Dathomirian Zabrak
femboy pilled
o kadar uzattığım saçı o kadar roid gaini o kadar minoxidil gaini falan çöpe atamam ben komutan kardeş. asker sağlık heyetinde bizzo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
senin psikiyatri raporlarını görürlerse zaten almazlar agao kadar uzattığım saçı o kadar roid gaini o kadar minoxidil gaini falan çöpe atamam ben komutan kardeş. asker sağlık heyetinde bizzo
View attachment 4528944
Yok mu aq çürük aldırma taktiği falan saçı niye keserlerki mesela 1 ay gidip döncen ne sikime saç kesersinkio kadar uzattığım saçı o kadar roid gaini o kadar minoxidil gaini falan çöpe atamam ben komutan kardeş. asker sağlık heyetinde bizzo
View attachment 4528944
sen org hesabını göster kanka kesın cozumo kadar uzattığım saçı o kadar roid gaini o kadar minoxidil gaini falan çöpe atamam ben komutan kardeş. asker sağlık heyetinde bizzo
View attachment 4528944
Askere git en azından bedelli yap ortamı gör . Askerlik sonrası level atlıyorsun o kadar sikko şeyle karşılaşıp aşıyorsun ki acayip özgüven geliyoro kadar uzattığım saçı o kadar roid gaini o kadar minoxidil gaini falan çöpe atamam ben komutan kardeş. asker sağlık heyetinde bizzo
View attachment 4528944
Askere gitmek cope götümü siktirir üstüne para alır onun üstüne doktor raporunda gay olduğum için yırtarımAskere git en azından bedelli yap ortamı gör . Askerlik sonrası level atlıyorsun o kadar sikko şeyle karşılaşıp aşıyorsun ki acayip özgüven geliyor
Tabi yaş max 25 falan olmalı ben 23 yaşında yaptım 30 yaşında yapanlar ağlıyordu
o kadar psikiyatri ilaçlarından sonra seni memur yapcaklar mı acaba larp kingo kadar uzattığım saçı o kadar roid gaini o kadar minoxidil gaini falan çöpe atamam ben komutan kardeş. asker sağlık heyetinde bizzo
View attachment 4528944

beyaz reçeteli ilaç yüzünden memuriyetten red yersem vallao kadar psikiyatri ilaçlarından sonra seni memur yapcaklar mı acaba larp king![]()