caglar3
Iron
Gay arkadasım 5k ya sikişelim diyor hem sikmek hemde sikilmek istiyor, arkadaş ortamına yayılma riski var 5k için yapılırmı istediğim oyunu alıcam, eğer sadece ben sikersem 3k vercek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yapma aq tövbe haşa bune imana gelGay arkadasım 5k ya sikişelim diyor hem sikmek hemde sikilmek istiyor, arkadaş ortamına yayılma riski var 5k için yapılırmı istediğim oyunu alıcam, eğer sadece ben sikersem 3k vercek.
Bide hangi oyunu alcanCiddi mi bu aq yoksa trollüne mi
CiddiyimCiddi mi bu aq yoksa trollüne mi
Belli degil ya 5 lık bisey isteBide hangi oyunu alcan
Git paranı daha iyi bişeye koy yatırım yap hisse misse bişey alBelli degil ya 5 lık bisey iste
Knk dolarmi tlmi tlyse hemen yap dolarsada hemen yap is bitimi banada haber verGay arkadasım 5k ya sikişelim diyor hem sikmek hemde sikilmek istiyor, arkadaş ortamına yayılma riski var 5k için yapılırmı istediğim oyunu alıcam, eğer sadece ben sikersem 3k vercek.

Knk dolarmi tlmi tlyse hemen yap dolarsada hemen yap is bitimi banada haber ver![]()
Knk cok dikkatli ol kamera fln koymasin hicbiryere kabul etceksen hayatin kararir ama 5k ile hayatinda kurtulabilir benimde son 5k paraya ihtiyacim var kazaninca isi birakicam sonundaGay arkadasım 5k ya sikişelim diyor hem sikmek hemde sikilmek istiyor, arkadaş ortamına yayılma riski var 5k için yapılırmı istediğim oyunu alıcam, eğer sadece ben sikersem 3k vercek.
Tamamdır kralKnk cok dikkatli ol kamera fln koymasin hicbiryere kabul etceksen hayatin kararir ama 5k ile hayatinda kurtulabilir benimde son 5k paraya ihtiyacim var kazaninca isi birakicam sonunda
Aga gta6 aliniyomu o oaraylaGay arkadasım 5k ya sikişelim diyor hem sikmek hemde sikilmek istiyor, arkadaş ortamına yayılma riski var 5k için yapılırmı istediğim oyunu alıcam, eğer sadece ben sikersem 3k vercek.
Bilmiyorumki vallaAga gta6 aliniyomu o oarayla
aga insallah o gay arkadasini beni taciz eden pakistanlilar yakalarda catur cutur kanirtarak sikerler boyle sonsuzluk ve otesine diye bagirip kisniyerek sikerler arkadasin icin en iyi sikilmeleri diliyorumGay arkadasım 5k ya sikişelim diyor hem sikmek hemde sikilmek istiyor, arkadaş ortamına yayılma riski var 5k için yapılırmı istediğim oyunu alıcam, eğer sadece ben sikersem 3k vercek.
Abi banada atarmisin cokihtiyacim var yemin ederim cok acil nakitte olur postaylan yollayabilirsin kart yoksaSg yapma aq ben 3k atarım yapaman için
sen trollmusun mk diger thread da da babanla alakali bisey yazmistin tavsiye vermistik bide aq bu hayatta kimseye guvenmiycen demekki bi tur daha vurguladı hayatGay arkadasım 5k ya sikişelim diyor hem sikmek hemde sikilmek istiyor, arkadaş ortamına yayılma riski var 5k için yapılırmı istediğim oyunu alıcam, eğer sadece ben sikersem 3k vercek.
Valla troll degilim paraya ihtiyacım var sadecesen trollmusun mk diger thread da da babanla alakali bisey yazmistin tavsiye vermistik bide aq bu hayatta kimseye guvenmiycen demekki bi tur daha vurguladı hayat