anime öneri

Keloglan masallari moggs

• JFL
Reactions: Deleted member 313565, Serialsuicide, Atsizz and 1 other person
DEATH NOTE VAR İZLEDİN Mİ ÇOK BİLİNMEZ

• JFL
Reactions: Deleted member 313565, why not me?, Kayra139 and 3 others
nierin hem animesi hemde oyunları baya güzel genel olarak dünyası iyi kurulmuş
ama oyunları biraz garip tüm hikayeyi görebilmek için 3 kez bitirmen falan gerekiyor

• +1
Reactions: Deleted member 277275
nierin hem animesi hemde oyunları baya güzel genel olarak dünyası iyi kurulmuş
ama oyunları biraz garip tüm hikayeyi görebilmek için 3 kez bitirmen falan gerekiyor
2b 9s falan onların olduğu demi bi ara oynunu oynicaktımda param yoktu animesi varmı bilmiyodum

• +1
Reactions: maarda
2b 9s falan onların olduğu demi bi ara oynunu oynicaktımda param yoktu animesi varmı bilmiyodum
İlk önce oyununu oynasan iyi olur da tasarımcısı mal işte oyunu 1 kere bitiriyorsun sonra başka bi karakterle aynı oyunu 1 kere daha bitiriyosun sonra 3-4 saatlik kisa bir bölüm oynuyoshn sonra final açılıyor aq bide tüm oyunlarını öyle yapmış niye böyle bir tasarım yaparsın amk

• +1
İlk önce oyununu oynasan iyi olur da tasarımcısı mal işte oyunu 1 kere bitiriyorsun sonra başka bi karakterle aynı oyunu 1 kere daha bitiriyosun sonra 3-4 saatlik kisa bir bölüm oynuyoshn sonra final açılıyor aq bide tüm oyunlarını öyle yapmış niye böyle bir tasarım yaparsın amk
onların hepsi ayrı ayrı oynanabilir karaktermi 2b 9s 2a falan direkt gta 5 gibi trevor franklin micheal değişmeli öyle yapsalardı sıkabilir o zaman

• +1
Reactions: maarda
onların hepsi ayrı ayrı oynanabilir karaktermi 2b 9s 2a falan direkt gta 5 gibi trevor franklin micheal değişmeli öyle yapsalardı sıkabilir o zaman
Kanka ikiside spoiler vermeyeyim şimdi ama bitirmek için bilmen lazim ilk olarak 2b ile bitiriyorsun çeyreği falan sonra 9s ile aynı bölümleri ama bu sefer başka pov da oynuyorsun onu da bitiriyosun sonra a2 ve 9s arasında değişim yaparak oynadığın bölüm açılıyo sonda bi seçim yapıyorsun ona göre iki farklı ending oluyo iki kere oynayıp iki farklı endingi de görürsen bu sefer en son finali oynuyosun

Bide bu oyunda o kadar kötü değil aynı bölüm ama farklı karakterler gözünden farklı şekilde oynuyosun eski oyunlarında aynı bölümü oynayıp duruyodun

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and Orcairis
Danganronpa

• +1
Reactions: Orcairis and Deleted member 277275
Kanka ikiside spoiler vermeyeyim şimdi ama bitirmek için bilmen lazim ilk olarak 2b ile bitiriyorsun çeyreği falan sonra 9s ile aynı bölümleri ama bu sefer başka pov da oynuyorsun onu da bitiriyosun sonra a2 ve 9s arasında değişim yaparak oynadığın bölüm açılıyo sonda bi seçim yapıyorsun ona göre iki farklı ending oluyo iki kere oynayıp iki farklı endingi de görürsen bu sefer en son finali oynuyosun

Bide bu oyunda o kadar kötü değil aynı bölüm ama farklı karakterler gözünden farklı şekilde oynuyosun eski oyunlarında aynı bölümü oynayıp duruyodun
gameplay çok uzun sürer o zaman sıkabilir ama hikaye cidden iyiyse sarar ve farklı pov sa değişiklikte olur oynanabilir aslında indirime girince almam lazım bunu 2b nin götüde kocaman :aheago:

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139 and maarda
Danganronpa
ben animeye başlamadsn önce abim izliyodu onu yanında izliyodum bende 10 11 yaşında bitane siyah beyaz ayıcık millete among us oynatıyodu aq oyunu falanda var galiba

• +1
Reactions: Kayra139
Mirai Nikki (profilimdeki) Htb kız low mtn cocuğa sulanıyor ölüm oyunu
Ragna Crimson (Fantastik Dövüş)
Heavenly Delusion (Post-Apocalyptic aksiyon psikolojik ve komedi)

• +1
Reactions: Orcairis and Deleted member 277275
Mirai Nikki (profilimdeki) Htb kız low mtn cocuğa sulanıyor ölüm oyunu
Ragna Crimson (Fantastik Dövüş)
Heavenly Delusion (Post-Apocalyptic aksiyon psikolojik ve komedi)
profilindekini erkek saniyodum aq

• JFL
ben animeye başlamadsn önce abim izliyodu onu yanında izliyodum bende 10 11 yaşında bitane siyah beyaz ayıcık millete among us oynatıyodu aq oyunu falanda var galiba
Evet ;D Anime olarak 3 sezonu var keyifli bir seri

• +1
profilindekini erkek saniyodum aq
1769193036281

• +1
yandere manita kanka beni bıçaklasın 🤤🤤🤤 kac bolum izlenirmi
26 bölüm bence izlenir aga en sonda OVA bölümü de var (başka bir ending)
Sarıyor her bölümde aksiyon var ve dopamin için fan service te var + beni de bıçaklasın :Comfy:

Diğer dediklerime de bakabilirsin Ragna Crimson 24 bölüm diğer Heavenly ise 12

• Love it
26 bölüm bence izlenir aga en sonda OVA bölümü de var (başka bir ending)
Sarıyor her bölümde aksiyon var ve dopamin için fan service te var + beni de bıçaklasın :Comfy:

Diğer dediklerime de bakabilirsin Ragna Crimson 24 bölüm diğer Heavenly ise 12
fan service dedin derinden girdin hacı fan service varsa bende varım izlerim bunu diğerleride aynı genre ise onlarıda izlerim:Comfy:

• Love it
  • +1
Reactions: Kayra139 and Deleted member 277275
evangelion izlemeyen anime izlememiştir

• +1
  • +1
Reactions: Kayra139 and Trenmaxx1
kanka hep izlicem diyom erteliyom ama asuka mıdır nedir çok güzel rei de öyle 🤤
asukaya sevdalıyız ya o kırmızı kıyafetini yırtmak istiyorum

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: Kayra139 and Trenmaxx1
asosyal halime geri dönme kararı aldım tümgün anime izleyip 31 cekicem güzel anime önerileri versenize beyler
Ashita no joe başyapıt

• +1
Reactions: Orcairis, Deleted member 277275 and Kayra139