beyler yabancılar ratlemıyo

Turanmethod

Turanmethod

Iron
beyler mımık yok kamera bıraz uzakda 360 gıbı cekmeye calıstım (vıdeodan ss bunlar yapabıldıgım en kalıtelı halı ıle ) arka kamera yapıcaktım ama tel cok kotu cekıyor bu sebeple on kamera sız ratelermısınız daha tutarlı olur dıye dusundum yabancılara attım ılk basta rateleyen yok

Attachments

• Ekran görüntüsü 2026-07-01 213720.png
    Ekran görüntüsü 2026-07-01 213720.png
    257.2 KB · Views: 0
  • Ekran görüntüsü 2026-07-01 213738.png
    Ekran görüntüsü 2026-07-01 213738.png
    330.3 KB · Views: 0
  • Ekran görüntüsü 2026-07-01 213730.png
    Ekran görüntüsü 2026-07-01 213730.png
    317.7 KB · Views: 0
  • görsel_2026-07-01_214052996.png
    görsel_2026-07-01_214052996.png
    263.9 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: balve and kullancı1998572619
1782931715522
1782931719943
@dogida 😢

• So Sad
  • +1
Reactions: NoxInfernum, Topkra and balve
beyler mımık yok kamera bıraz uzakda 360 gıbı cekmeye calıstım (vıdeodan ss bunlar yapabıldıgım en kalıtelı halı ıle ) arka kamera yapıcaktım ama tel cok kotu cekıyor bu sebeple on kamera sız ratelermısınız daha tutarlı olur dıye dusundum yabancılara attım ılk basta rateleyen yok
Olm yanla on profil niyeyse cok tutarsiz geldi
Bastada dedigim gibi arka kamerayla zoomlayarak yapman daha iyi olurduda front mtn birde asimetri var side htn
Bence o keratin duzlestirme isini dene kuaforde falanda yaptirma gotler hem kotu yapiyolar hemde biton para istiyolar trendyoldan fln biokeratin gold al evde yapabilecek birisi varsa yaptir
En kotu kendin ince tutamlarla fon cekerek yaparsin
Senden cok iyi yovmiyecide olur gel ise basla

• +1
Reactions: Turanmethod
Bastada dedigim gibi arka kamerayla zoomlayarak yapman daha iyi olurduda front mtn birde asimetri var side htn
Bence o keratin duzlestirme isini dene kuaforde falanda yaptirma gotler hem kotu yapiyolar hemde biton para istiyolar trendyoldan fln biokeratin gold al evde yapabilecek birisi varsa yaptir
yovmıyecıyız agam zaten

• +1
Reactions: kullancı1998572619
keratin bende dusunuyordum ya zaten duruma gore bakıcam kıvırcık sacları sevıyorum ama muhatamelen dalgalı dahada yakısır

abı bu arada sokakda gordugum 100 ınsandan da daha cekıcıyım hıssedebılıyorumda belkı yasadıgım bolgeden dolayıdır kucuk bır ılcedey

• Love it
  • +1
Reactions: kullancı1998572619 and EK0
kanka çok fena asimetri gözüküyor ama ön kamera sebebiylede olabilir bende ön kamerada yamuk duruyorum ama aynada falan simetriğim lensle alakalı sanırım ama eğer aynadada asimetriksen sıkıntı

gercek hayatda o kadar bellı oluyormudur asımetrı varmı bende dedıgımde yok olum sacmalama sımetrık dıyorlardı
bu kadar bir asimetrin yoktur muhtemelen fotodada yüzünün bir tarafına ışık düşmüş o yüzden öyle duruyor
Gercekte kimse fark etmiyordur bile bu tür asimetriler çok yaygın doğru düzgün bir açıdanda çekmemiş çocuk ondanda kaynaklanıyor olabilir
bu benim kaderim

malesef OP soft tissue farkı ağlattı amk
1782932293738

• So Sad
Reactions: EK0
kanka çok fena asimetri gözüküyor ama ön kamera sebebiylede olabilir bende ön kamerada yamuk duruyorum ama aynada falan simetriğim lensle alakalı sanırım ama eğer aynadada asimetriksen sıkıntı
yok bugun baya baktım aynaya sımetrık

• +1
Reactions: EK0
abı bu arada sokakda gordugum 100 ınsandan da daha cekıcıyım hıssedebılıyorumda belkı yasadıgım bolgeden dolayıdır kucuk bır ılcedey
kanka zaten trde rateler düşük baya ondan zaten kızlar mtn+ her erkeği instada kızlar deliler gibi övüyor

• Hmm...
Reactions: BladerFlame
kanka zaten trde rateler düşük baya ondan zaten kızlar mtn+ her erkeği instada kızlar deliler gibi övüyor
mtn ortalama sayılmıyormu yoksa ortalama ustumu demek

bu kadar bir asimetrin yoktur muhtemelen fotodada yüzünün bir tarafına ışık düşmüş o yüzden öyle duruyor

bu benim kaderim

malesef OP soft tissue farkı ağlattı amk
View attachment 5299490
O kadar asimetrin yok knk senin zaten her insanda belli miktarda çene asimetrisi olur zaten normal bence

• +1
Reactions: EK0, kullancı1998572619 and Turanmethod
O kadar asimetrin yok knk senin zaten her insanda belli miktarda çene asimetrisi olur zaten normal bence
teşekkür ederim biraz daha hissettim bu arada yeniyim bende daha cok ascendlemek icin ne yapmam lazim sizce bide ne rating verirdin

