Serialsuicide
Kraken
187 almanya daki chad den geliyo bu sözlerfemboymaxxle estrojen basla baska sans yok over
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
187 almanya daki chad den geliyo bu sözlerfemboymaxxle estrojen basla baska sans yok over
peki teşekkür ederim sanırım onda 11 12 cm oluyor diye biliyorum
yok erkek olarak ölürüm daha iyi
dalga gecmek icin demiyom cidden 170 den kisa olsam bugun estrojene baslardim187 almanya daki chad den geliyo bu sözler
yok hocam cok bunalıma girersem ölüm orucuna girerim en azından bir femboy olarak ölmek acı verici olur erkek olarak ölmek daha iyidalga gecmek icin demiyom cidden 170 den kisa olsam bugun estrojene baslardim
bunu daha lisedeyken fln da diyodum dusundugunuzden daha cok pulluyolar
aklında bulunsun dayok hocam cok bunalıma girersem ölüm orucuna girerim en azından bir femboy olarak ölmek acı verici olur erkek olarak ölmek daha iyi
sen chad'sin aw
20cmye kadar yapılıyor ama öyle bir uzatma için 2 ameliyat,o kadar uzatmayı kaldıracak genetik/vücut yapısı ve para lazımpeki teşekkür ederim sanırım onda 11 12 cm oluyor diye biliyorum
yok erkek olarak ölürüm daha iyi
reis kusura bakma cidden yani kötü bi amaçla demiyom da ne kadar kilo versen de 170- bi erkek olarak hayat asla sana iyi davranmayacak ama yine de devam diyosan ordan sonrası sana kalmışyok hocam cok bunalıma girersem ölüm orucuna girerim en azından bir femboy olarak ölmek acı verici olur erkek olarak ölmek daha iyi
sen chad'sin aw
ses iyimişaklında bulunsun da
peki 1 trilyon yeterlimi?20cmye kadar yapılıyor ama öyle bir uzatma için 2 ameliyat,o kadar uzatmayı kaldıracak genetik/vücut yapısı ve para lazım
Bacağın 2 farklı yeri uzatılıyor femur ve tibia,tibia çok daha hassas genelde problemler oradan çıkıyor o yüzden daha az uzatılıyor
Tek ameliyatta istersen hem tibia hem femuru uzatıp çivileri içeride bırakıp 2-3 yıl sonra bir daha uzatmaya girerek 14-16 cm rahat uzarsin
Yada tek ameliyatta bir bölgeyi uzatıp (genelde bu femur oluyo) sonra duruma göre diğer tarafı da uzatabilirsin,eğer ortalama boy istiyosan tek ameliyatta 8cm falan uzatıp yoluna bakman yeterli
1 trilyon ne amk 3 metre bile yaparlar seni baban fetocu falan mıses iyimiş
peki 1 trilyon yeterlimi?
kral o para nerden geliyo instagram daki iphone 25 im var evdede 3 tane daha var diyen adama benzedinses iyimiş
peki 1 trilyon yeterlimi?
dayı pederden hak falan düşerse inşallah manyak mısın fetö ne alaka1 trilyon ne amk 3 metre bile yaparlar seni baban fetocu falan mı
maho dayımı OAKPDSKOPQWEKOPQKPWEOkral o para nerden geliyo instagram daki iphone 25 im var evdede 3 tane daha var diyen adama benzedin
direkt tarihin ilk başarılı beyin transplantıyla yeni vücuda geççek adam ya jew ya fetöcü ama o para varsa1 trilyon ne amk 3 metre bile yaparlar seni baban fetocu falan mı
knk 1 milyon mu demeye calıstın 1 trilyon seni trnin en zengin adamı yapıyordayı pederden hak falan düşerse inşallah manyak mısın fetö ne alaka
femboy seven tüm kızlar için ogre 175+ olmayan gercekten kıza benzeyebilcek tek femboy sen olursunfemboy olma fikri neden daha cazip geliyor dayı size anlamadım götveren olmak hoş mu aw
1 milyon pardon hocamknk 1 milyon mu demeye calıstın 1 trilyon seni trnin en zengin adamı yapıyor
1 milyon diyorsan trde bir klinikte olmaya yetiyo galiba evet fiyatları tam hatırlamıyorum kb gptye falan sor basit soruları
bide reply tusunun yanında +1 yazıyo bak oraya sık sık bas rep atmıs oluyosun
götveren olmuyon ki kral gene kız sikcen aradada bize bi güzellik yaparsınfemboy olma fikri neden daha cazip geliyor dayı size anlamadım götveren olmak hoş mu aw
