santosxa
Iron
Yaz geldi bu 2 ayda max gelisim nasıl görürüm. Boy 185 kilo 81 bf 14.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bf zaten dusuk oranda gelisim derken yüz falan mı yoksa vücut muYaz geldi bu 2 ayda max gelisim nasıl görürüm. Boy 185 kilo 81 bf 14.
ne gelişimden bahsediyorsun kanka az açıkla bari amacını yaşını falanYaz geldi bu 2 ayda max gelisim nasıl görürüm. Boy 185 kilo 81 bf 14.
Yaz geldi bu 2 ayda max gelisim nasıl görürüm. Boy 185 kilo 81 bf 14.
Hocam yüz gelişimi vücut zaten gelişiyor sporla.bf zaten dusuk oranda gelisim derken yüz falan mı yoksa vücut mu
Yüz için ne yapabilirim en yararlı ve işe yarar olarak.
bf zaten dusuk 12 falan leanlesende pek fazla sey degisecegini sanmiyomHocam yüz gelişimi vücut zaten gelişiyor sporla.
Looksmax ile alakali seyler ise yararmi hocam. Örneğin zygo pushingbf zaten dusuk 12 falan leanlesende pek fazla sey degisecegini sanmiyom
bunlar looksmax değil cope methodlarLooksmax ile alakali seyler ise yararmi hocam. Örneğin zygo pushing
Herneyse iste işe yarayanlar varmi varsa hangileri?bunlar looksmax değil cope methodlar
botb e bakHerneyse iste işe yarayanlar varmi varsa hangileri?
kanka o dediğin yöntemlerin işe yarayabilmesi için insan üstü bi güce ihtiyacın var parmaklarının uyguladığı basınç kemiklerinin şeklini değiştiremez ha gözü karartıp evde kendine ameliyat yapan deliler falan var ya da penseyle damak genişletmeye çalışanlar deneme böyle şeyleri yüz olarak ulaşabiliceğin en iyi sonucu sana ortodontik yöntemler verirHerneyse iste işe yarayanlar varmi varsa hangileri?
İşe yarayanlar bıçak altımı yani hepsisoftmaxde ise yarıyan method yok adam akıllı
yani hayır ve evet ergenlikteysen düzenli beslenme ve gereken vitaminlerini al ve fraudlaİşe yarayanlar bıçak altımı yani hepsi
vitaminler overratedyani hayır ve evet ergenlikteysen düzenli beslenme ve gereken vitaminlerini al ve fraudla
overrated fakat ihtiyaç knkvitaminler overrated
ortodontik olarak bi sorunun yoksa her türlü ascendlersin ascendlememe ihtimalin yokİşe yarayanlar bıçak altımı yani hepsi
Hocam vitamin olarak tahlil verdikten sonrami almalıyım yoksa simdiden çinko magnezyum alıyımmı?vitaminler overrated
tahlil verHocam vitamin olarak tahlil verdikten sonrami almalıyım yoksa simdiden çinko magnezyum alıyımmı?
Gym zaten var 5.5 aydir gayet güzel bir gelisimde yakaladığımın düşünüyorum.birde gym
tahlil vermedende kullanabilirsin problem yok tahlilde sadece eksik olan vitaminleri görmek yararına olur ha eğer cidden vitaminsizsen iğneyle vitamin verebiliyolar arkadaşıma öyle olmuştu çocuk götten iğne yiyodu cidden ama dediğim gibi tahliş vermedende overdose vitamin kullansanda bi sorunla karşılaşıcağını sanmıyorumHocam vitamin olarak tahlil verdikten sonrami almalıyım yoksa simdiden çinko magnezyum alıyımmı?
Hangilerinin yararı olur listemde creatin var spor için.tahlil vermedende kullanabilirsin problem yok tahlilde sadece eksik olan vitaminleri görmek yararına olur ha eğer cidden vitaminsizsen iğneyle vitamin verebiliyolar arkadaşıma öyle olmuştu çocuk götten iğne yiyodu cidden ama dediğim gibi tahliş vermedende overdose vitamin kullansanda bi sorunla karşılaşıcağını sanmıyorum
ne bulursan kullan ama spesifik bi şey arıyosan global forumda var guide ama uğraşamam diyosan da gptye sor direkt ihtiyacına göreHangilerinin yararı olur listemde creatin var spor için.
tuzu kesip karbı kesip su tüketimi arttırıp potasyum alıp c vitamini od yaptım ve debloat oldum baya yağ oranımın yüksek olmasına rağmenbirde debloat mevzusu varda cope oldugunu dusunuyorum biraz hızlı debloat olup hızlı bloat oluyosun oyuzden
zaten debloatın olayı bu ama tuzsuz yasanmadıgı icin overrated bi olaytuzu kesip karbı kesip su tüketimi arttırıp potasyum alıp c vitamini od yaptım ve debloat oldum baya yağ oranımın yüksek olmasına rağmen
Hangilerinin yararı olur listemde creatin var spor için.