Bonesmashing Yaparkenki Hatalarım Ve Diğer Hatalar

wendler3939

wendler3939

Iron
VURULAN YER
Çene ucuma yaptığım zaman sadece ön kısmına vuruyordum mal gibi, ilk
başladığım zamanlarda yanlarada vursaydım daha maskülen bir çene ucum olucaktı.
1000021854

● KULLANILAN ALET
Tiktokta saçma sapan şeyler kullananlar gördüm tahta kaşık falan gibi bende kaşıkla yapıyordum ilk başladığım zaman, kütlesel ağırlığı falan yok sadece tokat yemiş gibi yapıyordu, en iyisi çekiç ve yumruktur.

● AĞIRLIK
Kullanılan çekiç'in ağırlığı önemlidir pek açıklamaya gerek yok, ideal ağırlık 200-450 arasıdır.

● DERİ SOYULMASI
Vurmaya başladıktan sonra derinin soyulup yara kabuğu tutmasını engellemek için başlamadan önce vurulacak yere vazelin yada herhangi bir nemlendirici sürüp 10 dakika bekleyin, vurma sertliğinizi ayarlayın, (kalıcı hiperpigmentasyon tarzı yara izi yapabilir bende yaptı ve aylar gerektiriyor geçmesi için)

● ZAMAN
Kısa süre yapmayın 5-10 dakika gibi bir sik yapmazsınız 15-40 dakika iyidir, başlarken sayaç tutun iki tarafada eşit sürede vurmak için.

Attachments

• 1000021852.png
    1000021852.png
    2.3 MB · Views: 0
  • 1000021853.png
    1000021853.png
    2.2 MB · Views: 0
kemik ezme ve boyum uzar mı tiradlarının subforumu domine edişi peki

• Hmm...
  • +1
Reactions: erlang and wendler3939
kemik ezme ve boyum uzar mı tiradlarının subforumu domine edişi peki
bi sikime yaramaması peki kemik dokusunda inflamasyon şişlik olusturmasi peki kalıcı felc olma riski peki sinir hasarı peki 5 gun sonra eski haline geri donmesi peki(şisligi kemik sanmak low iq)

• JFL
  • +1
Reactions: wendler3939, erlang and Iranidnordid
bi sikime yaramaması peki kemik dokusunda inflamasyon şişlik olusturmasi peki kalıcı felc olma riski peki sinir hasarı peki 5 gun sonra eski haline geri donmesi peki(şisligi kemik sanmak low iq)
Katılıyorum

• +1
Reactions: wendler3939, erlang and christabelle0952
2 yıldır yapıyom işe yarıyor ama minimal, abartılıyor diyebiliriz

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and erlang
Osteoblast aktivitesini lokalize etmek için ideal olabilir btw(sadece teori)

• +1
Reactions: christabelle0952 and wendler3939
2 yıldır yapıyom işe yarıyor ama minimal, abartılıyor diyebiliriz
biz işe yaramıyor demedik ki hic bir zaman işe yariyor ama minimal dedigin sey inflamasyon ve sişlik zaten :feelshah:

• +1
Reactions: erlang
biz işe yaramıyor demedik ki hic bir zaman işe yariyor ama minimal dedigin sey inflamasyon ve sişlik zaten :feelshah:
bi sikime yaramaması peki niye diyon ozaman :lul:, şişliği inflamasyonu falan hesaba katmıyorum direk kemikten bahsediyorum.

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
Osteoblast aktivitesini lokalize etmek için ideal olabilir btw(sadece teori)
osteoblast aktivitesi vurulan bolge de artar ama yuzde yeni kemik olusturma ihtimali cok cok dusuk yuz ona gore tasarlanmadı ayrıca yüze vurulurken testo felanda alınması gerek ki en azından işe yarasın testo da osteoblast sinyalini arttiriyor vurmasan da arttirir sadece testo alsan da pek bi onemi yok millet yuzune vura vura kemik olussaydı hepimiz high dimoyduk zaten o sadece kaval kemigidir işte yumruk kemigi falan belli başlı kemiklerde olur hala anlatamadık

bi sikime yaramaması peki niye diyon ozaman :lul:, şişliği inflamasyonu falan hesaba katmıyorum direk kemikten bahsediyorum.
fraud icin işe yarar dostum ama siz allah gibi ilan ettiniz yok iste kemigim 2 kat buyudu elmacık kemiklerim patlayacak tarzında olanları diyorum cıkarken gotune de 2 tane şaplak at kan akışı artsın buyuk gorunur aynı mantık kizlarinda hosuna gider hem:D

• JFL
Reactions: wendler3939
direk çekiçle vuruyom ben infraya :ROFLMAO:
Fena buff veriyor ve bir süreden sonra orda biseyler oluşuyor

Benden daha sert vuran yoktur infra 1 kez morardı onun disi bisey olmuyor

Evet bir sey hissetmiyorsun bir süre sonra

• Love it
Reactions: -BayHarbourButcher
direk çekiçle vuruyom ben infraya :ROFLMAO:
sinir e bi 2 tur degdirsen yeter vucud u sasirtirsin sonra anne goremiyorum bulanık goruyorum kapıya carptım dersin ordaki sinir felc kalır sonra felan :feelshah:

kanka ben senin iyiligin icin soyluyorum yuzunde cok fazla sinir ve doku var bunu kendine yapma

• Love it
he amk bide beyin ölümü on numara olur, la 200 seans yapmışımdır hiç sinir hasarı falan yaşamadım 2 saat yapıyordum bide eskiden
sinir e bi 2 tur degdirsen yeter vucud u sasirtirsin sonra anne goremiyorum bulanık goruyorum kapıya carptım dersin ordaki sinir felc kalır sonra felan :feelshah:

he amk bide beyin ölümü on numara olur, la 200 seans yapmışımdır hiç sinir hasarı falan yaşamadım 2 saat yapıyordum bide eskiden
morarma felan oluyosa sinire hasar verebilme ihtimalin var gecici veya kalıcı hasar veremeyeceginin garantisi yok verebileceginin garantisi var ama yanlış noktaya vurursan sinir hasarı sen bilirsin istedigini yap dedigim gibi senin icin soyledim

• +1