bana yardim edin(ciddili)

iluvanavar

iluvanavar

just for entertaiment purposes.
8 gune uyusturucu test vericem duzenli esrar kullanicisiyim 1 haftadir icmiyom en hizli idrardan nasıl temizlenirim amk ciddili onemli en uc ne varsa denicem metsil ve lasix kullaniyom temizlensin diye
Idrardan

• +1
Reactions: foidsforlife, truefoidslayerpqoqo and blackpillruinedmyli
kötü bir haberim var bunlar okadar kolay temizlenen şeyler değil etkileri vücutta bayağı kalıyor ne testi yaptırcan kan? idrar? saç?

• +1
Reactions: kumaddikt, Demirs and Aven
8 gune uyusturucu test vericem duzenli esrar kullanicisiyim 1 haftadir icmiyom en hizli idrardan nasıl temizlenirim amk ciddili onemli en uc ne varsa denicem metsil ve lasix kullaniyom temizlensin diye
Idrardan
Testte çıksa bile doktorlar bişey yapamıyor diye biliyorum o avideki orospu cocugunu da kaldır amk ya

• +1
Reactions: kumaddikt, Demirs and EK0
kötü bir haberim var bunlar okadar kolay temizlenen şeyler değil etkileri vücutta bayağı kalıyor ne testi yaptırcan kan? idrar? saç?
sen nerden biliyon bu kadar

• +1
Reactions: EK0
Idrardan
Kanka senin ilacın benim, Büyük kuzenim vardı benim herif her hafta idrar testine gidiyordu esrardan yakalanmıştı kanka eleman şey yapıyor çarşamba verecekse idrarı çarşamba akşamı sarıyo sonra 1 hafta boyunca full su içiyo terliyo terle atıyon vücuttan adam böyle yakalanmadı 3 tane temiz verdi full su iç terle su iç terle rahat ol 8 güne Hicbisey olmaz

• +1
Reactions: iluvanavar
Idrardan
sacla basit de idrar biraz zor hele ki duzenli iciciysen
sac i boyarsin 2 gun sonra eski haline getirirsin gider
idrar biraz zor is

• +1
sacla basit de idrar biraz zor hele ki duzenli iciciysen
sac i boyarsin 2 gun sonra eski haline getirirsin gider
idrar biraz zor is
2 yildir iciom
Kanka senin ilacın benim, Büyük kuzenim vardı benim herif her hafta idrar testine gidiyordu esrardan yakalanmıştı kanka eleman şey yapıyor çarşamba verecekse idrarı çarşamba akşamı sarıyo sonra 1 hafta boyunca full su içiyo terliyo terle atıyon vücuttan adam böyle yakalanmadı 3 tane temiz verdi full su iç terle su iç terle rahat ol 8 güne Hicbisey olmaz
Testte çıksa bile doktorlar bişey yapamıyor diye biliyorum o avideki orospu cocugunu da kaldır amk ya
kan ve idrar yaptirucam 2 yildir fln oldu herhalde 1.5 sene de olabilir duzenli,olm hic mi gitmez la bi katakulli yapsak geçen vericektim guvenlik arkam da durdu baska idrar vericektik

• +1
2 yildir iciom

kan ve idrar yaptirucam 2 yildir fln oldu herhalde 1.5 sene de olabilir duzenli,olm hic mi gitmez la bi katakulli yapsak geçen vericektim guvenlik arkam da durdu baska idrar vericektik
ne yaptinda test istediler

• +1
Reactions: EK0 and iluvanavar
2 yildir iciom

yok kanka gg 1 haftadır kullanmıyom diyon bide yok yolu kan belki kurtarırda idrar gg kaderini kabullen ne için yaptırıyon testi

kan + idrar yapıyor ikisinden birinde çıkar büyük ihtimal

sey aldim ben trendyoldan thc idrar testi 2 gun once evde test edicem ona gore haber ederim
yok kanka gg 1 haftadır kullanmıyom diyon bide yok yolu kan belki kurtarırda idrar gg kaderini kabullen ne için yaptırıyon testi

• +1
cope kanka imkansız kurtulamaz 2 yillik diyor bide bi anda kesse zaten vucud 6-7 yilda anca temizler 1 haftada hic bi sikim yapamaz

denicem biseyler ya bakalim hayurlisi

• +1

kan + idrar yapıyor ikisinden birinde çıkar büyük ihtimali
Kanka idrardan kurtulman mümkün değil herif senin dalgayı görüyo işerken

Bide bak 8gün full su iç terle idrardan bisey çıkarsa gel beni bul Allah çarpsın Okadar garanti ediyorum

