beyler ciddi ciddi konuşalım bu ülkeden nasıl kurtulcaz

İNTİKAM VAKTİ

İNTİKAM VAKTİ

Control Devil
iyice boktanlaşıyor ülke.millet birini vurmak için yer arıyor.inanılmaz bir çürüme var.yurtdışına çıkmak için ne yapabiliriz bu kürt piçler japonyaya falan nasıl gidiyor mesela hıgh ıqlar akıl verin @susisesi @Fridx @dogu @maarda @Serialsuicide

• +1
Reactions: Trenmaxx1, true al dajjal, Orcairis and 6 others
Iltica
Yurt disinda tanidik
Okul vizesi falan
Is vizesi

Yada milf avlamaca

Bunlardan baska imkan yok malesef

• +1
  • Love it
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, true al dajjal, stacyworshipper and 5 others
iyice boktanlaşıyor ülke.millet birini vurmak için yer arıyor.inanılmaz bir çürüme var.yurtdışına çıkmak için ne yapabiliriz bu kürt piçler japonyaya falan nasıl gidiyor mesela
japonyaya gitmek için trde vize gerekmiyo diye biliyorum ondan dolayı

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, İNTİKAM VAKTİ, stacyworshipper and 4 others
basit balkan ülkeleri olabilir

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Kayra139, stacyworshipper and 1 other person
japonyaya gitmek için trde vize gerekmiyo diye biliyorum ondan dolayı
Evet orda sonra iltica ediyolar,sosyal yardim cok iyi degil ama veriyolar oturum ya

Iste daha sonra orda vatandaslik alinca kendi ailelerini kendi restoranlarinda falan filan isci gibi gostererek oraya getiriolar

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, stacyworshipper, Serialsuicide and 1 other person
iyice boktanlaşıyor ülke.millet birini vurmak için yer arıyor.inanılmaz bir çürüme var.yurtdışına çıkmak için ne yapabiliriz bu kürt piçler japonyaya falan nasıl gidiyor mesela hıgh ıqlar akıl verin @susisesi @Fridx @dogu @maarda @Serialsuicide
Kıbrısa denizden sallan git belki kurtulursun

• +1
Reactions: stacyworshipper and szenn
Evet orda sonra iltica ediyolar,sosyal yardim cok iyi degil ama veriyolar oturum ya

Iste daha sonra orda vatandaslik alinca kendi ailelerini kendi restoranlarinda falan filan isci gibi gostererek oraya getiriolar
olm japon bir dolandırıcıyla konuşuyodum ben kürdüm diyince adam bana ağır sövmeye başladı bunlar harbi nefret ediyorlar aq

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, İNTİKAM VAKTİ, true al dajjal and 6 others
olm japon bir dolandırıcıyla konuşuyodum ben kürdüm diyince adam bana ağır sövmeye başladı bunlar harbi nefret ediyorlar aq
Zamanında kürdüm zulüm ediyorlar diye piçler kaçtı gittiler . Gidenlerı ülkeye geri tatile geldikleri gibi alıp sikecesin hapise at gitsin zaten zararlar

• +1
Reactions: Fridx, stacyworshipper and szenn
uniassist almanya bam

• +1
Reactions: true al dajjal, Orcairis, stacyworshipper and 2 others
Zamanında kürdüm zulüm ediyorlar diye piçler kaçtı gittiler . Gidenlerı ülkeye geri tatile geldikleri gibi alıp sikecesin hapise at gitsin zaten zararlar
sen başka yerlerde takılıyordun daha çok sarıyo demiştin geri aktifliğini konuşturuyon hayırdır

• +1
Reactions: stacyworshipper, Planger and szenn
japonyada okumak çok isterdim

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: temelyeterliliktest, İNTİKAM VAKTİ, Orcairis and 3 others
tayland muay thai

• Love it
Reactions: veneficus, Orcairis and jsbera
sen başka yerlerde takılıyordun daha çok sarıyo demiştin geri aktifliğini konuşturuyon hayırdır
He bunlar otistik demiştim , evde canım sıkılıyor aw günde 5 posta atıncada sarmıyor mecbur saracak bura buldum

• +1
Reactions: Fridx, szenn and jsbera
  • So Sad
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest, İNTİKAM VAKTİ, Kayra139 and 4 others
Uk ye şirket açıp kaçarız bikaç yıla

• JFL
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Serialsuicide, szenn and 1 other person
Japonyada lise okumak fena olmazmıydı 12 episode romance anime:)
testoyu fazla kaçırıp gözümüz kararmaya başlarken başka bir evrende 12 episode romance animenin mcsi oldugumuzu görmeye başladığımız evren..

