Büyüme plaklarım acıkmı?

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, senualF and retardedlipos
peki teşekkür ederim sanırım onda 11 12 cm oluyor diye biliyorum

yok erkek olarak ölürüm daha iyi
187 almanya daki chad den geliyo bu sözler
dalga gecmek icin demiyom cidden 170 den kisa olsam bugun estrojene baslardim

bunu daha lisedeyken fln da diyodum dusundugunuzden daha cok pulluyolar

• +1
Reactions: retardedlipos and Serialsuicide
dalga gecmek icin demiyom cidden 170 den kisa olsam bugun estrojene baslardim

bunu daha lisedeyken fln da diyodum dusundugunuzden daha cok pulluyolar
yok hocam cok bunalıma girersem ölüm orucuna girerim en azından bir femboy olarak ölmek acı verici olur erkek olarak ölmek daha iyi
sen chad'sin aw

• +1
Reactions: retardedlipos
yok hocam cok bunalıma girersem ölüm orucuna girerim en azından bir femboy olarak ölmek acı verici olur erkek olarak ölmek daha iyi
sen chad'sin aw
aklında bulunsun da

• +1
Reactions: Serialsuicide and retardedlipos
peki teşekkür ederim sanırım onda 11 12 cm oluyor diye biliyorum

yok erkek olarak ölürüm daha iyi
20cmye kadar yapılıyor ama öyle bir uzatma için 2 ameliyat,o kadar uzatmayı kaldıracak genetik/vücut yapısı ve para lazım
Bacağın 2 farklı yeri uzatılıyor femur ve tibia,tibia çok daha hassas genelde problemler oradan çıkıyor o yüzden daha az uzatılıyor
Tek ameliyatta istersen hem tibia hem femuru uzatıp çivileri içeride bırakıp 2-3 yıl sonra bir daha uzatmaya girerek 14-16 cm rahat uzarsin
Yada tek ameliyatta bir bölgeyi uzatıp (genelde bu femur oluyo) sonra duruma göre diğer tarafı da uzatabilirsin,eğer ortalama boy istiyosan tek ameliyatta 8cm falan uzatıp yoluna bakman yeterli

• +1
Reactions: Trenmaxx1, jauscope, Orcairis and 2 others
sen chad'sin aw
reis kusura bakma cidden yani kötü bi amaçla demiyom da ne kadar kilo versen de 170- bi erkek olarak hayat asla sana iyi davranmayacak ama yine de devam diyosan ordan sonrası sana kalmış

chad degilim btw htn ratelendim ama mtn veririm kendime

• +1
Reactions: h1rumirinx, retardedlipos and Serialsuicide
aklında bulunsun da
ses iyimiş
20cmye kadar yapılıyor ama öyle bir uzatma için 2 ameliyat,o kadar uzatmayı kaldıracak genetik/vücut yapısı ve para lazım
Bacağın 2 farklı yeri uzatılıyor femur ve tibia,tibia çok daha hassas genelde problemler oradan çıkıyor o yüzden daha az uzatılıyor
Tek ameliyatta istersen hem tibia hem femuru uzatıp çivileri içeride bırakıp 2-3 yıl sonra bir daha uzatmaya girerek 14-16 cm rahat uzarsin
Yada tek ameliyatta bir bölgeyi uzatıp (genelde bu femur oluyo) sonra duruma göre diğer tarafı da uzatabilirsin,eğer ortalama boy istiyosan tek ameliyatta 8cm falan uzatıp yoluna bakman yeterli
peki 1 trilyon yeterlimi?

• JFL
  • +1
Reactions: retardedlipos, Atsizz and Serialsuicide
  • JFL
Reactions: h1rumirinx, senualF, retardedlipos and 4 others
ses iyimiş

peki 1 trilyon yeterlimi?
kral o para nerden geliyo instagram daki iphone 25 im var evdede 3 tane daha var diyen adama benzedin

• JFL
Reactions: susisesi
1 trilyon ne amk 3 metre bile yaparlar seni baban fetocu falan mı
dayı pederden hak falan düşerse inşallah manyak mısın fetö ne alaka

• JFL
Reactions: Serialsuicide and maarda
femboy olma fikri neden daha cazip geliyor dayı size anlamadım götveren olmak hoş mu aw

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, maarda and Orcairis
1 trilyon ne amk 3 metre bile yaparlar seni baban fetocu falan mı
direkt tarihin ilk başarılı beyin transplantıyla yeni vücuda geççek adam ya jew ya fetöcü ama o para varsa

