ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
olm bir ilişki yaptım çok güzel kızlar takip isteği atmaya başladı amq normalde ben ilişkide değilken yazsam görüldü atar piçler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kız ilk buluşmada ben seni içe kapanık asosyal biri sanıyordum dedi bukadar arsız özgüvenli sıcakkanlı tanımadığı insanlarla konusan biri olmanı beklemiyordum dedi aq şakasız anksiyetem var ama hem ntlikte hemde anksiyetede baya level atladımGözlerim yaşardı amk kalem istemeye utanıp limon suyu enjekte etmekten ilişki yapmış helalolsun
adam 1 senede böyle oldu sen 3 senedir lurkluyon sonuç elde var sıfırGözlerim yaşardı amk kalem istemeye utanıp limon suyu enjekte etmekten ilişki yapmış helalolsun
Arda abim sikişmiş onu daha yapamadım benadam 1 senede böyle oldu sen 3 senedir lurkluyon sonuç elde var sıfır
ANKSİYETE İÇİN NELER YAPTIN İLAÇ KULLANDIN MIKız ilk buluşmada ben seni içe kapanık asosyal biri sanıyordum dedi bukadar arsız özgüvenli sıcakkanlı tanımadığı insanlarla konusan biri olmanı beklemiyordum dedi aq şakasız anksiyetem var ama hem ntlikte hemde anksiyetede baya level atladım
Brom 2 ay citol kullandım sonra libidosuzluktan çöpe attım yaptığım genel olarak şey esnaflarla,şöforlerle(taksiciler,otobüscüler besaire) sohbet etmekti suan ortalama nir insanla sohbet edebilirim ama bir kıza hala cold app atamamANKSİYETE İÇİN NELER YAPTIN İLAÇ KULLANDIN MI
sorma knk daha kötü olduk amk deleted member 3113313131 olucamnadam 1 senede böyle oldu sen 3 senedir lurkluyon sonuç elde var sıfır
CİTOLDAN FAYDA ALABİLDİN MİBrom 2 ay citol kullandım sonra libidosuzluktan çöpe attım yaptığım genel olarak şey esnaflarla,şöforlerle(taksiciler,otobüscüler besaire) sohbet etmekti suan ortalama nir insanla sohbet edebilirim ama bir kıza hala cold app atamam
oyle oluo. insallah duzgun birini bulmussundur kardesim iyi gunlerolm bir ilişki yaptım çok güzel kızlar takip isteği atmaya başladı amq normalde ben ilişkide değilken yazsam görüldü atar piçler
Citoldan fayda aldım kanki bu seviyeye gelmem 7-8 ay civarı aldı zorla ortamlara alındım veya ben girdim ve evet o ortama kendimi hiçbirzaman tamamen ait hissetmedim bir kaç ortam dışında(kendi kurduğum blackpill ortamları)CİTOLDAN FAYDA ALABİLDİN Mİ
BU SEVİYEYE GELMEN NE KADAR SÜRDÜ
BİRDE İNSANLARLA TAKILIRKEN O ORTAMA AİT OLMADIĞINI HİSSEDİYOR MUSUN
Bahcesehir kolejinden zengin stacy bulmussundur sen simdi babasinin mallarina cokersin keroCitoldan fayda aldım kanki bu seviyeye gelmem 7-8 ay civarı aldı zorla ortamlara alındım veya ben girdim ve evet o ortama kendimi hiçbirzaman tamamen ait hissetmedim bir kaç ortam dışında(kendi kurduğum blackpill ortamları)
11.sınıfta normalde devlet okuku maxxing yapacaktım kücük sehir diye anam yine kolej bulmus amına jsoqşrşrBahcesehir kolejinden zengin stacy bulmussundur sen simdi babasinin mallarina cokersin kero
TEŞEKKÜR EDERİM BİR YAZINDA COLD APP ATAMADIĞINI YAZMIŞSIN BU KIZLA NASIL İLİŞKİ YAPTINCitoldan fayda aldım kanki bu seviyeye gelmem 7-8 ay civarı aldı zorla ortamlara alındım veya ben girdim ve evet o ortama kendimi hiçbirzaman tamamen ait hissetmedim bir kaç ortam dışında(kendi kurduğum blackpill ortamları)
O bana yazdıTEŞEKKÜR EDERİM BİR YAZINDA COLD APP ATAMADIĞINI YAZMIŞSIN BU KIZLA NASIL İLİŞKİ YAPTIN
SİKTİR GİT LAN BU FORUMDAN11.sınıfta normalde devlet okuku maxxing yapacaktım kücük sehir diye anam yine kolej bulmus amına jsoqşrşr
Bir Chad'ın en zor günü bu aradaolm bir ilişki yaptım çok güzel kızlar takip isteği atmaya başladı amq normalde ben ilişkide değilken yazsam görüldü atar piçler
Sakin amk ne bu sinirSİKTİR GİT LAN BU FORUMDAN
forumda o gunu yas ilan ederim, her yil duzenli maardanin ve gatekeepledigi bilgileri kaybedisimiz yildonumunu anariz.sorma knk daha kötü olduk amk deleted member 3113313131 olucamn
Keske usta ama mtn 185imBir Chad'ın en zor günü bu arada
Lan bende 185 MTN'yimKeske usta ama mtn 185im
salı atıyoz soz verdın atmayan oroulorulrospcucoguu ben de atcam 5 10 tane patlatırız ozguven boostBrom 2 ay citol kullandım sonra libidosuzluktan çöpe attım yaptığım genel olarak şey esnaflarla,şöforlerle(taksiciler,otobüscüler besaire) sohbet etmekti suan ortalama nir insanla sohbet edebilirim ama bir kıza hala cold app atamam
Kendi kullandığım ilaç var istiyosan fotosunu atim iş yapiyoANKSİYETE İÇİN NELER YAPTIN İLAÇ KULLANDIN MI
ANKSİYETE İÇİN DEMİ ADINI YAZARSAN SEVİNİRİMKendi kullandığım ilaç var istiyosan fotosunu atim iş yapiyo
Evet psikolog sosyal kaygı için verdi yani anksiyete fakat reçeteli veriliyo büyük ihtimalle şansını dene yinedeANKSİYETE İÇİN DEMİ ADINI YAZARSAN SEVİNİRİM
olm bir ilişki yaptım çok güzel kızlar takip isteği atmaya başladı amq normalde ben ilişkide değilken yazsam görüldü atar piçler
ne abisi amk lgs tayfa oArda abim sikişmiş onu daha yapamadım ben
@maarda sen de mi lgscisinne abisi amk lgs tayfa o![]()