Bahanen ne

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
1000022026

• +1
  • Woah
Reactions: Dwrk, yadih, Furkan Sarıkaya and 2 others
dost hakediyor

• +1
Reactions: auitistsurvior, Dwrk, Auchelius and 5 others
Explain bruvvv

• +1
Reactions: Dwrk, Furkan Sarıkaya and pashanimair
mogs me:feelswhy::feelswhy::feelswhy:

• +1
  • Hmm...
Reactions: yadih, Furkan Sarıkaya and pashanimair
Olay benim için hiçbir zaman kızlar olmadı aynaya baktığımda tatmin olmak istiyorum kendimi beğenmek istiyorum yoksa ortamcı olmayan mtblerle ciddi ilişki yapmak kolay hepsi low iq ayrıca never over
forumdaki en buyuk copelardan biri

• +1
  • Hmm...
Reactions: reanrao, pashanimair, maarda and 3 others
Yav ne bahanesi karı tipik 30a gelince beta arayan bir tip diğerine hiç deyinmeyeceğim

• +1
Reactions: auitistsurvior, pashanimair, İNTİKAM VAKTİ and 2 others
Keke sende bir alla sövüyon benden bir bok olmaz diyon sonrada bahanen ne diye post atıypn amk

• JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius, Serialsuicide and 1 other person
"anarşist" olup kendinin en iyi haline gelmek için uğraşmak ...
aynaya baktigimda kendi halimi gormek istiyom baskalarinin kadinlarin ne dusundugu umrumda degil dusuncesi
Düşüncenin altındaki mantığı çok samimi şekilde anlatıyorum çok şükür maddi durumum çok iyi bununla Orantılı şehırindeki ve çevremdeki statüde öyle her ne kadar low-mid mtn olsamda birçok kızla takılıyorum veya sevgili oluyorum çok önemli değil benim için çünkü mutlu değilim fotoğraflarda kendimi görünce kötü hissediyorum ne boy ne frame bir sıkıntım yok tek sıkıntım looks bunuda umarım 4 hardmaxxle halledicem diye düşünüyorum umarım botchlanmam

• +1
Reactions: orhanhic and Auchelius
Düşüncenin altındaki mantığı çok samimi şekilde anlatıyorum çok şükür maddi durumum çok iyi bununla Orantılı şehırindeki ve çevremdeki statüde öyle her ne kadar low-mid mtn olsamda birçok kızla takılıyorum veya sevgili oluyorum çok önemli değil benim için çünkü mutlu değilim fotoğraflarda kendimi görünce kötü hissediyorum ne boy ne frame bir sıkıntım yok tek sıkıntım looks bunuda umarım 4 hardmaxxle halledicem diye düşünüyorum umarım botchlanmam
baba parası mı diyosun

• +1
Reactions: orhanhic, kullancı1998572619 and Auchelius
Olay benim için hiçbir zaman kızlar olmadı aynaya baktığımda tatmin olmak istiyorum kendimi beğenmek istiyorum yoksa ortamcı olmayan mtblerle ciddi ilişki yapmak kolay hepsi low iq ayrıca never over
ortamcı olmayan kız ortamcı olanlardan cok daha zekidir ve gururludur.topluma uyum sağlamak için ilgi ve sevgi alabilmek için götünü siktirtmiyordur duygularını pazarlamıyordur.

• +1
Reactions: Auchelius, kullancı1998572619 and Serialsuicide
SEn kafayı sıyırmışsın

• Woah
  • +1
Reactions: kullancı1998572619 and Serialsuicide
ortamcı olmayan kız ortamcı olanlardan cok daha zekidir ve gururludur.topluma uyum sağlamak için ilgi ve sevgi alabilmek için götünü siktirtmiyordur duygularını pazarlamıyordur.
Burda bahsettiğim kitle cahil ve aptal olanlar diğer türlü sana katılıyorum ayrıca ortamcı olamayanlarla çok daha keyifli zaman geçiriyorsun çünkü ilişkide kurnazlık yok yeni nesil sikim sonik terimler yok

ezik, özgüvensiz bir piçim

• +1
Reactions: deathisseks