Büyüme plaklarım acıkmı?

bentaha

bentaha

Iron
Merhabalar arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum öncelikle merhabalar umarım iyisinizdir tanrı'nın selamı ve merhameti üzerinize olsun inşallah, arkadaşlar yasım 17 ve boyum sanırım 165 yada 67 olması lazım kilom 87 farkındayım cok kilom var vermeye calışıyorum şuana denk -22 verdim ve bu durum can sıkıcı olabiliyor baba anne 1.65 1.57 arası boyum uzamıyor doktora gittim ama hormon versede 1 2 cm uzama olmayacağını söyledi veremem dedi uzayamazsın imkansız dedi arkadaşlar bu durum hakkında ne yapabilirim? kısaca

Attachments

• büyüme plakları.PNG
    büyüme plakları.PNG
    151.5 KB · Views: 0
  • So Sad
Reactions: retardedlipos, Orcairis and Serialsuicide
Messi alt mı açtın amına koydugum

• JFL
  • Hmm...
Reactions: BugraSA, nikolata, why not me? and 6 others
Merhabalar arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum öncelikle merhabalar umarım iyisinizdir tanrı'nın selamı ve merhameti üzerinize olsun inşallah, arkadaşlar yasım 17 ve boyum sanırım 165 yada 67 olması lazım kilom 87 farkındayım cok kilom var vermeye calışıyorum şuana denk -22 verdim ve bu durum can sıkıcı olabiliyor baba anne 1.65 1.57 arası boyum uzamıyor doktora gittim ama hormon versede 1 2 cm uzama olmayacağını söyledi veremem dedi uzayamazsın imkansız dedi arkadaşlar bu durum hakkında ne yapabilirim? kısaca
over kanka ergenlikte kötü beslendin şekere abandın seker ghyi baskıladı plaklar erken kapandı yapcak bişey yok artik yüzüne falan odaklan boy 167yse rahat 170 172ye fraudlarsin canını sıkma

• JFL
Reactions: Serialsuicide, senualF and Rol
gandy a dua et evlat

over kanka ergenlikte kötü beslendin şekere abandın seker ghyi baskıladı plaklar erken kapandı yapcak bişey yok artik yüzüne falan odaklan boy 167yse rahat 170 172ye fraudlarsin canını sıkma
eye area atsam puanlayabilir misiniz? ergenlikde doğru cok kiloluydum 110 kg falan obezdim kendime bakmıyordum ama sonradan 16 17 diyince kafama attı ve kendime bakmayı başladım

Attachments

• SAVED PNG 2.PNG
    SAVED PNG 2.PNG
    68 KB · Views: 0
eye area atsam puanlayabilir misiniz? ergenlikde doğru cok kiloluydum 110 kg falan obezdim kendime bakmıyordum ama sonradan 16 17 diyince kafama attı ve kendime bakmayı başladım
kral eye area iyide bu foruma yüzünu atma sil

• +1
Reactions: retardedlipos
Bu kemik ne ak Oglu. Over

• JFL
Reactions: BugraSA, why not me?, anathema and 2 others
Yinede hgh alabiliyorsan al bence

• +1
ak oğlu ağır oldu

Yinede hgh alabiliyorsan al bence
alamam pederle fena derecede aram bozuk ailemle aram kötü hocam doktor vermedi korkuyorum almaya alsam bile nereden tedarik edicem

alamam pederle fena derecede aram bozuk ailemle aram kötü hocam doktor vermedi korkuyorum almaya alsam bile nereden tedarik edicem
boşver alma hiç bi işe yaramıcak zaten yağ yakmanda işe yarar ama dolandırılcan muhtemelen

• +1
Ailen ile aran bozuksa zor bütçen yeterli olmaz

• +1
Reactions: retardedlipos and Serialsuicide
Ailen ile aran bozuksa zor bütçen yeterli olmaz
öyle kanka Allah adil davranmıyor bazen boydan alıp face verse anlarımda oda yok sanki bizde

boşver alma hiç bi işe yaramıcak zaten yağ yakmanda işe yarar ama dolandırılcan muhtemelen
fikrim yok ama eye area attım en azından rate yapsanız olur mu?

• +1
Reactions: Serialsuicide
gh alamıyorsan mk677 al türker fırat satıyor

• +1
Reactions: BugraSA and retardedlipos
öyle kanka Allah adil davranmıyor bazen boydan alıp face verse anlarımda oda yok sanki bizde
Kilonu ver önce değistirebilecegin şeylere odaklan artık yapacak bir şey yok

• +1
Kilonu ver önce değistirebilecegin şeylere odaklan artık yapacak bir şey yok
kilo kolay aslında 50 yada 40 olsam ideal benim icin şu zamana kadar geldim artık bu kadar emek cöp olmasın vereceğimiz kadar verelim

• +1
Reactions: Orcairis
nerede satılıyor fikrim yok ama roid kullanmak istemiyorum
insta da dmden yazıyon fiyat alıyorsun, bir daha bu yasa gelmiceksin uzayacagın varsa roidle peptidle desteklersin ileride pisman olma

