayet iyi
tiktokçulara fazla kafa yoruyorsunuzKötü demedim ki squintlemesi cringe sadece
Aga beni tanımadığın için bunu düşünmen çok normal,ama böyle gösterim gözlerimin yukarı açıdan çekilmiş fotolarımedial cantusu iyi ,squintleyip aşağı doğru bakınca hunter eyes gibi gözüküyor
Reis sen onu siktir ette chalom irl böyle mi gözüküyor lan harbi bi insan nası o kadar fraudlayabilir anlamıyom tüm yüzü isanın alın + midfaceine eşit aq lower third olmadanSorun sadece o olsa keske cok sık yayınlarında bulundum yakın arkadasıydım ama arkadas manyak egoist amk zeta bile böyle egoist degildir toplarim üstüne yemin ederim.
Ben seni nasıl egoist yapayım knk boyle bir şey nasil mumkun amk orgda tabii ki farklı olucam sıkıldım senin boyle davranislarindan aramada bile gozlerini flexliyorsun inan boyle davranmaya devam edersen cevrende kimse kalmayacakEmin ol kendisi beni egoist yapıyor aramada farklı orgda farklı
Aga güneş ışığından çektiklerimde normal squintlemem ama normalde squintlemiyorum,ratonda bu hunter işini kafasına takmış bende gözlerimi övmüyorum yayınıma gelenlerin hepsi övüyor hunter diyor bu benlik birşey değil asıl sıkıntı ratonun aramda farklı orgda farklı olmasıKötü demedim ki squintlemesi cringe sadece
çocuğa naptınız olumReis sen onu siktir ette chalom irl böyle mi gözüküyor lan harbi bi insan nası o kadar fraudlayabilir anlamıyom tüm yüzü isanın alın + midfaceine eşit aq lower third olmadan View attachment 4345607
photoshop falan mı buReis sen onu siktir ette chalom irl böyle mi gözüküyor lan harbi bi insan nası o kadar fraudlayabilir anlamıyom tüm yüzü isanın alın + midfaceine eşit aq lower third olmadan View attachment 4345607
Hayır yeni ss aldımphotoshop falan mı bu
sende hooded eyes var hunter değil ama göz bölgen gayet iyiAga güneş ışığından çektiklerimde normal squintlemem ama normalde squintlemiyorum,ratonda bu hunter işini kafasına takmış bende gözlerimi övmüyorum yayınıma gelenlerin hepsi övüyor hunter diyor bu benlik birşey değil asıl sıkıntı ratonun aramda farklı orgda farklı olması
isa neden siki dışarda gibi bakıyo aqReis sen onu siktir ette chalom irl böyle mi gözüküyor lan harbi bi insan nası o kadar fraudlayabilir anlamıyom tüm yüzü isanın alın + midfaceine eşit aq lower third olmadan View attachment 4345607
Tamamen ışık ve acıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum Sametle kaç defa buluştum asla İsa’yla olduğu gibi gözükmüyordu kaç defa fraud konusunu açtık videolarda bir şey yapıyor musun diye çocuk fraud falan değil boy konusunda da minimum 190 olduğunu söyleyebilirim zaten 50-60k kişiye yalan söyleyeceğini zannetmiyorum sürekli kendisi yayınlarda 190 olduğunu söylüyorReis sen onu siktir ette chalom irl böyle mi gözüküyor lan harbi bi insan nası o kadar fraudlayabilir anlamıyom tüm yüzü isanın alın + midfaceine eşit aq lower third olmadan View attachment 4345607
ya sneeinb amınalyım klavyeye travuk püskürttüm yapacağın benzetmebşn amını yordamıunı s.lejyjisa neden siki dışarda gibi bakıyo aq
Evet bunu söylemeye çalışıyorumsende hooded eyes var hunter değil ama göz bölgen gayet iyi
bencede uzun duruyorTamamen ışık ve acıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum Sametle kaç defa buluştum asla İsa’yla olduğu gibi gözükmüyordu kaç defa fraud konusunu açtık videolarda bir şey yapıyor musun diye çocuk fraud falan değil boy konusunda da minimum 190 olduğunu söyleyebilirim zaten 50-60k kişiye yalan söyleyeceğini zannetmiyorum sürekli kendisi yayınlarda 190 olduğunu söylüyor
Tamamen ışık ve acıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum Sametle kaç defa buluştum asla İsa’yla olduğu gibi gözükmüyordu kaç defa fraud konusunu açtık videolarda bir şey yapıyor musun diye çocuk fraud falan değil boy konusunda da minimum 190 olduğunu söyleyebilirim zaten 50-60k kişiye yalan söyleyeceğini zannetmiyorum sürekli kendisi yayınlarda 190 olduğunu söylüyor
tavukmu yazdı bunu amkya sneeinb amınalyım klavyeye travuk püskürttüm yapacağın benzetmebşn amını yordamıunı s.lejyj
Yo boy konusunda inanıyorumda yüzü çok kısa duruyo ondan ama dediğin gibi olabilirTamamen ışık ve acıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum Sametle kaç defa buluştum asla İsa’yla olduğu gibi gözükmüyordu kaç defa fraud konusunu açtık videolarda bir şey yapıyor musun diye çocuk fraud falan değil boy konusunda da minimum 190 olduğunu söyleyebilirim zaten 50-60k kişiye yalan söyleyeceğini zannetmiyorum sürekli kendisi yayınlarda 190 olduğunu söylüyor
Kaşları şöyle yapsana aga sen martı gibi geziyon aq baya iyiymiş bu kaş
bu fotoğrafta neden tecavüz edicek gibi bakıyonuz ikinizde hoşmu bu hareketler
tavuka bastım yazarkentavukmu yazdı bunu amk![]()
cybershot samete vurmamış üst dudağı dafgi dak gibi
izmire gittimde bana drive by atılırsa bilinki raton yaptıbu fotoğrafta neden tecavüz edicek gibi bakıyonuz ikinizde hoşmu bu hareketler
Bu adamin 21 yasinda olmasi cok garip aq kucuk gosteriyo
bones moggssende hooded eyes var hunter değil ama göz bölgen gayet iyi
@Acheron_v böyle mi hacı senin gözlerin şimdi squintlemeden dümdüz kameraya bakıncasende hooded eyes var hunter değil ama göz bölgen gayet iyi
dayımın gözlerine benziyo@Acheron_v böyle mi hacı senin gözlerin şimdi squintlemeden dümdüz kameraya bakınca
Soldaki fotoda bir tane bile ısık yok direkt dusta çektim amk sagdaki fotoda sadece cybershot var ama aci farkli. Simdi kaslari biraz aldirsam feminen durur mu durmaz mı bilmiyorumYo boy konusunda inanıyorumda yüzü çok kısa duruyo ondan ama dediğin gibi olabilir
Kaşları şöyle yapsana aga sen martı gibi geziyon aq baya iyiymiş bu kaş
wolla boyleydik
şu kaşların birazını archeon arkadaşımıza verSoldaki fotoda bir tane bile ısık yok direkt dusta çektim amk sagdaki fotoda sadece cybershot var ama aci farkli. Simdi kaslari biraz aldirsam feminen durur mu durmaz mı bilmiyorum
@Acheron_v böyle mi hacı senin gözlerin şimdi squintlemeden dümdüz kameraya bakınca
Lazımşu kaşların birazını archeon arkadaşımıza ver