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide and maarda
dayı pederden hak falan düşerse inşallah manyak mısın fetö ne alaka
knk 1 milyon mu demeye calıstın 1 trilyon seni trnin en zengin adamı yapıyor
1 milyon diyorsan trde bir klinikte olmaya yetiyo galiba evet fiyatları tam hatırlamıyorum kb gptye falan sor basit soruları

bide reply tusunun yanında +1 yazıyo bak oraya sık sık bas rep atmıs oluyosun

• +1
  • JFL
Reactions: Trenmaxx1, retardedlipos, bentaha and 1 other person
femboy olma fikri neden daha cazip geliyor dayı size anlamadım götveren olmak hoş mu aw
femboy seven tüm kızlar için ogre 175+ olmayan gercekten kıza benzeyebilcek tek femboy sen olursun

Lezbiyenler için de pipili kız olursun normal kıza tercih ederler pipin var diye

• +1
1 milyon diyorsan trde bir klinikte olmaya yetiyo galiba evet fiyatları tam hatırlamıyorum kb gptye falan sor basit soruları

1 milyon pardon hocam

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: retardedlipos, susisesi, Serialsuicide and 1 other person
götveren olmuyon ki kral gene kız sikcen aradada bize bi güzellik yaparsın:ogre::p:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: h1rumirinx, susisesi, Thrill and 1 other person

gene 2trilyon böyle ülkenin ızdırabını gelmişini gecmisini kaderini eşref saatini marstan dünyaya kadar nebuladan ton kara deligine kadar köprü kurup icinde avrasya tünelini ayağa dikip kaldırıp s2kip sıvayıp anasına 52lik kısmın gecmisini seveyim böyle kader olmaz olsun

• +1
Reactions: Serialsuicide and Thrill
götveren olmuyon ki kral gene kız sikcen aradada bize bi güzellik yaparsın:ogre::p:lul:
dur ama dur kızlar ben gay arkadaş istiyorum diyordu ulan aw

• So Sad
Reactions: Serialsuicide
dur ama dur kızlar ben gay arkadaş istiyorum diyordu ulan aw
şansını kaçırmışsın femboy olursan daha fazla teklif edicekler düşün bencr

• +1
Reactions: susisesi, retardedlipos and bentaha
su olay james sapphire olayına döndü kardeş oda 1.74 arası bişeydi video'da normal birinden farkım yok diyordu

• +1
  • JFL
  • +1
Reactions: h1rumirinx, Trenmaxx1, susisesi and 2 others
yok hocam daha cok femboy değilde gay seviyorlar tatlı falan diyorlar kapalısı türbanlısı acığı herkesi anlamadım neden daha cok cazip geliyor

• +1
Reactions: Serialsuicide
mağarada büyümüş diyince güldünüz adam eski para kullanıyor amk :lul:
Türkçem yetmedi amk ne zorbalıyon htn chad'siniz tabi aşağalık görüyonuz beni hügfhhh küstüm size

• JFL
Reactions: jauscope, Orcairis, retardedlipos and 1 other person
yok hocam daha cok femboy değilde gay seviyorlar tatlı falan diyorlar kapalısı türbanlısı acığı herkesi anlamadım neden daha cok cazip geliyor
femboy olsan paranın amına koyarsn ordanda limb lengthening surgery. femboy olup jigolo ol yada insta onlyfans falan aç zengin olunca kapatrsın:feelshah:

• JFL
öyle kanka Allah adil davranmıyor bazen boydan alıp face verse anlarımda oda yok sanki bizde
Tanrı hiçbir zaman adil değildi. Adil olan tek şey ölüm. Bu foruma geliyorsan yüzünü değiştirmek istiyorsan ameliyat ve benzeri prosedürlerin gerçekliğini kabul etmen lazım. Mewingmiş thumbpullingmiş hepsi cope ki zaaten 17 yaşındasın ergenliğin bitti. Ama suç sende olmayabilir ergenliğini iyi geçirmemende. Ben mesela bana söyleneni yaptım sadece ders çalıştım ve oyun oynadım efendi efendi takıldım. Sonucunda çirkin 175 lavuk oldum. Yine de hedef belli. Para kazan ameliyatını ol geç. Hayatını yaşa.