• JFL
  • +1
Reactions: FAWFF, Kayra139, szenn and 1 other person
Japonyada lise okumak fena olmazmıydı 12 episode romance anime:)
ben bu bapeci tayfadan olup metrobüste psp oynamak isterdim
ohhh bi de bi figür koleksiyonu çakardık ohhhhh

• +1
Reactions: jsbera and Serialsuicide
testoyu fazla kaçırıp gözümüz kararmaya başlarken başka bir evrende 12 episode romance animenin mcsi oldugumuzu görmeye başladığımız evren..
1000012929

• JFL
  • So Sad
Reactions: Kayra139, szenn and jsbera
Thread '[GUIDE] Almanyamaxxing. Başarısız bir öğrenci olsan bile nasıl Almanya’da üniversite kazanırsın. Her yaş için yol haritası'
https://looksmax.org/threads/guide-...kazanirsin-her-yas-icin-yol-haritasi.1811493/

• +1
  • Love it
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Kayra139, Orcairis and 2 others
Femboy ol cinsel kimliğim nedeniyle tehdit alıyorum ailem tarafından de fransaya iltica et birde kürtsen kabul alma şansın daha falza

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: jsbera, Orcairis, Serialsuicide and 2 others
Femboy ol cinsel kimliğim nedeniyle tehdit alıyorum ailem tarafından de fransaya iltica et birde kürtsen kabul alma şansın daha falza
@Dathomirian Zabrak

Buarada saka maka bir yana ise yariyor ama bunun icin iran vesaire seriat ulkelerinden olmak lazim

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Serialsuicide and stacyworshipper
@Dathomirian Zabrak

Buarada saka maka bir yana ise yariyor ama bunun icin iran vesaire seriat ulkelerinden olmak lazim
Arkadaşım kürttü kanadaya iltica etti can güvenliğim yok ve ırkçılık görüyorum diye

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Serialsuicide and Fridx
kürtleri japonya’ya şutlayıp, doğuya uygur türkü yerleştirme fikri. @Atsizz

• Love it
  • JFL
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Kayra139, szenn and 1 other person
japonyada okumak çok isterdim
jpde üni ucuz. sonrasında kalman için dil bilmen lazım. japonlar yabancıları sevmezler ama

• +1
  • So Sad
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Kayra139 and szenn
kürtleri japonya’ya şutlayıp, doğuya uygur türkü yerleştirme fikri. @Atsizz
Doğusu,Azeri,kırgızı başlıyacam artık Türk TÜRK TÜR ayrım olmaz

• +1
Reactions: Kayra139
Arkadaşım kürttü kanadaya iltica etti can güvenliğim yok ve ırkçılık görüyorum diye
Hiç hapse falan girmişmiydi sicili temizmiydi siyasetle ilgili falan bişi yapmşmıydı

• +1
  • Hmm...
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, stacyworshipper and Fridx
biriyle çıkar evliliği yapmak tek yol gibi

• +1
Reactions: Topkra, NoxInfernum and Fridx
Hiç hapse falan girmişmiydi sicili temizmiydi siyasetle ilgili falan bişi yapmşmıydı
gemi kanadaya gitmiş 3. Kaptandı gemide ırkçılık görüyorum demiş vermişler 1. Kaptan bunu dövüyormuş falan şuan ne yapıyor bilmiyorum
Sicili temizdi

• +1
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Serialsuicide, Fridx and 1 other person
@NoxInfernum sana bi senaryo yazsin onu ezberle mülakatta soyle herseyi harfi harfine net kabul

TURIZM SIRKETIMI KURSAK YA

• JFL
  • Love it
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, stacyworshipper, Serialsuicide and 2 others
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Türk and Fridx
iyide max 6 ay kalabiliyorsundur turist vizesi ile nasıl kalıyon sonrası
Geri dönmeyip kaçak olarak yaşayabilirsin öyle yaşayanlar varben vizeyi aldım ama daha hiç gitmedim

Last edited:
  • Love it
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
bildğim kadarıyla (sadece kulaktan duyma bilgilerle) abdde birsürü kaçak olduğu için çok fazla denetim yok ve belli bir süre yaşarsan 5-10 yıl gibi artık vatandaşlık başvuruları fln yapabiliyormussun

