Beyler

OriginalGecko

OriginalGecko

almost 6' , speaks 🇷🇺/🇬🇧/🇹🇷
Rus subforumun "temsilcisi" olarak Zafer Bayramınız kutlu olsun diyorum:Salamiheart:

• Love it
  • +1
Reactions: Timuri, iwishiwastaller, EK0 and 7 others
tesekkur ederiz :heart:

Last edited:
Beyler geyler apolooo

olm sana biri conv dan sovdumu rep atmıyon diye her yazana rep atıyon sövsem yine rep atcan gibime geldi @Demirs gel among us girelim istiyosan

• +1
Reactions: Demirs
olm sana biri conv dan sovdumu rep atmıyon diye her yazana rep atıyon sövsem yine rep atcan gibime geldi @Demirs
Öyle herkese atıyorum iyilik olsun diye .sövse çok problem yok zaten alınmıyorum

• +1
Reactions: christabelle0952
olm sana biri conv dan sovdumu rep atmıyon diye her yazana rep atıyon sövsem yine rep atcan gibime geldi @Demirs gel among us girelim istiyosan
Sarmıyor kanka oe arkadaşlarımla oynuyorum mal mal hareketler hile açılıyor senle alakalı değil oyunla alakalı

Sarmıyor kanka oe arkadaşlarımla oynuyorum mal mal hareketler hile açılıyor senle alakalı değil oyunla alakalı
valo gel valo varmı

• +1
hayat sıkıcı bebeğim alkolumde yok bugun keyif alamıyorum
Bende sıkıldım okula gitmek istiyorum neden diyeceksen sınıflar karılıyor arkadaş çevresi oluşturum diye çok konuşan yok callah benle

Bende sıkıldım okula gitmek istiyorum neden diyeceksen sınıflar karılıyor arkadaş çevresi oluşturum diye çok konuşan yok callah benle
arkadaş diye bisey yok lol at mk bi tek sikiş gerçek

• JFL
teşekkürler kardeşim

en iyi rus lider lenindir kurtuluş savaşında bize yardım etti

• JFL
Reactions: Topkra