Dathomirian Zabrak
Proud Mediterranean
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Olay benim için hiçbir zaman kızlar olmadı aynaya baktığımda tatmin olmak istiyorum kendimi beğenmek istiyorum yoksa ortamcı olmayan mtblerle ciddi ilişki yapmak kolay hepsi low iq ayrıca never over
satatü pill / money pill ama hakediyoda yalan yok biri yazmış
forumdaki en buyuk copelardan biriOlay benim için hiçbir zaman kızlar olmadı aynaya baktığımda tatmin olmak istiyorum kendimi beğenmek istiyorum yoksa ortamcı olmayan mtblerle ciddi ilişki yapmak kolay hepsi low iq ayrıca never over
Hangi kısmıforumdaki en buyuk copelardan biri
"anarşist" olup kendinin en iyi haline gelmek için uğraşmak ...Hangi kısmı
Yok bu karı femcelYav ne bahanesi karı tipik 30a gelince beta arayan bir tip diğerine hiç deyinmeyeceğim
buna inandın mı gerçektenYok bu karı femcel
aynaya baktigimda kendi halimi gormek istiyom baskalarinin kadinlarin ne dusundugu umrumda degil dusuncesiHangi kısmı
"anarşist" olup kendinin en iyi haline gelmek için uğraşmak ...
Düşüncenin altındaki mantığı çok samimi şekilde anlatıyorum çok şükür maddi durumum çok iyi bununla Orantılı şehırindeki ve çevremdeki statüde öyle her ne kadar low-mid mtn olsamda birçok kızla takılıyorum veya sevgili oluyorum çok önemli değil benim için çünkü mutlu değilim fotoğraflarda kendimi görünce kötü hissediyorum ne boy ne frame bir sıkıntım yok tek sıkıntım looks bunuda umarım 4 hardmaxxle halledicem diye düşünüyorum umarım botchlanmamaynaya baktigimda kendi halimi gormek istiyom baskalarinin kadinlarin ne dusundugu umrumda degil dusuncesi
baba parası mı diyosunDüşüncenin altındaki mantığı çok samimi şekilde anlatıyorum çok şükür maddi durumum çok iyi bununla Orantılı şehırindeki ve çevremdeki statüde öyle her ne kadar low-mid mtn olsamda birçok kızla takılıyorum veya sevgili oluyorum çok önemli değil benim için çünkü mutlu değilim fotoğraflarda kendimi görünce kötü hissediyorum ne boy ne frame bir sıkıntım yok tek sıkıntım looks bunuda umarım 4 hardmaxxle halledicem diye düşünüyorum umarım botchlanmam
Evetbaba parası mı diyosun
Baba parasi degil, para babasibaba parası mı diyosun
ortamcı olmayan kız ortamcı olanlardan cok daha zekidir ve gururludur.topluma uyum sağlamak için ilgi ve sevgi alabilmek için götünü siktirtmiyordur duygularını pazarlamıyordur.Olay benim için hiçbir zaman kızlar olmadı aynaya baktığımda tatmin olmak istiyorum kendimi beğenmek istiyorum yoksa ortamcı olmayan mtblerle ciddi ilişki yapmak kolay hepsi low iq ayrıca never over
SEn kafayı sıyırmışsınDüşüncenin altındaki mantığı çok samimi şekilde anlatıyorum çok şükür maddi durumum çok iyi bununla Orantılı şehırindeki ve çevremdeki statüde öyle her ne kadar low-mid mtn olsamda birçok kızla takılıyorum veya sevgili oluyorum çok önemli değil benim için çünkü mutlu değilim fotoğraflarda kendimi görünce kötü hissediyorum ne boy ne frame bir sıkıntım yok tek sıkıntım looks bunuda umarım 4 hardmaxxle halledicem diye düşünüyorum umarım botchlanmam
Yav ne bahanesi karı tipik 30a gelince beta arayan bir tip diğerine hiç deyinmeyeceğim
s
satatü pill / money pill ama hakediyoda yalan yok biri yazmış
Burda bahsettiğim kitle cahil ve aptal olanlar diğer türlü sana katılıyorum ayrıca ortamcı olamayanlarla çok daha keyifli zaman geçiriyorsun çünkü ilişkide kurnazlık yok yeni nesil sikim sonik terimler yokortamcı olmayan kız ortamcı olanlardan cok daha zekidir ve gururludur.topluma uyum sağlamak için ilgi ve sevgi alabilmek için götünü siktirtmiyordur duygularını pazarlamıyordur.
Same amk, ezik özgüvensiz bir piçim ama ben bir de şişko orospu evladıyımezik, özgüvensiz bir piçim