• Love it
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and Topkra
bildğim kadarıyla (sadece kulaktan duyma bilgilerle) abdde birsürü kaçak olduğu için çok fazla denetim yok ve belli bir süre yaşarsan 5-10 yıl gibi artık vatandaşlık başvuruları fln yapabiliyormussun
Brootallllll

uğramışken iki ladyboyada çakarız ya abicim :)
Taylandda cok ozel hic bi sey yok amk herkes niye Taylanda gidiyo

• +1
Reactions: szenn and Topkra
Olm eb3 ile siktiringidin amerikaya danisman sirekt araciligiyla 20000 dolar civarinda size ayarliyorlar amerikada sponsor bi sirket bulup sizi eksik isci acigini kaptmak icin vasifsiz olarak aliyor surec biraz suruyor(4-5yil) ama sonunda tertemiz gidiyorsun gittikten 1 yil sonrada green cardi aliyorsunuz alana kadarda tum izinlerin oluyor ztn ondan sonra armyemi giriyorsun isemi giriyorsun neye giriyorsan gir artik ozgursunuz gitmeden öncede uni de bi wat yapin imkaniniz varsa ortami tadin hatta bulabiliyorsunuz wat yaparken orda kendinize sponsor bulun danisman sirekte gerek kalmadan avukatlarla halledein biraz zor ama patrona kendinizi sevdirmeniz gerek onun disinda iltica yapmayin yarra yersiniz cok zor durumda tercih edliecek bisey bunlar disinda tabiki en kolay yol milf kari bulmak onuda facebookun date seyi gibi bisey vardi orda karilar cok aktif bide cok vasifli biri degilseniz veya ozel bir yeteneginiz yoksa geri kalan yollar cope kacak gitmeyede calismayin trump donemi ice goz actirmiyor gidecekseniz trump in bastan inmesini bekleyin politiklar cok sikinti

Last edited:
  • Love it
  • +1
Reactions: Serialsuicide and İNTİKAM VAKTİ
Olm eb3 ile siktiringidin amerikaya danisman sirekt araciligiyla 20000 dolar civarinda size ayarliyorlar amerikada sponsor bi sirket bulup sizi eksik isci acigini kaptmak icin vasifsiz olarak aliyor surec biraz suruyor(4-5yil) ama sonunda tertemiz gidiyorsun gittikten 1 yil sonrada green cardi aliyorsunuz alana kadarda tum izinlerin oluyor ztn ondan sonra armyemi giriyorsun isemi giriyorsun neye giriyorsan gir artik ozgursunuz gitmeden öncede uni de bi wat yapin imkaniniz varsa ortami tadin hatta bulabiliyorsunuz wat yaparken orda kendinize sponsor bulun danisman sirekte gerek kalmadan avukatlarla halledein biraz zor ama patrona kendinizi sevdirmeniz gerek onun disinda iltica yapmayin yarra yersiniz cok zor durumda tercih edliecek bisey bunlar disinda tabiki en kolay yol milf kari bulmak onuda facebookun date seyi gibi bisey vardi orda karilar cok aktif bunlar disinda cok vasifli biri degilseniz veya ozel bir yeteneginiz yoksa cope kacak gitmeyede calismayin trump donemi ice goz actirmiyor gidecekseniz trump in bastan inmesini bekleyin politiklar cok sikinti
Kardesm o sirket seni kovarsa yada işe almazsa 20 k usd çöp oluyo bunu düşünmediler mi riskli diyor bizim elemanlar:)

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
Kardesm o sirket seni kovarsa yada işe almazsa 20 k usd çöp oluyo bunu düşünmediler mi riskli diyor bizim elemanlar:)
20k danimsan sirektle calisrsan gidiyor guvenilir bir yer bulsan bi skinti cikmaz sirketin gecmisne fln bak bu sirketten gecenlerle fln konus onune gelen danismana da basvurma ztn bilindik olanlarin cogu zaten guvenilir isten kovma flanda oyle dusundugun gibi islemiyor surecinin belli bir aşamasından sonra artik abde kapilari aciliyor

• +1
Reactions: Serialsuicide and İNTİKAM VAKTİ
intihar ederek

• JFL
Reactions: Serialsuicide and ochinchin
sadece 2028'i bekle adamım!

• Hmm...
  • +1
Reactions: Serialsuicide and Naughty America