Beyler rateleyin

@Ethernal @maarda @elemanzelvadre @GatoradeTRZ8 rate

• +1
Reactions: Deleted member 70692
Knk senin kafan kucuk bide ltnsin

Enes kardiyo genetic. bendede var aq cehennem

• JFL
Reactions: massageroom and ER enjoyer
olm senin sınıfındaki steysiye naber yazsammı acaba lan ama ben o kız olsam cok yanlıs anlar amk hesabında fotosu hiçbirşeyi yok ve high mtn chadullah turanid moggerın teki sana yazıyor düşünsene amın kabarır amk kızın amını kabartmak istemiyorum zarar gelir falan uğraşamamdgsadasdajghshdasads

olm senin sınıfındaki steysiye naber yazsammı acaba lan ama ben o kız olsam cok yanlıs anlar amk hesabında fotosu hiçbirşeyi yok ve high mtn chadullah turanid moggerın teki sana yazıyor düşünsene amın kabarır amk kızın amını kabartmak istemiyorum zarar gelir falan uğraşamamdgsadasdajghshdasads
Ben sorun yaşarim amina koyam hesabindan cikar beni öyle yaz

Bide tipim nasil

Ya bi sus aq

Ben sorun yaşarim amina koyam hesabindan cikar beni öyle yaz
yok olm şey derim x kişisisinin takipçilerinde karılara takip isteği atıyodum sende onlardan birisin hesabınıda çok masum gördüm konuşmak istedim cart curt

yok olm şey derim x kişisisinin takipçilerinde karılara takip isteği atıyodum sende onlardan birisin hesabınıda çok masum gördüm konuşmak istedim cart curt
Cok masum gördüm ayn knk (pfp yok post yok)

• JFL
Reactions: ER enjoyer
@Everythingislaw turkiyede ortalama üstü olarak iyi bir is cikardim

• JFL
Reactions: sentrix
  • +1
Reactions: Deleted member 70692
eleman lütfen insel reyic geçirme kral hayata atılıyorum şurda(güneydoğu anadoluda yaşayan bir kıza naber yazacam)
Yaşadığım yer guneydogu değil ki amk iç anadolu ile doğu anadolu arasinda biyer. Batili memurlarin tayin istemek icin can attığı biyer (hala allahin unuttugu biyer)

Yaşadığım yer guneydogu değil ki amk iç anadolu ile doğu anadolu arasinda biyer. Batili memurlarin tayin istemek icin can attığı biyer (hala allahin unuttugu biyer)
haritanın baya sağında kalıyo aq nasıl iç anadolu

enes kardiyo elemanı zygoda ve framede sikiyor elemanda ten renginde ve burunda sikiyor
@Prep eneskarduyanin sana anlattigi bazı hikayeler vardi anlatsana biraz

enes kardiyo elemanı zygoda ve çerçeve sikiyor elemanında ten renginde ve burunda sikiyor
15 yas cocuk vs 28 yas gelisimi bitmis adami karsilastititken benim kaslar

şaka maka elemanın hiçbir mesajını ciddiye alamıyorum benle taşşak mı geçiyor yoksa ciddi birşeymi diyor anlayamıyorum amk lol oynuyoz geçen şivemle dalga geçti oc

Kanka adamın kemik yaşı max 18 gibi yaşlıya benzemiyor niye kendini kandırıyon

bende üzülüyorum ikimizin kemik yaş 16 ama ben 18e gircem zaman az kalıyor ama kendini kandırma

bende üzülüyorum ikimizin kemik yaş 16 ama ben 18e gircem zaman az kalıyor ama kendini kandırma
sen doranın altı değilmisin dayı

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8
tekrar att:feelswhy:
Screenshot 20241223 210604 Gallery

• Woah
Reactions: xlegend

Kendimi kandircak son kisiyim amk salagi ergenlikde tren basiyorum

Gir bi ise calis burda bos bos hesap acma ilac parasi cikar hem zaman gecer

18 kemik yasindan sonra sadece kellesirsin btw zaten

• +1
Reactions: starboi.
bu fazla değilse bende hiç yok amk
yoktur ztn kendi asimetrini ister istemez daha fazla görüyon. Çoğu asimetrim var diyen insanda o kdr da asimetri yok.

• Hmm...
18 kemik yasindan sonra sadece kellesirsin btw zaten
Benimki 16 yaş 18e 3 ay kaldı

Seninki 16,5? Ai ile 2 senen var

Benim 2,5 sene

Gerçek yaş fark edermi dersim gelişimde 18e az kaldı üzülüyorum

Yüzden 15-16 benziyorum

bu 2 mal ne anlatıyo

• JFL
  • WTF