Ben böyle işin aqqqqq

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
olm bir ilişki yaptım çok güzel kızlar takip isteği atmaya başladı amq normalde ben ilişkide değilken yazsam görüldü atar piçler

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Tornoviaa, Aven, Zodiac and 6 others
Gözlerim yaşardı amk kalem istemeye utanıp limon suyu enjekte etmekten ilişki yapmış helalolsun

• JFL
  • +1
Reactions: Tornoviaa, Aven, Zodiac and 6 others
Gözlerim yaşardı amk kalem istemeye utanıp limon suyu enjekte etmekten ilişki yapmış helalolsun
Kız ilk buluşmada ben seni içe kapanık asosyal biri sanıyordum dedi bukadar arsız özgüvenli sıcakkanlı tanımadığı insanlarla konusan biri olmanı beklemiyordum dedi aq şakasız anksiyetem var ama hem ntlikte hemde anksiyetede baya level atladım

• +1
Reactions: Tornoviaa, ascendantwill, Misogynist_Maxxer and 2 others
adam 1 senede böyle oldu sen 3 senedir lurkluyon sonuç elde var sıfır

• JFL
  • So Sad
Reactions: Tornoviaa, Zodiac, recai iskender and 5 others
  • +1
Reactions: ascendantwill, maarda and Dathomirian Zabrak
Kız ilk buluşmada ben seni içe kapanık asosyal biri sanıyordum dedi bukadar arsız özgüvenli sıcakkanlı tanımadığı insanlarla konusan biri olmanı beklemiyordum dedi aq şakasız anksiyetem var ama hem ntlikte hemde anksiyetede baya level atladım
ANKSİYETE İÇİN NELER YAPTIN İLAÇ KULLANDIN MI

ANKSİYETE İÇİN NELER YAPTIN İLAÇ KULLANDIN MI
Brom 2 ay citol kullandım sonra libidosuzluktan çöpe attım yaptığım genel olarak şey esnaflarla,şöforlerle(taksiciler,otobüscüler besaire) sohbet etmekti suan ortalama nir insanla sohbet edebilirim ama bir kıza hala cold app atamam

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Tornoviaa, Zodiac, ascendantwill and 2 others
Brom 2 ay citol kullandım sonra libidosuzluktan çöpe attım yaptığım genel olarak şey esnaflarla,şöforlerle(taksiciler,otobüscüler besaire) sohbet etmekti suan ortalama nir insanla sohbet edebilirim ama bir kıza hala cold app atamam
CİTOLDAN FAYDA ALABİLDİN Mİ
BU SEVİYEYE GELMEN NE KADAR SÜRDÜ
BİRDE İNSANLARLA TAKILIRKEN O ORTAMA AİT OLMADIĞINI HİSSEDİYOR MUSUN

olm bir ilişki yaptım çok güzel kızlar takip isteği atmaya başladı amq normalde ben ilişkide değilken yazsam görüldü atar piçler
oyle oluo. insallah duzgun birini bulmussundur kardesim iyi gunler

• +1
Reactions: ER enjoyer
CİTOLDAN FAYDA ALABİLDİN Mİ
BU SEVİYEYE GELMEN NE KADAR SÜRDÜ
BİRDE İNSANLARLA TAKILIRKEN O ORTAMA AİT OLMADIĞINI HİSSEDİYOR MUSUN
Citoldan fayda aldım kanki bu seviyeye gelmem 7-8 ay civarı aldı zorla ortamlara alındım veya ben girdim ve evet o ortama kendimi hiçbirzaman tamamen ait hissetmedim bir kaç ortam dışında(kendi kurduğum blackpill ortamları)

• +1
Citoldan fayda aldım kanki bu seviyeye gelmem 7-8 ay civarı aldı zorla ortamlara alındım veya ben girdim ve evet o ortama kendimi hiçbirzaman tamamen ait hissetmedim bir kaç ortam dışında(kendi kurduğum blackpill ortamları)
Bahcesehir kolejinden zengin stacy bulmussundur sen simdi babasinin mallarina cokersin kero

Bahcesehir kolejinden zengin stacy bulmussundur sen simdi babasinin mallarina cokersin kero
11.sınıfta normalde devlet okuku maxxing yapacaktım kücük sehir diye anam yine kolej bulmus amına jsoqşrşr

TEŞEKKÜR EDERİM BİR YAZINDA COLD APP ATAMADIĞINI YAZMIŞSIN BU KIZLA NASIL İLİŞKİ YAPTIN

11.sınıfta normalde devlet okuku maxxing yapacaktım kücük sehir diye anam yine kolej bulmus amına jsoqşrşr
SİKTİR GİT LAN BU FORUMDAN

• Woah
Reactions: Misogynist_Maxxer
Bir Chad'ın en zor günü bu arada

sorma knk daha kötü olduk amk deleted member 3113313131 olucamn
forumda o gunu yas ilan ederim, her yil duzenli maardanin ve gatekeepledigi bilgileri kaybedisimiz yildonumunu anariz.

• JFL
  • +1
Reactions: Tornoviaa, orbitalover and Misogynist_Maxxer
salı atıyoz soz verdın atmayan oroulorulrospcucoguu ben de atcam 5 10 tane patlatırız ozguven boost

ANKSİYETE İÇİN DEMİ ADINI YAZARSAN SEVİNİRİM
Evet psikolog sosyal kaygı için verdi yani anksiyete fakat reçeteli veriliyo büyük ihtimalle şansını dene yinede

Attachments

• 1750535535338998665820890937549.jpg
    1750535535338998665820890937549.jpg
    3 MB · Views: 0
  • +1
1000005779

• +1
Reactions: Thief and angrywhiteboy