lichtfromverse
Banned
yaraamıdakavvra boylepale skin laws değilöiş şimdi daha iyi kavradım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yaraamıdakavvra boylepale skin laws değilöiş şimdi daha iyi kavradım
o öyle ya boş ragebait atıyor biz burda ortamı düzeltmeye çalışıyoruz zaten kendisi anadan doğma ragebaiter düz münakaşa edilmemesi gereken bir mahlukat kendisi tüm sub ignore atsana ona ağlar susar oturur yerine çok bilmiş ergen@efe3344 Bebekten beter diksiyonun var amına çaktığımının, postlarını chat gptye atıp da okuyorum.
Güneşin zararlarını bizde biliyoruz kodumun baranı seni, çocuğa yazın öğle vakti terasa çık anadan üryan yat demedik, mazallah cilt kanseri falan olur haniBide bişey demedik neden cingar çıkarmaya çalışıyorsun?
ben sikiyom götünüyazana kadar götüm sikiliyo
E bizene aqlan bide hullo hapse girmiş haberiniz varmı geçenlerde tiktokta gördüm ne kadar doğru bilemem ama
la yarrağım ne alaka çocuk bak senin beynini sikerim he cuck cuck konuşuyorsun zaten bir sikim anlaşılmıyor gözlerini oynarım lan senin o parmaklarını sokarım
cuck konuşma lütfen !
Baran kim ?Güneşin zararlarını bizde biliyoruz kodumun baranı seni, çocuğa yazın öğle vakti terasa çık anadan üryan yat demedik, mazallah cilt kanseri falan olur haniBide bişey demedik neden cingar çıkarmaya çalışıyorsun?
lan sikik orospu evladı yorum kasma gir bi işede para kazan orospunun fırlattığu cucköylesin demekki orospu evladi burada gelip mal mal konu acıp sikilmiş gibi yazarsan ne yardım ederiz ne looksmek yaparı sana guide istiyorsun birde utanmaz arlanmaz göt veren
güneşden ötürü yanmadan önceki haline geri dönebilirsin ama ondan daha beyaz olman pek mümkün değil ve çoğu yöntemler cildini siker.hafif esmer bir cildim var cilt rengimi nasıl açabilirim neler kullanmam lazım
eywlan sikik orospu evladı yorum kasma gir bi işede para kazan orospunun fırlattığu cuck
sen varya sen ADAMSINgüneşden ötürü yanmadan önceki haline geri dönebilirsin ama ondan daha beyaz olman pek mümkün değil ve çoğu yöntemler cildini siker.
C vitamini kullan
Güneş kremini söylemiyorum bile, böyle bir derdin varsa mutlaka kullan en iyisi SPF 50+ PA++++ içerikli güneş kremleridi
azelaik asit kullan, yüzündeki renk eşitsizliklerini düzelterek koyu bölgeleri düzenler melanin üretimini destekliyor
kojik asit de aynı şekilde, azelaik asit sana uymuyorsa kojik asite rahatlıkla geç sabunu falan var melanin inhibitörü olarak geçer
bunlar dışında başvuracağın yöntemler siktiriboktan sağlıksız yöntemler olacağından, kendini gerçekten tatmin etmek istiyorsan bunlar yerine makyaj yap
tmm şimdi eğ kafanı öne siktir git
yaşına veriyorum bu beyinle çok yaşamazsın acilen kendine çeki düzen ver ve ileriki hayatında mutlu oltmm şimdi eğ kafanı öne siktir git
tmm niye bana kusuyonki anlamadım ikidebir taşşak geçiyon sürekli küfür ediyon amacın ne reisyaşına veriyorum bu beyinle çok yaşamazsın acilen kendine çeki düzen ver ve ileriki hayatında mutlu ol