• +1
teşekkür ederim biraz daha hissettim bu arada yeniyim bende daha cok ascendlemek icin ne yapmam lazim sizce bide ne rating verirdin
Her şeyden önce gidip bronzlaşıyosun

• +1
Reactions: NoxInfernum, kullancı1998572619 and Turanmethod
mtn ortalama sayılmıyormu yoksa ortalama ustumu demek
normal şartlarda ortalama mid tier normie demekte türkiyede genellik sub5 ve ltn olduğundan mtnlerde ortalama üstü gibi görülüyor

• +1
soft tissueya yansıyor malesef bir tarafda ramus kısalığı hyoid asimetrisinede sebep oluyor

sonraki ay CBCT çektirip 1-2 desingerla consoultuma gidicem cbctde skeletal asimetri daha belli olucaktır
yok bugun baya baktım aynaya sımetrık
eski bir userın yüz ve vücüt dismorfisi ile alakalı bir postu vardı bulursam sana atıcam okursun

• +1
Reactions: OversallSülo and Turanmethod
Aşırı asimetrik bi çenen var bu arada
Copelamayı bırakıp başka şeylere odaklanman lazım

• +1
Her şeyden önce gidip bronzlaşıyosun
beyaz ten daha iyi degilmi tr kizlari beyaz ten seviyor diye biliyorum fakat ben zaten hergün 20-30 dk gunes kremsiz gunes isigi aliyorum

Aşırı asimetrik bi çenen var bu arada
Copelamayı bırakıp başka şeylere odaklanman lazım
benimmi duzeltme yollari ne peki bide bronzlasma appeal mi artiyo

beyaz ten daha iyi degilmi tr kizlari beyaz ten seviyor diye biliyorum fakat ben zaten hergün 20-30 dk gunes kremsiz gunes isigi aliyorum
Bronz ten health indicator misc arttırıyor
Denize gidip yanman lazım 20-30dk hiç bi işe yaramaz

• +1
Reactions: Turanmethod and kullancı1998572619
kanka bi ara arka kamerayla foto at bence ön kamera yüzünden bu kadar asimetrik gözüküyor

• +1
Knk ben @kullancı1998572619 nın çene röntgeni fotoğrafına demiştim seninkine değil :lul:

Seninki fotoğrafta baya asimetrik gözüküyor üzgünüm 😢 İlk attığın rate fotoğraflarında da fark etmiştim ama fotoğrafta belki öyle çıkmıştır diye bişi demedim gerçekten ne kadar asimetri farkı olduğunu anlamak için ortodonti uzmanının ölçmesi lazım

Onun dışında daha fazla ascendlemek için bi kaç tane daha flawını gördüm ama hardmax lazım fixlemek için ama hardmax düşünüyormusun bilmiyorum

• So Sad
tamam birkac güne atiyim arkadasimda iphone var o ceksin

Knk ben @kullancı1998572619 nın çene röntgeni fotoğrafına demiştim seninkine değil :lul:

Seninki fotoğrafta baya asimetrik gözüküyor üzgünüm 😢 İlk attığın rate fotoğraflarında da fark etmiştim ama fotoğrafta belki öyle çıkmıştır diye bişi demedim gerçekten ne kadar asimetri farkı olduğunu anlamak için ortodonti uzmanının ölçmesi lazım

Onun dışında daha fazla ascendlemek için bi kaç tane daha flawını gördüm ama hardmax lazım fixlemek için ama hardmax düşünüyormusun bilmiyorum
yasim daha 16 bu sebeple hardmax yapmam muhtamelen onun yerine vucudu maxlayip daha cok appeal almaya çalışacam ayritetten normie biri asimetriyi fark edermiki

• Hmm...
Reactions: BladerFlame
soft tissueya yansıyor malesef bir tarafda ramus kısalığı hyoid asimetrisinede sebep oluyor
Çözümü var mı ?
sonraki ay CBCT çektirip 1-2 desingerla consoultuma gidicem cbctde skeletal asimetri daha belli olucaktır

eski bir userın yüz ve vücüt dismorfisi ile alakalı bir postu vardı bulursam sana atıcam okursun
Banada atma şansın var mı?

yasim daha 16 bu sebeple hardmax yapmam muhtamelen onun yerine vucudu maxlayip daha cok appeal almaya çalışacam ayritetten normie biri asimetriyi fark edermiki
Nasıl 16 yaşındasın amk

• +1
Nasıl 16 yaşındasın amk
valla bildigin bu arada ünlülerin genclik fotolarinda (16-17) kemikleri o kadar yok fakat bir anda kemikleri cok büyüyor (yanlisim varsa düzeltin) cok umudum yokda 20 yasima kadar yüzümün daha da oturmasi gibi birsey gerceklesirmi

sideı frontundan kotu frontunu ubderratelemis sidei overratelemissin

• +1
şuanda cektim mesela bunu

Attachments

• IMG_20260701_223657.jpg
    IMG_20260701_223657.jpg
    164.6 KB · Views: 0
sıdeımın kotu oldugunu dusunmuyorum face ıq (ne kadar tutarlıdır bılemem tabıde ) 8- 8.5 cıvarında bırsey vermıstı
faceiq cok takma direkt kendi analizini almadiysan
yüzün gerčekte iyi gorunuyor gibi duruyo ama

• +1