szenn
Master
Kıblenin yönünü gösteriyobence bait attı kesin dava yicem ya uf surdan kafa atmak falan dedik silek onları
ama demistir amk foidlerden ne bekliyon
knk semboller bisi ifade ediyo mu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kıblenin yönünü gösteriyobence bait attı kesin dava yicem ya uf surdan kafa atmak falan dedik silek onları
Haksızsın bu seferbence bait attı kesin dava yicem ya uf surdan kafa atmak falan dedik silek onları
rızam olmadan instadan fotom atılsa buraya hoş karşılamam. bi de ne gerek var amk kız uzun erkek istemiş vay canına niye sövek amkbaba o mantıkla bakarsak kimseyi elestirmeyelim bisi demeyelim mk karı aptalca birsey demis public fotosu varmıs buraya atmıslar ee yani
yoksa herhangi bir tartısma basladığı an ooo dur bu elemanın bacısı kardesi falan var olmaz sana yaptıklarını düsünsene diyelim bitsin tartısma
İNCEL FORUMUNDA TAKILIP
KADINLAR DÜŞMAN OLMADIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ BE KARDEŞİM :/
bence bait attı kesin dava yicem ya uf surdan kafa atmak falan dedik silek onları
Evet bide @auitistsurvior gibi high iq otizimli insalar gelsinforum çok yumuşamış ya bize tecavüzcü mert27 gibi aslanlar lazım![]()
Kral adamDeğmez baba ikinize de yazık bir ton küfür yiyeceksin anlık sinirinle paylaştığın bir post sonucu hadi adminlerden postun silinmesini talep et sil hesabını ve hayatıın devamında kendini geliştirmeye özen göster
ufak bir kardeş tavsiyesi![]()
Doğru demiş @recai iskender @meynet @Dathomirian Zabrak manletler kudurmuş amk180 erkek cücedir anası sevsin dedi
Doğru demiş @recai iskender @meynet @Dathomirian Zabrak @fridx manletler kudurmuş amk
Bacım olsaydı sosyal medyaya fotoğraf koyamazdı
Ayrıca karılar tanıştığı yeni elemana nude sallıyor kıç deliğine kadar buradaki lurklayan incel rate için atsa ne olacak amk

senin boy kac knk
senin boy kac knk
Ayni boydayiz
Sen 15 yaşındasın ama ropelamam lazımAyni boydayiz
o ll olunacak başka çare yok16 insallah 195 olurum amin ya rabbiSen 15 yaşındasın ama ropelamam lazımo ll olunacak başka çare yok
Anan baban uzun mu benim annem foidlet olduğu için bir de boyuma 18 yaşındayken takmaya başladığım için böyle kaldım amk tahmin edilen 195ti ama bala göte bi uzamışım şu sıra bi tık bi de 95 çok uzun ya ama 86 olmaktan iyidir en iyisi 191 falan16 insallah 195 olurum amin ya rabbi
okuyom durGreyler okuyun on numara thread bilgilenin
merhaba foid seni seviyorum. böyle çirkin kaltakların götü kalktığı için hipergami bu düzeye ulaştı. bu kaltağa da bu threadin linkini attım, kendini öldürsün orospu.
Sen femboymaxxedsın ama160ım ve çok sevgilim oldu kafamızda takıyoruz
Ben psikoloğumSen femboymaxxedsın ama