hopecel
abused dog-nostalgist-oneitiscel-greycel forever
mashallah very funny meme brother full support Bosnia good friend Bangladesh stands with you
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mashallah very funny meme brother full support Bosnia good friend Bangladesh stands with you
srbenda je chad thoidi sa ovog foruma i zivi zivot irl dok jos mozes (pretpostavljam da si mladji od 20)
ovaj forum mi je samo oduzeo dane i dane koje sam mogao provesti na 100 puta produktivnije stvari
nemoj me zajebavat da je i ova stranica sa FB prihvatila blackpill?
misici nisu bitni?brate zivis na Balkanu, uozbilji se
faca je bitna ali misici su skoro jednako bitni
sikter kanka
koje si god?srbenda je chad tho
sala na stranu, meni je dosta slobodnog vremena dok sam bio mladji proslo na forumima sličnim ovom, ljudi moji, nadjite neki hobi ili posao ukoliko vam ovo postaje glavna stvar, samo uskratite sebi slobodno vreme
06, par nebitnih lookism foruma i bodybuilding comkoje si god?
na kojim forumima si bio?
i kratko na netu pre gašenja, ali je već bio bas poprilično mrtav06, par nebitnih lookism foruma i bodybuilding com
e pa ja sam u tvojim godinama tek poceo rottovati na ovom forumu06, par nebitnih lookism foruma i bodybuilding com
veruj mi brate da nemam ni kad, niti imam zelje nakon par sati nedeljno, jebiga smorilo me malo sve ovoe pa ja sam u tvojim godinama tek poceo rottovati na ovom forumu
ne dozvoli sebi da za 3 godine imas ovoliko postova kao ja
a zao mi bude kad vidim ove klince truju sebi mozak skroz, nema nista dobrog od ovog svegaveruj mi brate da nemam ni kad, niti imam zelje nakon par sati nedeljno, jebiga smorilo me malo sve ovo
pa ni ja nisam bio toliki rotter na pocetkuveruj mi brate da nemam ni kad, niti imam zelje nakon par sati nedeljno, jebiga smorilo me malo sve ovo
nemoj da runnujes sarm only cycle to je braindeadima li neko ovdje ko se razumije u sarmove i da preporuci sta da uzmem da se definisem
sto da ne, ako uradim pctnemoj da runnujes sarm only cycle to je braindead
probaj fazon mk677 i enclomiphenesto da ne, ako uradim pct
zasto mk i enclo? Isto ne bih bas mk koristio jer povecava apetit a meni je sad cilj definicija. Uzeo bih ostarin i kad zavrsim sa njime odradio pct sa enclompihenomprobaj fazon mk677 i enclomiphene
bila je samo preporuka brate mojzasto mk i enclo? Isto ne bih bas mk koristio jer povecava apetit a meni je sad cilj definicija. Uzeo bih ostarin i kad zavrsim sa njime odradio pct sa enclompihenom
test base ili batalisto da ne, ako uradim pct
probaj fazon mk677 i enclomiphene
ma znam mk je sranjetest base ili batali
zavisi koji sarm
ne slusaj ovog retarda :
ovo nece nista uraditi osim sto ce da ga udeblja i da mu da diabetes
mk meme sarm
isto buljama znam mk je sranje
mislio sam uzeti ostarine, sta mislis o njemu
nemamo za dzabe galeniku kao jedan od kvalitetnijih testova na svetu, test uopšte nije skup sto je najcrnje, ko hoće da se roka nek roka ono sto zna šta će mu bitiisto bulja
rapeuje jetru suppressuje ti test za 0 cosmestic promena in return
neces nista uraditi od sarm cyclea i pcta
samo skupi za trt
@trench @simematic @yasuoh @VohnnyBoy @hopecelbraćo iz srbije, za koga glasate na izborima sad
nijesam iz Srbije bracki@trench @simematic @yasuoh @VohnnyBoy @hopecel
@Genetics
e jebiga, svakako studenti pobedjujunijesam iz Srbije bracki
navijam za studente @Lonenely sigma
nadam se, vrijeme je da Srbija prodise od SNS sektee jebiga, svakako studenti pobedjuju
sebebraćo iz srbije, za koga glasate na izborima sad
studenti naravnobraćo iz srbije, za koga glasate na izborima sad
najjaci su Psl godovi saml njih biramo na izborestudenti naravno
ja 14 god06, par nebitnih lookism foruma i bodybuilding com
wtf zar nisi bgcel i najveca srbenda na forumunijesam iz Srbije bracki
navijam za studente @Lonenely sigma