gene 2trilyon böyle ülkenin ızdırabını gelmişini gecmisini kaderini eşref saatini marstan dünyaya kadar nebuladan ton kara deligine kadar köprü kurup icinde avrasya tünelini ayağa dikip kaldırıp s2kip sıvayıp anasına 52lik kısmın gecmisini seveyim böyle kader olmaz olsunknk 1 milyon mu demeye calıstın 1 trilyon seni trnin en zengin adamı yapıyor
1 milyon diyorsan trde bir klinikte olmaya yetiyo galiba evet fiyatları tam hatırlamıyorum kb gptye falan sor basit soruları
bide reply tusunun yanında +1 yazıyo bak oraya sık sık bas rep atmıs oluyosun
yok abisi kalsın ben sikmemde siktirmemdegötveren olmuyon ki kral gene kız sikcen aradada bize bi güzellik yaparsın![]()
ne demek sikmem o zaman japonya'da budist rahip olyok abisi kalsın ben sikmemde siktirmemde
japonyada budiz rahip olmakdansa cinde milf avlarım daha iyine demek sikmem o zaman japonyada budiz rahip ol
dur ama dur kızlar ben gay arkadaş istiyorum diyordu ulan awgötveren olmuyon ki kral gene kız sikcen aradada bize bi güzellik yaparsın![]()
şansını kaçırmışsın femboy olursan daha fazla teklif edicekler düşün bencrdur ama dur kızlar ben gay arkadaş istiyorum diyordu ulan aw
su olay james sapphire olayına döndü kardeş oda 1.74 arası bişeydi video'da normal birinden farkım yok diyorduşansını kaçırmışsın femboy olursan daha fazla teklif edicekler düşün bencr
mağarada büyümüş diyince güldünüz adam eski para kullanıyor amk1 milyon pardon hocam
yok hocam daha cok femboy değilde gay seviyorlar tatlı falan diyorlar kapalısı türbanlısı acığı herkesi anlamadım neden daha cok cazip geliyorşansını kaçırmışsın femboy olursan daha fazla teklif edicekler düşün bencr
Türkçem yetmedi amk ne zorbalıyon htn chad'siniz tabi aşağalık görüyonuz beni hügfhhh küstüm sizemağarada büyümüş diyince güldünüz adam eski para kullanıyor amk![]()
femboy olsan paranın amına koyarsn ordanda limb lengthening surgery. femboy olup jigolo ol yada insta onlyfans falan aç zengin olunca kapatrsınyok hocam daha cok femboy değilde gay seviyorlar tatlı falan diyorlar kapalısı türbanlısı acığı herkesi anlamadım neden daha cok cazip geliyor
Tanrı hiçbir zaman adil değildi. Adil olan tek şey ölüm. Bu foruma geliyorsan yüzünü değiştirmek istiyorsan ameliyat ve benzeri prosedürlerin gerçekliğini kabul etmen lazım. Mewingmiş thumbpullingmiş hepsi cope ki zaaten 17 yaşındasın ergenliğin bitti. Ama suç sende olmayabilir ergenliğini iyi geçirmemende. Ben mesela bana söyleneni yaptım sadece ders çalıştım ve oyun oynadım efendi efendi takıldım. Sonucunda çirkin 175 lavuk oldum. Yine de hedef belli. Para kazan ameliyatını ol geç. Hayatını yaşa.öyle kanka Allah adil davranmıyor bazen boydan alıp face verse anlarımda oda yok sanki bizde
hocam bizde o kadar büyük makine yok erkek dal taşşak ortada gezer bahanesi yalan ayrıca süt gibi beyaz olmak lazım femboy olmak bile zor beterin beteri var mesala escobar admini olmakfemboy olsan paranın amına koyarsn ordanda limb lengthening surgery. femboy olup jigolo ol yada insta onlyfans falan aç zengin olunca kapatrsın![]()
kaynatıyom kanka hltn yim bende boyum 184 sadeceTürkçem yetmedi amk ne zorbalıyon htn chad'siniz tabi aşağalık görüyonuz beni hügfhhh küstüm size

iyi bir genetik modele evlat verseydi cok güzel olurdu ama gene bunada şükürTanrı hiçbir zaman adil değildi. Adil olan tek şey ölüm. Bu foruma geliyorsan yüzünü değiştirmek istiyorsan ameliyat ve benzeri prosedürlerin gerçekliğini kabul etmen lazım. Mewingmiş thumbpullingmiş hepsi cope ki zaaten 17 yaşındasın ergenliğin bitti. Ama suç sende olmayabilir ergenliğini iyi geçirmemende. Ben mesela bana söyleneni yaptım sadece ders çalıştım ve oyun oynadım efendi efendi takıldım. Sonucunda çirkin 175 lavuk oldum. Yine de hedef belli. Para kazan ameliyatını ol geç. Hayatını yaşa.
