why not me?
skeptic
Keloglan masallari moggs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Overlordasosyal halime geri dönme kararı aldım tümgün anime izleyip 31 cekicem güzel anime önerileri versenize beyler
2b 9s falan onların olduğu demi bi ara oynunu oynicaktımda param yoktu animesi varmı bilmiyodumnierin hem animesi hemde oyunları baya güzel genel olarak dünyası iyi kurulmuş
ama oyunları biraz garip tüm hikayeyi görebilmek için 3 kez bitirmen falan gerekiyor
İlk önce oyununu oynasan iyi olur da tasarımcısı mal işte oyunu 1 kere bitiriyorsun sonra başka bi karakterle aynı oyunu 1 kere daha bitiriyosun sonra 3-4 saatlik kisa bir bölüm oynuyoshn sonra final açılıyor aq bide tüm oyunlarını öyle yapmış niye böyle bir tasarım yaparsın amk2b 9s falan onların olduğu demi bi ara oynunu oynicaktımda param yoktu animesi varmı bilmiyodum
onların hepsi ayrı ayrı oynanabilir karaktermi 2b 9s 2a falan direkt gta 5 gibi trevor franklin micheal değişmeli öyle yapsalardı sıkabilir o zamanİlk önce oyununu oynasan iyi olur da tasarımcısı mal işte oyunu 1 kere bitiriyorsun sonra başka bi karakterle aynı oyunu 1 kere daha bitiriyosun sonra 3-4 saatlik kisa bir bölüm oynuyoshn sonra final açılıyor aq bide tüm oyunlarını öyle yapmış niye böyle bir tasarım yaparsın amk
Kanka ikiside spoiler vermeyeyim şimdi ama bitirmek için bilmen lazim ilk olarak 2b ile bitiriyorsun çeyreği falan sonra 9s ile aynı bölümleri ama bu sefer başka pov da oynuyorsun onu da bitiriyosun sonra a2 ve 9s arasında değişim yaparak oynadığın bölüm açılıyo sonda bi seçim yapıyorsun ona göre iki farklı ending oluyo iki kere oynayıp iki farklı endingi de görürsen bu sefer en son finali oynuyosunonların hepsi ayrı ayrı oynanabilir karaktermi 2b 9s 2a falan direkt gta 5 gibi trevor franklin micheal değişmeli öyle yapsalardı sıkabilir o zaman
gameplay çok uzun sürer o zaman sıkabilir ama hikaye cidden iyiyse sarar ve farklı pov sa değişiklikte olur oynanabilir aslında indirime girince almam lazım bunu 2b nin götüde kocamanKanka ikiside spoiler vermeyeyim şimdi ama bitirmek için bilmen lazim ilk olarak 2b ile bitiriyorsun çeyreği falan sonra 9s ile aynı bölümleri ama bu sefer başka pov da oynuyorsun onu da bitiriyosun sonra a2 ve 9s arasında değişim yaparak oynadığın bölüm açılıyo sonda bi seçim yapıyorsun ona göre iki farklı ending oluyo iki kere oynayıp iki farklı endingi de görürsen bu sefer en son finali oynuyosun
Bide bu oyunda o kadar kötü değil aynı bölüm ama farklı karakterler gözünden farklı şekilde oynuyosun eski oyunlarında aynı bölümü oynayıp duruyodun
ben animeye başlamadsn önce abim izliyodu onu yanında izliyodum bende 10 11 yaşında bitane siyah beyaz ayıcık millete among us oynatıyodu aq oyunu falanda var galibaDanganronpa
profilindekini erkek saniyodum aqMirai Nikki (profilimdeki) Htb kız low mtn cocuğa sulanıyor ölüm oyunu
Ragna Crimson (Fantastik Dövüş)
Heavenly Delusion (Post-Apocalyptic aksiyon psikolojik ve komedi)
Evet ;D Anime olarak 3 sezonu var keyifli bir seriben animeye başlamadsn önce abim izliyodu onu yanında izliyodum bende 10 11 yaşında bitane siyah beyaz ayıcık millete among us oynatıyodu aq oyunu falanda var galiba
profilindekini erkek saniyodum aq
evet![]()
bu ikisi ayni kişimi
mirai nikki mi buevet
yandere manita kanka beni bıçaklasın

kac bolum izlenirmi26 bölüm bence izlenir aga en sonda OVA bölümü de var (başka bir ending)yandere manita kanka beni bıçaklasınkac bolum izlenirmi
fan service dedin derinden girdin hacı fan service varsa bende varım izlerim bunu diğerleride aynı genre ise onlarıda izlerim26 bölüm bence izlenir aga en sonda OVA bölümü de var (başka bir ending)
Sarıyor her bölümde aksiyon var ve dopamin için fan service te var + beni de bıçaklasın
Diğer dediklerime de bakabilirsin Ragna Crimson 24 bölüm diğer Heavenly ise 12
evangelionasosyal halime geri dönme kararı aldım tümgün anime izleyip 31 cekicem güzel anime önerileri versenize beyler
evangelion izlemeyen anime izlememiştir
kanka hep izlicem diyom erteliyom ama asuka mıdır nedir çok güzel rei de öyleevangelion

asukaya sevdalıyız ya o kırmızı kıyafetini yırtmak istiyorumkanka hep izlicem diyom erteliyom ama asuka mıdır nedir çok güzel rei de öyle![]()
karakteri hentaisinden biliyom aqasukaya sevdalıyız ya o kırmızı kıyafetini yırtmak istiyorum
Ashita no joe başyapıtasosyal halime geri dönme kararı aldım tümgün anime izleyip 31 cekicem güzel anime önerileri versenize beyler
Kayra diyosa izlenilir
Sağ olasınKayra diyosa izlenilir