Bu 2 ayda max gelisim nasıl görürüm

santosxa

santosxa

Iron
Yaz geldi bu 2 ayda max gelisim nasıl görürüm. Boy 185 kilo 81 bf 14.

bf zaten dusuk oranda gelisim derken yüz falan mı yoksa vücut mu

ne gelişimden bahsediyorsun kanka az açıkla bari amacını yaşını falan

• +1
Reactions: pashanimair
1751324338266
1751324363448

böyle olursun sadece sürece sadık kal

• JFL
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, ascendantwill, HasSıkımovıc_31 and 4 others
Hocam yüz gelişimi vücut zaten gelişiyor sporla.
bf zaten dusuk 12 falan leanlesende pek fazla sey degisecegini sanmiyom

softmaxde ise yarıyan method yok adam akıllı

Herneyse iste işe yarayanlar varmi varsa hangileri?
kanka o dediğin yöntemlerin işe yarayabilmesi için insan üstü bi güce ihtiyacın var parmaklarının uyguladığı basınç kemiklerinin şeklini değiştiremez ha gözü karartıp evde kendine ameliyat yapan deliler falan var ya da penseyle damak genişletmeye çalışanlar deneme böyle şeyleri yüz olarak ulaşabiliceğin en iyi sonucu sana ortodontik yöntemler verir

İşe yarayanlar bıçak altımı yani hepsi
yani hayır ve evet ergenlikteysen düzenli beslenme ve gereken vitaminlerini al ve fraudla

İşe yarayanlar bıçak altımı yani hepsi
ortodontik olarak bi sorunun yoksa her türlü ascendlersin ascendlememe ihtimalin yok

birde gym

• +1
Reactions: swaggy
Hocam vitamin olarak tahlil verdikten sonrami almalıyım yoksa simdiden çinko magnezyum alıyımmı?
tahlil vermedende kullanabilirsin problem yok tahlilde sadece eksik olan vitaminleri görmek yararına olur ha eğer cidden vitaminsizsen iğneyle vitamin verebiliyolar arkadaşıma öyle olmuştu çocuk götten iğne yiyodu cidden ama dediğim gibi tahliş vermedende overdose vitamin kullansanda bi sorunla karşılaşıcağını sanmıyorum

• +1
Reactions: beingntiscool
tahlil vermedende kullanabilirsin problem yok tahlilde sadece eksik olan vitaminleri görmek yararına olur ha eğer cidden vitaminsizsen iğneyle vitamin verebiliyolar arkadaşıma öyle olmuştu çocuk götten iğne yiyodu cidden ama dediğim gibi tahliş vermedende overdose vitamin kullansanda bi sorunla karşılaşıcağını sanmıyorum
Hangilerinin yararı olur listemde creatin var spor için.

birde debloat mevzusu varda cope oldugunu dusunuyorum biraz hızlı debloat olup hızlı bloat oluyosun oyuzden

ne bulursan kullan ama spesifik bi şey arıyosan global forumda var guide ama uğraşamam diyosan da gptye sor direkt ihtiyacına göre

birde debloat mevzusu varda cope oldugunu dusunuyorum biraz hızlı debloat olup hızlı bloat oluyosun oyuzden
tuzu kesip karbı kesip su tüketimi arttırıp potasyum alıp c vitamini od yaptım ve debloat oldum baya yağ oranımın yüksek olmasına rağmen

tuzu kesip karbı kesip su tüketimi arttırıp potasyum alıp c vitamini od yaptım ve debloat oldum baya yağ oranımın yüksek olmasına rağmen
zaten debloatın olayı bu ama tuzsuz yasanmadıgı icin overrated bi olay