• +1

Bide bak 8gün full su iç terle idrardan bisey çıkarsa gel beni bul Allah çarpsın Okadar garanti ediyorum
He ya oç aynadan izliyor dedim cisimn gelmiyo dedi git eve yarin gel 1 hafta once oldu bu muhabbet 8 gun sonra bida gidcem

• +1
Reactions: iyibiri
Kanka vücut temizliyor onu içmezse ihtimali var
dimi la mind to pee connection fslan yapsam bide lsd temizletiyor diyolar ama idrarda negative null gibi bi degeri cikiyomus dogru mu cope mu

dimi la mind to pee connection fslan yapsam bide lsd temizletiyor diyolar ama idrarda negative null gibi bi degeri cikiyomus dogru mu cope mu
Kanka denemekten başka çaren yok zaten esrar çıksa bile direkt şey yapmiyoki 7tane daha veriyon 7tanesini temiz verirsin denetimli salıyo seni

• +1

okadar basit bişey değil o diyelim ki dediğin oldu tabiki bi zeki sen değilsin labdakiler anlar onu tekrardan isterler sürekli öyle idrarda seyrelti olursa anlıyolar kasten yaptığını saç kontrolüne geçerler
zaten saç kontrolünden kurtulmanın yolu yok gibi bişey saçı kestirsen vücut kılından alıyolar

kankam büyük ihtimal işe yaramayacak düşün burdaki adamlar bile biliyorsa ordan burdan duyarak sokakta müptezeller zaten biliyordur sokaktakiler biliyorsa zaten ordaki doktorlarında haberi olur idrarındaki anormalliği anlarlar

• +1
Kanka denemekten başka çaren yok zaten esrar çıksa bile direkt şey yapmiyoki 7tane daha veriyon 7tanesini temiz verirsin denetimli salıyo seni
7 tane daha ne verioz mesela diyelim verdím ve ortalama bi miktarij ustunde cikti 7 tane daha mi yapioz

okadar basit bişey değil o diyelim ki dediğin oldu tabiki bi zeki sen değilsin labdakiler anlar onu tekrardan isterler sürekli öyle idrarda seyrelti olursa anlıyolar kasten yaptığını saç kontrolüne geçerler
zaten saç kontrolünden kurtulmanın yolu yok gibi bişey saçı kestirsen vücut kılından alıyolar
2türlüde Yarra yicek zaten denesin en azından

• +1
kankam büyük ihtimal işe yaramayacak düşün burdaki adamlar bile biliyorsa ordan burdan duyarak sokakta müptezeller zaten biliyordur sokaktakiler biliyorsa zaten ordaki doktorlarında haberi olur idrarındaki anormalliği anlarlar
kreatin ztn kullaniyom seyrelti olmasin diye

yani beyler kisacasi o esrar kesin gozukecek yani

7 tane daha ne verioz mesela diyelim verdím ve ortalama bi miktarij ustunde cikti 7 tane daha mi yapioz
Evet şuan eğer ilk defa veriyorsan idrar çıkarsa 7 tane daha veriyon ondada temiz çıkarsan salıyorlar ama nasıl salıyorlar seni 2 sene içinde ansızın arıyorlar 1saat içinde karakolda ol diyorlar yakalanırsan zaten içeri

• +1
olm alkolu fraudleyen esrari da fraudlemesk lzm degil mi ikisinde yagdan depolaniyo diye dusundum
moruk alkol cabuk geciyor bide serbest zaten oyle cok bi olayi yok karismiyor uyusturucu isi zaten coktan beridir vardi turkiye de doktorlar senin zaten iyiligini dusunuyor yoksa seni sikine bile takmazlar

• So Sad
Kardeşini dinle hicbisey olmiyicak
moruk sen adamı çok boş yere gazlıyon gözükücek o sonuçta bari adam bilsin hazırlıklı olsun buna

• +1
Reactions: christabelle0952 and iluvanavar
moruk sen adamı çok boş yere gazlıyon gözükücek o sonuçta bari adam bilsin hazırlıklı olsun buna
olm hani bu subforumun kurali It never ends idi dur bi

• +1
baba bizim senle kafamiz niye ayni ya

• +1
Idrardan
Allah kurtarsın brom ne sıklıkla kullanıyorsun o çok önemli

• +1
alkol ictim desen lasix felan gecirirdi bak biz sana umit felanda vermiyoruz gercekle yuzles diye o sike sike cıkar haberin olsun

kanka valla bu çok ayrı bi mevzu cidden öyle iki ödem atıp devleti kandıramazsın kaderini kabullen bence boş yere yorma bari kendini

icmeyin gardes

• +1
  • JFL
Reactions: iluvanavar and christabelle0952
Idrardan
Her gün işe kanka üzüm spamla kan yaptıran şeyler ye

• +1