Askerler

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
Askerler hakkında ne düşünüyorsunuz?Benim babam asker diye askwrliğe çok düşkünüm bundan dolayıda er olmak çok istiyorum bu yüzden ismimi er enjoyer yaptım zaten ama bazıları bana kötü kötü şeyler diyor.Askerlere saygısızlık tapanları götünden sikeyim

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak, Tornoviaa, yenesy and 3 others
o o anlamda ermiymis amk

• JFL
  • +1
Reactions: cmstormhox, menas and IlI
  • JFL
Reactions: Tornoviaa, Ashoimex, menas and 2 others
Askerler hakkında ne düşünüyorsunuz?Benim babam asker diye askwrliğe çok düşkünüm bundan dolayıda er olmak çok istiyorum bu yüzden ismimi er enjoyer yaptım zaten ama bazıları bana kötü kötü şeyler diyor.Askerlere saygısızlık tapanları götünden sikeyim
ilerde ntmaxxed chad olunca eski postları açığa çıkıp cancellanmasın diye 15 yaşında yaptığı hataların üstünü örtmeye calısıyor aşklrmwalkenwa

• JFL
Reactions: lopaks41, Kayra139 and menas
Eğer reelden biri bunu okuyorsa şunun garantisini verebilirim ki incel terör örgütü ile hiçbir alakam yoktur, burada bir arkadaşım için duruyorum ve burada insanlarla dalga geçmek, milletin birbirine bok atmasını izlemek çok keyifli.
Blackpill'e inanan biri değilim ve dış görünüşüm de zaten blackpill standartlarına göre ortalamanın üstünde yani incel terör örgütüne bağlı olmam mümkün değil.
Buraya kafa dağıtmaya ve insanları blackpillden, kadın düşmanlığından vazgeçirmeye geldim.
-24 Temmuz 2023
@Xavier

• JFL
  • +1
Reactions: Xavier, Dathomirian Zabrak, halatmaxxing and 2 others
Neye gülüyonuz lan it kopuklar😡

• JFL
Reactions: IlI
ilerde ntmaxxed chad olunca eski postları açığa çıkıp cancellanmasın diye 15 yaşında yaptığı hataların üstünü örtmeye calısıyor aşklrmwalkenwa
Ntmaxxı ucube oldugum icin yapıyorum sadece kızlarla konusmaya utanan sosyal anksiyeteşi bir bireyim Elliot denilen herifi savunacak kadar düşmedik daha

• JFL
Reactions: Tornoviaa and IlI
Bokbokbokbokbok

Last edited:
Sirkiye ve orklar için canımı vermem