szenn
Banned
olm ben larplayıp kendini kandırmaya başladım noluyo bana FRONT H LTN KANKA BENİM YARRA BENZİYOM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
datho hastaligi bulasti bende de var aynisi bambaska bi hayatim oldu burda larplaya larplaya amkolm ben larplayıp kendini kandırmaya başladım noluyo bana FRONT H LTN KANKA BENİM YARRA BENZİYOM
Zuffster haklıydı @apodatho hastaligi bulasti bende de var aynisi bambaska bi hayatim oldu burda larplaya larplaya amk
bugun luksmex yaptım.... bir genetik bozuntu olmama rağmen yüzümdeki ödemi atıp luksmexBundan sonra her gün gelip ne yaptığımı ne yaptigimi planladığımı yazacam kendime günlük
1. leanmaxx
Bunun için standart diyet
Kahve+sigara yapacam ilerleyen zamanlarda tekrardan dnp alacam bu sefer böbrek ve karaciğer koruyucu ile
2. Rad140 cycle
Bu onumuzdeki 2 ayda giriliecek ve 4-8 hafta arası cycle yapmayı düşünüyorum
3. Surgeryler
Şimdilik bimax+sarpe+damın braces yapacam bunlar bu yaz yapilacaklar
Günlük gelişmeleri aktaririm
Şuan ilaç kullanmayı kestim yakında tekrardan accutane başlayacam
Varsa tavsiye eklemek istediğiniz faydalı olacağını düşündüğünüz fikrinizi belirtirseniz sevinirim
bi şey kullanmana gerek yok ayrı olarak teston shutdownlanmicak sadece baskılanır biraz@kurdistan @maarda
dmha aldım çalışıyoGrimlabs alma güvenilir değil janoshik testi gösteriyorlar güvenilir diye teste sağlam mal yolluyorlar sana boş ürün veya hormon genelde danabol yolluyorlar
Teşekkür ederim agamm ben de seni seviyorumSeviyoruz seni arada gel uğra
Nerelerdesin amkTeşekkür ederim agamm ben de seni seviyorum
Agamm mesajlar yukarıda kaldı okuyanilirsin istersen öpyürpumNerelerdesin amk
Bide B12 alayım AMKGeçen gunlerde diyet yaptık çokta bu şık olmadı bide asla kendi paranizla kumar oynamayı tavsiyem 20 25 Nisan gibi rad140 enclo +melatonin unuttum biseyler daha girecem