massageroom
Banned
Pfpde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
olm senin sınıfındaki steysiye naber yazsammı acaba lan ama ben o kız olsam cok yanlıs anlar amk hesabında fotosu hiçbirşeyi yok ve high mtn chadullah turanid moggerın teki sana yazıyor düşünsene amın kabarır amk kızın amını kabartmak istemiyorum zarar gelir falan uğraşamamdgsadasdajghshdasadsPfpde
Ben sorun yaşarim amina koyam hesabindan cikar beni öyle yazolm senin sınıfındaki steysiye naber yazsammı acaba lan ama ben o kız olsam cok yanlıs anlar amk hesabında fotosu hiçbirşeyi yok ve high mtn chadullah turanid moggerın teki sana yazıyor düşünsene amın kabarır amk kızın amını kabartmak istemiyorum zarar gelir falan uğraşamamdgsadasdajghshdasads
Ya bi sus aqolm senin sınıfındaki steysiye naber yazsammı acaba lan ama ben o kız olsam cok yanlıs anlar amk hesabında fotosu hiçbirşeyi yok ve high mtn chadullah turanid moggerın teki sana yazıyor düşünsene amın kabarır amk kızın amını kabartmak istemiyorum zarar gelir falan uğraşamamdgsadasdajghshdasads
yok olm şey derim x kişisisinin takipçilerinde karılara takip isteği atıyodum sende onlardan birisin hesabınıda çok masum gördüm konuşmak istedim cart curtBen sorun yaşarim amina koyam hesabindan cikar beni öyle yaz
Cok masum gördüm ayn knk (pfp yok post yok)yok olm şey derim x kişisisinin takipçilerinde karılara takip isteği atıyodum sende onlardan birisin hesabınıda çok masum gördüm konuşmak istedim cart curt
Turp gibi çoçuksun kanka biraz gül sakalında güzelmiş bu aradaBide tipim nasil
@EverythingislawTurp gibi çoçuksun kanka biraz gül sakalında güzelmiş bu arada
eleman lütfen insel reyic geçirme kral hayata atılıyorum şurda(güneydoğu anadoluda yaşayan bir kıza naber yazacam)Ya bi sus aq
Yaşadığım yer guneydogu değil ki amk iç anadolu ile doğu anadolu arasinda biyer. Batili memurlarin tayin istemek icin can attığı biyer (hala allahin unuttugu biyer)eleman lütfen insel reyic geçirme kral hayata atılıyorum şurda(güneydoğu anadoluda yaşayan bir kıza naber yazacam)
Knk senin kafan kucuk bide ltnsin
Enes kardiyo genetic. bendede var aq cehennem
haritanın baya sağında kalıyo aq nasıl iç anadoluYaşadığım yer guneydogu değil ki amk iç anadolu ile doğu anadolu arasinda biyer. Batili memurlarin tayin istemek icin can attığı biyer (hala allahin unuttugu biyer)
Baya değil la her türlü doğu ztnharitanın baya sağında kalıyo aq nasıl iç anadolu
enes kardiyo elemanı zygoda ve framede sikiyor elemanda ten renginde ve burunda sikiyorView attachment 3375005
Knk peki su ne oluyo
@Prep eneskarduyanin sana anlattigi bazı hikayeler vardi anlatsana birazenes kardiyo elemanı zygoda ve framede sikiyor elemanda ten renginde ve burunda sikiyor
KardeşimKardeşim Bir daha böyle bir şey yapmasan olur mu nutkum tutuldu da şaşı gözlerinden hahahaView attachment 3375005
Knk peki su ne oluyo
15 yas cocuk vs 28 yas gelisimi bitmis adami karsilastititken benim kaslarenes kardiyo elemanı zygoda ve çerçeve sikiyor elemanında ten renginde ve burunda sikiyor
enes 17 yaşında olm o larpı yediysen cidden15 yas cocuk vs 28 yas gelisimi bitmis adami karsilastititken benim kaslar
Sen ascendledin de enes hala böyle napacazKardeşimKardeşim Bir daha böyle bir şey yapmasan olur mu nutkum tutuldu da şaşı gözlerinden hahaha
Kemikenes 17 yaşında olm o larpı yediysen cidden
Kanka adamın kemik yaşı max 18 gibi yaşlıya benzemiyor niye kendini kandırıyonKemik
Cope, trde ortalama bile uzeriyimsub5
Adam 193 olmasa dalga gecmeyi bırak derdimCope, trde ortalama bile uzeriyim
sen doranın altı değilmisin dayıKanka adamın kemik yaşı max 18 gibi yaşlıya benzemiyor niye kendini kandırıyon
bende üzülüyorum ikimizin kemik yaş 16 ama ben 18e gircem zaman az kalıyor ama kendini kandırma
tekrar attPfpde
tekrar att
Evet kankisen doranın altı değilmisin dayı
@dogida asymmetrical kabilesine yeni üye al
Asimetri turkiyede ortalama uzeri olmama engel olmuyo kocero@dogida asymmetrical kabilesine yeni üye al
engel oluyo demedm zaten panpaAsimetri turkiyede ortalama uzeri olmama engel olmuyo kocero
asimetrisi fazla değil@dogida asymmetrical kabilesine yeni üye al
Kendimi kandircak son kisiyim amk salagi ergenlikde tren basiyorumKanka adamın kemik yaşı max 18 gibi yaşlıya benzemiyor niye kendini kandırıyon
bende üzülüyorum ikimizin kemik yaş 16 ama ben 18e gircem zaman az kalıyor ama kendini kandırma
panpa mi @toprak in kelimeleri kopyalamaengel oluyo demedm zaten panpa
18 kemik yasindan sonra sadece kellesirsin btw zatenKanka adamın kemik yaşı max 18 gibi yaşlıya benzemiyor niye kendini kandırıyon
bu fazla değilse bende hiç yok amkasimetrisi fazla değil
Larp yapma ne zaman başladınKendimi kandircak son kisiyim amk salagi ergenlikde tren basiyorum
3 gündür işde çalışınca benim üstünlükGir bi ise calis burda bos bos hesap acma ilac parasi cikar hem zaman gecer
yoktur ztn kendi asimetrini ister istemez daha fazla görüyon. Çoğu asimetrim var diyen insanda o kdr da asimetri yok.bu fazla değilse bende hiç yok amk
Benimki 16 yaş 18e 3 ay kaldı18 kemik yasindan sonra sadece kellesirsin btw zaten
zorbalama beniBen seni idama yollamadımı orospu cocuyum siktir git mal mal post atma topmusun nesin
Senim gercek rating ne kanka milletle dalga geçiyorsunYa senin anani gotunden sikeyim