Büyüme plaklarım acıkmı?

reis şimdi redditte sublarda dolaşıyosun bissürü trans subu var hangi şehirde hangi hastanenin cinsiyet değişimi için onay verdiğini buluyosun (genelde üniversite hastaneleri) sonra gidiyosun durumu anlatıyosun yok hastaneye gidemezsen de diy hrt araştırıyosun türkiyede zaten her şey reçetesiz olduğu için başlıyosun

YTD
Sırf 160 diye adamı bi sikmediginiz kaldı

• +1
  • So Sad
Reactions: retardedlipos, jauscope, Serialsuicide and 1 other person
kral bunları araştıdığın için mi biliyon lisede falan düşündügün için mi yani:ogre:
lisede trans subunda diy female to male taklidi yapıp reditte trans subunda nasıl roid alabilirim falan diye araştırıyodum (aromasin falan kullanıyolar btw şaka değil hatta aromasini ilk orda duydum) zaten anlatmıştım lisedeyken inanılmaz fazla eczane ilacıyla kendi üzerimde deney yaptığımı. Hatta şu anda hala kullandığım bi krem global forumda bile bilinmiyo hakkında 0 post var.

Anlattıklarım biliyo gerçek susisesi lore org ve looksmaxing hakkında hiçbir şey bilmeyip bütün gün redditte trans sublarında ftm lerden bişey öğrenmeye çalışmak ve ekşisözlükte ilaçlarla ilgili açılan tüm entryleri okumak

• Woah
  • JFL
Reactions: retardedlipos, jsbera, Orcairis and 1 other person
Sırf 160 diye adamı bi sikmediginiz kaldı
ben dalga gecmek icin demiyom kısa boylu femboyların cok yuksek smv si var

• +1
  • Hmm...
Reactions: retardedlipos, Serialsuicide and Orcairis
sıkıntı yok küfür olmadığı sürece hepimiz birbirimize bildiklerimizi aktarsak yeterli
Bende senin gibi herkese saygiliydim geldiğimde burdaki bazi orospu cocuklarina yaranilmiyor sende bozulcan uslubunu bozma hiç iyi adama benziyon

• JFL
Reactions: retardedlipos and Serialsuicide
ben dalga gecmek icin demiyom kısa boylu femboyların cok yuksek smv si var
biliyorum dalga geçtiğinide yasına vuruyorum kral bu aptal boyu ben secmedimki

• +1
Reactions: retardedlipos
öyle değistirebilceğim şeyleri değistirmeye calışacam kameradan alakalı. cirkin miyim güzel miyim sorusuna gelince soruyorum dürüst olun diyorum ama bazıları genelde bir erkege göre cok kısasın diyor tek zoruma giden şey o suanlık yoksa umurumda olmuyor
7 cm fraudla knk tabanlik al

• +1
Bende senin gibi herkese saygiliydim geldiğimde burdaki bazi orospu cocuklarina yaranilmiyor sende bozulcan uslubunu bozma hiç iyi adama benziyon

Attachments

• BAK BU ÖNEMLİ.jpg
    BAK BU ÖNEMLİ.jpg
    6.9 KB · Views: 0
  • +1
bende ister istemez her gecen gun toksiklestigim ihissediyorum :cry:

• So Sad
  • +1
  • Woah
Reactions: retardedlipos, Serialsuicide and jsbera
7 cm fraudla knk tabanlik al
kanka çok belli olmaz mı 7cm fraud amk expose yemesin sonra bide hayatı dahada kötü olur amk eleman zaten 1.68

• +1
  • +1
  • Love it
Reactions: retardedlipos and susisesi
bende ister istemez her gecen gun toksiklestigim ihissediyorum :cry:
bende isterdim milf beyaz süt gibi ama bizim şansa düsen konyalı pansx onur

• +1
kanka çok belli olmaz mı 7cm fraud amk expose yemesin sonra bide hayatı dahada kötü olur amk eleman zaten 1.68
Kanka herkes kötü olur falan diyorda ben 190 boyla 3 4 cm fraudladim ister istemez bot giyince kimsenin birşey dediği yok kimse anlamadı herşeyi tepeden görüyorum

expose olmaması için yavaş yavaş arttirabilir yoksa cevredekilyr der yarram nasıl çıktın bu boya diye

• +1
seven sevecek sevmezsede sevmez umurumda değil kral yanlızlık hayatımızın heryerinde var

• +1
bende isterdim milf beyaz süt gibi ama bizim şansa düsen konyalı pansx onur
bende otistik yalniz bi ucubeyim merak etme

• +1
ulan amınakoduğumun salakları çocuk foruma yeni gelmiş gayet mütevazi kendini bilerek konuşup bi soru sormuş hepiniz taşak geçiyosunuz
hipergamik foidlerden ne farkınız var insanları boyu kısa diye aşağılayacaksanız
hoşgeldin kardeşim

