vlknkoc
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tavsiye versene ibne
Rateleme tavsiye verHhtn-cl falan herhalde cok rate atmayi bilmiyorum ama
Yok kanka ciddi tavsiye istiyorfotoyu editleyip sil kral
Over neyine tavsiye verek alsin ipi ve sandalyeyi gerisini anlatmiyim burdaYok kanka ciddi tavsiye istiyor
TamamSensin bu amk
17 yaşında 175 falan herhaldeKaç yaşında arkadasın bide boyu kaç
Erda bassip 3m olsun slenderman gibi gezsinTavsiye versene ibne
Sağol kanka iletirimErda bassip 3m olsun slenderman gibi gezsin
Kanka katılıyorum sana sikim kadar boyu olan inceller gelip burda cips yiyip obez obez yağlı elleriyle rope diyip duruyor düzgün tavsiye verdiğin için teşekkür ederim silme konusunda silsem başka insanlar göremiycek bi mantığı kalmıyor tavsiye alamayıncagençler tamam bpcisiniz havalısınız öylesiniz böylesinizde adam normal tavsiye istiyor neyin tribine giriyonuz yok over mover versenize normal tavsiye adama
ben pek bişey öneremem ama yağ oranını düşürmek ve ödemden kurtulmak iyi bir başlangıç olabilir
ve orcanın yukarda dediği gibi editle sil fotoyu burdan buraya foto atılmaz
Kanka öncelikle arkadaşına burda yazılan mesajları okutma artılarına bakıyorum arkadaşın göz çevresi fena değil yüz çok ödemli burnu çok geniş burdaki lavuklar krem diyordu Bitane onu sür burun incelir falan ondan kullandır spora başlasın recessed chin görüyorum burdan hard chewing falan yapsın denesin bro biseyler çok iyi değil ama artılarıda var elmacıklarıda iyi gibiBuna bakın bu ikisi dışında başka foto yok bide rope diyip durmayın öneri verin
Okutmuycam zaten hassas biri biraz tavsiye için teşekkür ederimKanka öncelikle arkadaşına burda yazılan mesajları okutma artılarına bakıyorum arkadaşın göz çevresi fena değil yüz çok ödemli burnu çok geniş burdaki lavuklar krem diyordu Bitane onu sür burun incelir falan ondan kullandır spora başlasın recessed chin görüyorum burdan hard chewing falan yapsın denesin bro biseyler çok iyi değil ama artılarıda var elmacıklarıda iyi gibi
@Topkra biliyor hangi krem olduğunuKanka öncelikle arkadaşına burda yazılan mesajları okutma artılarına bakıyorum arkadaşın göz çevresi fena değil yüz çok ödemli burnu çok geniş burdaki lavuklar krem diyordu Bitane onu sür burun incelir falan ondan kullandır spora başlasın recessed chin görüyorum burdan hard chewing falan yapsın denesin bro biseyler çok iyi değil ama artılarıda var elmacıklarıda iyi gibi
Bilen varsa yazsın bilmiyom ben@Topkra biliyor hangi krem olduğunu
Ropeluk bi durum yok iyi olmaya çalışsın illa olur biseylerOkutmuycam zaten hassas biri biraz tavsiye için teşekkür ederim
hidrokortizon
He bunu kullansın baya etkisini görür burun çok geniş amkBilen varsa yazsın bilmiyom ben
Kanka belirli bi yan etkisi var mı pekiHe bunu kullansın baya etkisini görür burun çok geniş amk
yan etkisi varsa da burnunun büyük gözükmesinden iyidir. hidrokortizon kremden ölecek hali yok onun garantisini verebilirim.Kanka belirli bi yan etkisi var mı peki
geçici olarak kortizol arttırıyor başka bi yan etkisi yokKanka belirli bi yan etkisi var mı peki
Teşekkür ederimyan etkisi varsa da burnunun büyük gözükmesinden iyidir. hidrokortizon kremden ölecek hali yok onun garantisini verebilirim.
Teşekkür ederimgeçici olarak kortizol arttırıyor başka bi yan etkisi yok
Ossurtma bro threadlerime bakYa larplama amk doxlanmamak içim arkadaşınmış gibi yaptığını hepimiz biliyoruz.
Umarım sen değilsindir çünkü attığın kişi için overOssurtma bro threadlerime bak
Ben değilimde overda olduğunu düşünmüyorum daha yüzü tam oturmadı 2 3 senesi varUmarım sen değilsindir çünkü attığın kişi için over
Sağolasın kanka tüm tavsiyeler içinnegatif kanthal tiltten odağı çekmek için gözlük takmak düşünülebilir belki.
Coping mechanismBen değilimde overda olduğunu düşünmüyorum daha yüzü tam oturmadı 2 3 senesi var
Çok hakim değilim BP terimlerine ama ne yaparsa kar olacağını düşünüyorumCoping mechanism
Yüzü aşırı deforme düzelmez bu.
Benim kanka yalan söyledim korkuyorum dalga geçeceksiniz diyeherhangi bi postta arkadasim diye paylasilan fotolarin kendisi olmama ihtimali
rastgele bir forumda insanların söylediklerini çok kafana takma. subforumdaki aktif htn adam sayısı bir elin parmağı kadardır.Benim kanka yalan söyledim korkuyorum dalga geçeceksiniz diye