baby fat ne zaan gider

Önerim dümdüz full shave atman. Ben ne zaöam çok çirkin hissetsem direkt full shave atarım sonra bir daha bakarım kendime derim vay amk ne kadar tatlış oldum. Yupppiee

• +1
Reactions: anathema, Kayra139, Thrill and 1 other person
@Resistance. 1945 mezo olayı sjosndosmd
sjajsjajsjj kanka eskiyiöm ben ya mezo fln oldlar anladı moruq :):):)
kemikkralı mezo karduya falan jsjsjsjsjsjsjsjsjsjsj
newler bilmez tabi siz yokken biz vardık ya knk @eskibirorospucocugu sjsjsjsjsjsj

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, Trenmaxx1, anathema and 9 others
newler bilmez tabi siz yokken biz vardık ya knk @eskibirorospucocugu sjsjsjsjsjsj
Lan orospunun çocuğu daha geçen tam bunu konusmustuk adamla denk geldi anasını siktigim sana noluyor 😂

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, Thrill, Resistance. and 1 other person
Lan orospunun çocuğu daha geçen tam bunu konusmustuk adamla denk geldi anasını siktigim sana noluyor 😂
tek bu mu orospu evladı geçmişine bi gir açtığın threadlara bak bi tane bile eskiye gönderme olmayan düzgün threadin var mı? forumdaki tek kişiliğin eski olman ve hangi yarrak kafalı olduğun bilinmemesi büyük ihtimalle post bile atmayan greyin tekiydin şimdi burda önemli farklı hissetmeye çalışıyon siktir git girme bir daha bide bana yazmak için banını açtırmış

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, anathema, why not me? and 10 others
tek bu mu orospu evladı geçmişine bi gir açtığın threadlara bak bi tane bile eskiye gönderme olmayan düzgün threadin var mı? forumdaki tek kişiliğin eski olman ve hangi yarrak kafalı olduğun bilinmemesi büyük ihtimalle post bile atmayan greyin tekiydin şimdi burda önemli farklı hissetmeye çalışıyon siktir git girme bir daha bide bana yazmak için banını açtırmış
ESKİYİZ BABACIM FARKIMIZ TARZIMIZ

İNCEL FORUMUNDA 6 YILDIR TAKILIYORUZ :=)

• JFL
  • +1
Reactions: anathema, why not me?, Jahrein and 6 others
BABUS 6 YIL INSEL LUKUSMEKS FORUMUNDA TAKILMAMA RAGMEN LUKUSMEKS PROGRESIM 0 AMA OGYIM BEN YA

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, Thrill and Orcairis
  • +1
  • JFL
Reactions: Fridx, Kayra139 and Thrill
BİZDİR

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill and temelyeterliliktest
Kanka şimdi alt çenen eduard badaluta tarzı şöyle mi? Eğer böyleyse aramıza hoş geldin literal cuteboy maxxed olman lazım View attachment 4592834View attachment 4592835View attachment 4592837

Görebileceğin üzere mandibula küçük. Bu tarz mandibulada bendeki de böyle gülerken çenen yok oluyor yandan görüntüde. Resmen boru hattı gibi alttaki dil kası aşağıyla birleşiyor ve cooked oluyorsun. AMA BU KÜÇÜK MANDİBULAYI KURTARÖANIN BİR YÖNTEMİ VAR O DA BRUTAL BİR FRONT
View attachment 4592841View attachment 4592842
Kanka tabii ki böyle gözükemeyeceksin sen leon s kennedy değilsin ben de değilim ama anlayacağın bu tarz pretty boy archı tek şartın. Keçi sakalı yakışıyorsa uzatbilirsin btw
kanka yok benim mandibula ideal

• +1
Reactions: Thrill and Ameliyat Masası
  • JFL
  • So Sad
  • +1
Reactions: Thrill, Orcairis and Jahrein
Önerim dümdüz full shave atman. Ben ne zaöam çok çirkin hissetsem direkt full shave atarım sonra bir daha bakarım kendime derim vay amk ne kadar tatlış oldum. Yupppiee
kanka bide buda kurtarmaz beni büyük ihtimal amk sakal yok daha aq

• +1
copelamak için bile 1-2 yıl beklemem lazım aq goatee istiyorum iyi durur büyük ihtimal

• +1
yarrak kafalı olduğun
boyle hakaret durumlarinda yarrak kafa yerine amcik kafa demek daha uygun yarrak kafa olsa adam kosup birine direkt girer amcik kafa olsa direkt buna girerler

• +1
Reactions: Thrill, Resistance. and Serialsuicide