cücemiyim ben awkaynatıyom kanka hltn yim bende boyum 184 sadece![]()
Boğuluyodum amkTürkçem yetmedi amk ne zorbalıyon htn chad'siniz tabi aşağalık görüyonuz beni hügfhhh küstüm size

kral femboyların siki küçük oluyo zaten o yüzden sevicekler senihocam bizde o kadar büyük makine yok erkek dal taşşak ortada gezer bahanesi yalan ayrıca süt gibi beyaz olmak lazım femboy olmak bile zor beterin beteri var mesala escobar admini olmak
kankaa manyaksal vücut yap 184e deli gymmaxlersin mq genetik varsa var ya en estetik boy olabilir ben mesela 190 mı olmak iistersin 180 mi deseler 195 derimkaynatıyom kanka hltn yim bende boyum 184 sadece![]()
yok hocam gene büyük düşünüyor 14cm cok kücük değil mik
kral femboyların siki küçük oluyo zaten o yüzden sevicekler seni
kankaa manyaksal vücut yap 184e deli gymmaxlersin mq genetik varsa var ya en estetik boy olabilir ben mesela 190 mı olmak iistersin 180 mi deseler 195 derim
TAMAM TAMAM TAŞŞAK GECME ASDOKKQOEKOQWOOPAKOPSOPKQWKPEOKQOPWEKOPQWEBoğuluyodum amk![]()
tamam kral anladım ben seni bunların hiç birini yapmıcan. LeePriestmaxx yapman lazım. bulabildigin tüm roidleri bas spor odaklan 30 yaşında gözükürsün en azından millflerle olursun. moneymaxx'le, geomaxx falan yaparsın limb lengthening olana kadaryok hocam gene büyük düşünüyor 14cm cok kücük değil mi
hocam sik2m kalkmıyor roid kaldırır mı?tamam kral anladım ben seni bunların hiç birini yapmıcan. LeePriestmaxx yapman lazım. bulabildigin tüm roidleri bas spor odaklan 30 yaşında gözükürsün en azından millflerle olursun. moneymaxx'le, geomaxx falan yaparsın limb lengthening olana kadar
hocam sik2m kalkmıyor roid kaldırır mı?
kral sana farklı farklı hayatlar sundum hangisini yapıcaksan yaparsın artık amk roid basmıyon femboy olmuyon budist rahip olmuyonyok hocam kalkmasın kalkınca 30 dakika inmiyor sıkıntı yapıyor
dayı ben muharrem abi olsam iyi olur bencekral sana farklı farklı hayatlar sundum hangisini yapıcaksan yaparsın artık amk roid basmıyon femboy olmuyon budist rahip olmuyon
o boyda roidlersen sadece mini pekka olucaksın güven bana testo yerine estrojen bashocam sik2m kalkmıyor roid kaldırır mı?
kral gizli gay olan muharrem abi olsak nası oluro boyda roidlersen sadece mini pekka olucaksın güven bana testo yerine estrojen bas
reis şimdi redditte sublarda dolaşıyosun bissürü trans subu var hangi şehirde hangi hastanenin cinsiyet değişimi için onay verdiğini buluyosun (genelde üniversite hastaneleri) sonra gidiyosun durumu anlatıyosun yok hastaneye gidemezsen de diy hrt araştırıyosun türkiyede zaten her şey reçetesiz olduğu için başlıyosunkral gizli gay olan muharrem abi olsak nası olur
kral bunları araştıdığın için mi biliyon lisede falan düşündügün için mi yanireis şimdi redditte sublarda dolaşıyosun bissürü trans subu var hangi şehirde hangi hastanenin cinsiyet değişimi için onay verdiğini buluyosun (genelde üniversite hastaneleri) sonra gidiyosun durumu anlatıyosun yok hastaneye gidemezsen de diy hrt araştırıyosun türkiyede zaten her şey reçetesiz olduğu için başlıyosun
YTD
düşünmek lazımreis şimdi redditte sublarda dolaşıyosun bissürü trans subu var hangi şehirde hangi hastanenin cinsiyet değişimi için onay verdiğini buluyosun (genelde üniversite hastaneleri) sonra gidiyosun durumu anlatıyosun yok hastaneye gidemezsen de diy hrt araştırıyosun türkiyede zaten her şey reçetesiz olduğu için başlıyosun
YTD
Sana demiyo knk alıntı yaptiak oğlu ağır oldu