• +1
yok ne methodu olduğu hakkında en ufak fikrim yok sanırım dalga geciyorsun :D
birisiyle karıştırdım da nickler benzer

• +1
insta da dmden yazıyon fiyat alıyorsun, bir daha bu yasa gelmiceksin uzayacagın varsa roidle peptidle desteklersin ileride pisman olma
pisman olamayacak kadar pismanım aga sağlık kalsın boşver canımı sıksamda bi s2k değismicek yaparsa Allah yapar boyu uzatır onun dışında hiç param yok 18 yaşına girince iş bulucam

• Love it
Reactions: Atsizz
kral 2 seçeneğin var ya femboy olcan yada günde 3x15 maasai kabile zıplayışı spamla

• JFL
Reactions: susisesi, Serialsuicide and szenn
knk kiloluyken yağ çok oluyor gözünün üstünde fotoda bok gibi amk

• +1
Reactions: susisesi and Serialsuicide
hoşgeldin foruma
eyvallah kardeş yardımınız icin sağol genelde 2 3 ay rahat bu foruma üye olmadan önce girip bakıyordum üye olma kararı verdim bende

eyvallah kardeş yardımınız icin sağol genelde 2 3 ay rahat bu foruma üye olmadan önce girip bakıyordum üye olma kararı verdim bende
biraz sert bir ortamdır dikkat et dostum

• +1
  • JFL
Reactions: BugraSA, h1rumirinx, susisesi and 3 others
biraz sert bir ortamdır dikkat et dostum
sıkıntı yok küfür olmadığı sürece hepimiz birbirimize bildiklerimizi aktarsak yeterli

• +1
Reactions: jauscope and jsbera
knk kiloluyken yağ çok oluyor gözünün üstünde fotoda bok gibi amk
öyle değistirebilceğim şeyleri değistirmeye calışacam kameradan alakalı. cirkin miyim güzel miyim sorusuna gelince soruyorum dürüst olun diyorum ama bazıları genelde bir erkege göre cok kısasın diyor tek zoruma giden şey o suanlık yoksa umurumda olmuyor

bence eleman mağarada falan büyümüş ne bulursa yemiş falan messiyide tanımıyo amk ilk insan mısın bence adam homo erectus onların boyu kısa oluyodu zaten

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide and szenn
bence eleman mağarada falan büyümüş ne bulursa yemiş falan messiyide tanımıyo amk ilk insan mısın bence adam homo erectus onların boyu kısa oluyodu zaten
AOKSDOQKWEOKOQWEKOPQWEKPOKOEQPKOWKOKPOPKOKOPSADKOPQOWKPEKOQEWO Messi biliyorum dm den sg git yazdı birisi bana heralde tanıdık falan sandı dedim o yüzden

• +1
  • JFL
Reactions: retardedlipos and szenn
Tahmini boyundasin zaten babanı falan geçmişsin gh pek işe yaramicak büyük ihtimalle, ki pahalı birşey param yok demişsin yapcak bişi yok

Ya boyunu kabullencen yada limb lengthening ameliyatını araştırıp para toplamaya baslayacaksin

• +1
Reactions: Serialsuicide, jauscope, Orcairis and 2 others
500 oldu mavi yarrak nerde asmınan kodumun forumu

• JFL
  • +1
Reactions: jauscope, maarda and retardedlipos
Tahmini boyundasin zaten babanı falan geçmişsin gh pek işe yaramicak büyük ihtimalle, ki pahalı birşey param yok demişsin yapcak bişi yok

Ya boyunu kabullencen yada limb lengthening ameliyatını araştırıp para toplamaya baslayacaksin
işe yararsa yarar belki hak falan cıkarsa düşünüyorum ll olmayı Allah bilir

• +1
Reactions: maarda
  • JFL
Reactions: h1rumirinx and retardedlipos
işe yararsa yarar belki hak falan cıkarsa düşünüyorum ll olmayı Allah bilir
En pahalı ve uğraştırıcı ameliyatlardan biri ama aklında olsun,ameliyat olana kadar kompleks vs. yapıp kendini gereksiz takıntılara sokma yeter

20-30 dk sonra geliyo genelde

• +1
Reactions: retardedlipos, Serialsuicide and szenn
femboymaxxle estrojen basla baska sans yok over

• JFL
az sonra gelir yanında post rep ratio trophyleride geliyo

• Woah
  • +1
Reactions: Thrill and szenn
En pahalı ve uğraştırıcı ameliyatlardan biri ama aklında olsun,ameliyat olana kadar kompleks vs. yapıp kendini gereksiz takıntılara sokma yeter

20-30 dk sonra geliyo genelde
peki teşekkür ederim sanırım onda 11 12 cm oluyor diye biliyorum
femboymaxxle estrojen basla baska sans yok over
yok erkek olarak ölürüm daha iyi

• JFL

Users who are viewing this thread

Back