• +1
Reactions: Orcairis, retardedlipos, meatenjoyer9 and 2 others
bende otistik yalniz bi ucubeyim merak etme
valla anonda şansını deneyebilirsin kumrallara bakıyorlar genelde boylu poslu insanlara

• +1
ulan amınakoduğumun salakları çocuk foruma yeni gelmiş gayet mütevazi kendini bilerek konuşup bi soru sormuş hepiniz taşak geçiyosunuz
hipergamik foidlerden ne farkınız var insanları boyu kısa diye aşağılayacaksanız
hoşgeldin kardeşim
genelde eng sub'da aşagalamadılar kaşın gözün güzel dediler para kazanmaya bak dediler ne varsa bizim türklerde var

• +1
Reactions: retardedlipos and jauscope
hoşgeldin kardeşim
eyvallah eyvallah sende hocam teşekkür ederim Allah razı olsun

genelde eng sub'da aşagalamadılar kaşın gözün güzel dediler para kazanmaya bak dediler ne varsa bizim türklerde var
tr foidleriyle tanismadilar daha da ondan😢

larp degil gercek maalesef ayrica cidden ilgi gorsem herhalde burda olmazdim amk
abi sende ozaman estö basıp 1.90 femboy olmayı deneyebilirsin

• WTF
  • JFL
Reactions: Orcairis and susisesi
tr foidleriyle tanismadilar daha da ondan😢
valla kardeşin bile olsa herkes acımasız oluyor adem oğlu değil miyiz kaderimiz fıtratımız aynı ayrıca aşagalasınız bile anlamayacak kadar slk olabilirim

Tanrı hiçbir zaman adil değildi. Adil olan tek şey ölüm. Bu foruma geliyorsan yüzünü değiştirmek istiyorsan ameliyat ve benzeri prosedürlerin gerçekliğini kabul etmen lazım. Mewingmiş thumbpullingmiş hepsi cope ki zaaten 17 yaşındasın ergenliğin bitti. Ama suç sende olmayabilir ergenliğini iyi geçirmemende. Ben mesela bana söyleneni yaptım sadece ders çalıştım ve oyun oynadım efendi efendi takıldım. Sonucunda çirkin 175 lavuk oldum. Yine de hedef belli. Para kazan ameliyatını ol geç. Hayatını yaşa.
ölümde adil değil amk yanarak ölenler şanssız herşey şans sadece tanrıdan bağımsız

valla kardeşin bile olsa herkes acımasız oluyor adem oğlu değil miyiz kaderimiz fıtratımız aynı ayrıca aşagalasınız bile anlamayacak kadar slk olabilirim
bu arada cidden yazdığım hiçbir şey aşağılamak için değildi ciddili yerinde olsam ne yapacağımı ve (bence) en mantıklı olanı söyledim sadece.

Biraz alaylı bir dille konuştuysam kusura bakma ama cidden taşak geçmek için değildi hiçbirisi

bu arada cidden yazdığım hiçbir şey aşağılamak için değildi ciddili yerinde olsam ne yapacağımı ve (bence) en mantıklı olanı söyledim sadece.

Biraz alaylı bir dille konuştuysam kusura bakma ama cidden taşak geçmek için değildi hiçbirisi
sıkıntı yok femboy olmak değilde kızlar gay olanları daha cazip buluıyor

• Hmm...
Reactions: susisesi
Allaha dua et kral maddi durumun kotu degilmis sanirsam ameliyat falan yaptirirsin

• +1
Reactions: jauscope
Allaha dua et kral maddi durumun kotu degilmis sanirsam ameliyat falan yaptirirsin
valla o kadarda iyi değil tarla konusu gibi sacma konudan hak cıkarsa cıkmazsa Allah bilir
yok ben tanrıya inanmıyorum herkes kendi inancına göre yorumlasın
peki kardeş ben dalga gectiklerini anlamadım sağolasın

• +1
Reactions: jauscope and Fridx
Nerde olurdun ki şuan trde rotlar dururdun
flowkirkenuinely ne dediğini anlamadım ama ciddili yüksek smv olsaydı ya da otistik olmasaydım hobim kendimi kimya fabrikasına dönüştürmek yerine basketbol oynamak fln olurdu herhalde

valla o kadarda iyi değil tarla konusu gibi sacma konudan hak cıkarsa cıkmazsa Allah bilir
IMG 3182
Reis istersen bu botu al altinada shoelifts koy
En azindan bi 7 8 cm uzarsin

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Orcairis and bentaha
  • +1
Reactions: Serialsuicide and Orcairis
  • +1
Reactions: Serialsuicide and Orcairis
sıkıntılı iş bu gecen dayak yiyordu olayı neki bunun
content için dahs fazla izlensin diye ysyınlarında herkesle daşşak geçiyodu o yüzden yemişti galiba

• +1
Reactions: Orcairis and retardedlipos
sıkıntılı iş bu gecen dayak yiyordu olayı neki bunun

#1 ranked chad

• JFL
Reactions: susisesi and retardedlipos

Users who are viewing this thread

Back