Arkadaşıma tavsiye verin dalga geçmeden iyi bir insan 🙏🏼

vlknkoc

vlknkoc

Iron
IMG 20260925 WA0025

• JFL
  • +1
Reactions: nikolata, Hanife and erlang
Hhtn-cl falan herhalde cok rate atmayi bilmiyorum ama

• JFL
Reactions: StakStrok, Iranidnordid, coax96 and 1 other person
fotoyu editleyip sil kral

• +1
Reactions: eniyiguresci, Gordon Freeman, Topkra and 1 other person
  • Ugh..
Reactions: kay4w, Trenmaxx1, EK0 and 1 other person
Sensin bu amk

• +1
Reactions: coax96, camelblack and pardonriki
iyi bir insan olsa buna benzerdi

1790359733295

• +1
  • So Sad
Reactions: blacmetal666333 and khhv nosecel
lens bozulması olmadan düzgünce fotoğrafını çek öyle at. nasıl yapıcağını bilmiyorsan bunu oku.

Buna bakın bu ikisi dışında başka foto yok bide rope diyip durmayın öneri verin

gençler tamam bpcisiniz havalısınız öylesiniz böylesinizde adam normal tavsiye istiyor neyin tribine giriyonuz yok over mover versenize normal tavsiye adama

ben pek bişey öneremem ama yağ oranını düşürmek ve ödemden kurtulmak iyi bir başlangıç olabilir

ve orcanın yukarda dediği gibi editle sil fotoyu burdan buraya foto atılmaz

• +1
Reactions: kay4w, Naughty America, Iranidnordid and 5 others
gençler tamam bpcisiniz havalısınız öylesiniz böylesinizde adam normal tavsiye istiyor neyin tribine giriyonuz yok over mover versenize normal tavsiye adama

ben pek bişey öneremem ama yağ oranını düşürmek ve ödemden kurtulmak iyi bir başlangıç olabilir

ve orcanın yukarda dediği gibi editle sil fotoyu burdan buraya foto atılmaz
Kanka katılıyorum sana sikim kadar boyu olan inceller gelip burda cips yiyip obez obez yağlı elleriyle rope diyip duruyor düzgün tavsiye verdiğin için teşekkür ederim silme konusunda silsem başka insanlar göremiycek bi mantığı kalmıyor tavsiye alamayınca

• +1
Reactions: Iranidnordid, Hanife and EK0
Buna bakın bu ikisi dışında başka foto yok bide rope diyip durmayın öneri verin
Kanka öncelikle arkadaşına burda yazılan mesajları okutma artılarına bakıyorum arkadaşın göz çevresi fena değil yüz çok ödemli burnu çok geniş burdaki lavuklar krem diyordu Bitane onu sür burun incelir falan ondan kullandır spora başlasın recessed chin görüyorum burdan hard chewing falan yapsın denesin bro biseyler çok iyi değil ama artılarıda var elmacıklarıda iyi gibi

• +1
Reactions: blacmetal666333
Kanka öncelikle arkadaşına burda yazılan mesajları okutma artılarına bakıyorum arkadaşın göz çevresi fena değil yüz çok ödemli burnu çok geniş burdaki lavuklar krem diyordu Bitane onu sür burun incelir falan ondan kullandır spora başlasın recessed chin görüyorum burdan hard chewing falan yapsın denesin bro biseyler çok iyi değil ama artılarıda var elmacıklarıda iyi gibi
Okutmuycam zaten hassas biri biraz tavsiye için teşekkür ederim

• +1
Reactions: Iranidnordid and iyibiri
@Topkra biliyor hangi krem olduğunu

• JFL
Reactions: iyibiri and Topkra
burnunu inceltmek için hidrokortizon kullanabilirsin kardeşim

• JFL
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher, Orcairis and Gordon Freeman
Durum baya havim yalnız

• +1
Reactions: iyibiri and pardonriki
hidrokortizon dışında mouth to nose oranını yükseltmek için ağız kenarlarını esnetmeyi deneyebilirsin. orgda onunla alakalı guideler var ararsan bulursun.

Ya larplama amk doxlanmamak içim arkadaşınmış gibi yaptığını hepimiz biliyoruz.

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and egehtn
mesela fotoğrafta çene direkt recessed buna softmax olarak yapılabilecek bir şey yok sakalla falan fraudlamaya çalışılabilir belki.

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
negatif kanthal tiltten odağı çekmek için gözlük takmak düşünülebilir belki.

• +1
Reactions: erlang
tavsiye isteyenlerin tipiyle dalga geçmeyin orospu çocukları karılardan daha betersiniz

• +1
Reactions: Iranidnordid, EK0, maarda and 3 others
Umarım sen değilsindir çünkü attığın kişi için over
Ben değilimde overda olduğunu düşünmüyorum daha yüzü tam oturmadı 2 3 senesi var

• +1
Reactions: Hanife
herhangi bi postta arkadasim diye paylasilan fotolarin kendisi olmama ihtimali

• JFL
Reactions: erlang
Benim kanka yalan söyledim korkuyorum dalga geçeceksiniz diye
rastgele bir forumda insanların söylediklerini çok kafana takma. subforumdaki aktif htn adam sayısı bir elin parmağı kadardır.

• +1
Reactions: Iranidnordid and Hanife