• +1
Reactions: Atsizz, bentaha, retardedlipos and 1 other person
femboy olsan paranın amına koyarsn ordanda limb lengthening surgery. femboy olup jigolo ol yada insta onlyfans falan aç zengin olunca kapatrsın:feelshah:
hocam bizde o kadar büyük makine yok erkek dal taşşak ortada gezer bahanesi yalan ayrıca süt gibi beyaz olmak lazım femboy olmak bile zor beterin beteri var mesala escobar admini olmak

• JFL
Reactions: Serialsuicide and retardedlipos
Türkçem yetmedi amk ne zorbalıyon htn chad'siniz tabi aşağalık görüyonuz beni hügfhhh küstüm size
kaynatıyom kanka hltn yim bende boyum 184 sadece 😢

• +1
Reactions: Ameliyat Masası and bentaha
Tanrı hiçbir zaman adil değildi. Adil olan tek şey ölüm. Bu foruma geliyorsan yüzünü değiştirmek istiyorsan ameliyat ve benzeri prosedürlerin gerçekliğini kabul etmen lazım. Mewingmiş thumbpullingmiş hepsi cope ki zaaten 17 yaşındasın ergenliğin bitti. Ama suç sende olmayabilir ergenliğini iyi geçirmemende. Ben mesela bana söyleneni yaptım sadece ders çalıştım ve oyun oynadım efendi efendi takıldım. Sonucunda çirkin 175 lavuk oldum. Yine de hedef belli. Para kazan ameliyatını ol geç. Hayatını yaşa.
iyi bir genetik modele evlat verseydi cok güzel olurdu ama gene bunada şükür

• +1
Boğuluyodum amk 🤣

• JFL
Reactions: retardedlipos, jauscope and Serialsuicide
k
hocam bizde o kadar büyük makine yok erkek dal taşşak ortada gezer bahanesi yalan ayrıca süt gibi beyaz olmak lazım femboy olmak bile zor beterin beteri var mesala escobar admini olmak
kral femboyların siki küçük oluyo zaten o yüzden sevicekler seni

• +1
kaynatıyom kanka hltn yim bende boyum 184 sadece 😢
kankaa manyaksal vücut yap 184e deli gymmaxlersin mq genetik varsa var ya en estetik boy olabilir ben mesela 190 mı olmak iistersin 180 mi deseler 195 derim

• Hmm...
yok hocam gene büyük düşünüyor 14cm cok kücük değil mi
tamam kral anladım ben seni bunların hiç birini yapmıcan. LeePriestmaxx yapman lazım. bulabildigin tüm roidleri bas spor odaklan 30 yaşında gözükürsün en azından millflerle olursun. moneymaxx'le, geomaxx falan yaparsın limb lengthening olana kadar

• +1
Reactions: retardedlipos and Orcairis
tamam kral anladım ben seni bunların hiç birini yapmıcan. LeePriestmaxx yapman lazım. bulabildigin tüm roidleri bas spor odaklan 30 yaşında gözükürsün en azından millflerle olursun. moneymaxx'le, geomaxx falan yaparsın limb lengthening olana kadar
hocam sik2m kalkmıyor roid kaldırır mı?

• +1
dimdik yapar inmez öyle söyliyim şu arkadaşın inmesi için ilaç falan alıyodu @Zagro

• +1
Reactions: Fridx, Zagro, retardedlipos and 1 other person
yok hocam kalkmasın kalkınca 30 dakika inmiyor sıkıntı yapıyor

Attachments

• BAK BU ÖNEMLİ.jpg
    BAK BU ÖNEMLİ.jpg
    6.9 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
yok hocam kalkmasın kalkınca 30 dakika inmiyor sıkıntı yapıyor
kral sana farklı farklı hayatlar sundum hangisini yapıcaksan yaparsın artık amk roid basmıyon femboy olmuyon budist rahip olmuyon

• +1
  • JFL
Reactions: retardedlipos and Orcairis
kral sana farklı farklı hayatlar sundum hangisini yapıcaksan yaparsın artık amk roid basmıyon femboy olmuyon budist rahip olmuyon
dayı ben muharrem abi olsam iyi olur bence

• +1
  • JFL
o boyda roidlersen sadece mini pekka olucaksın güven bana testo yerine estrojen bas

• +1
o boyda roidlersen sadece mini pekka olucaksın güven bana testo yerine estrojen bas
kral gizli gay olan muharrem abi olsak nası olur

• +1
kral gizli gay olan muharrem abi olsak nası olur
reis şimdi redditte sublarda dolaşıyosun bissürü trans subu var hangi şehirde hangi hastanenin cinsiyet değişimi için onay verdiğini buluyosun (genelde üniversite hastaneleri) sonra gidiyosun durumu anlatıyosun yok hastaneye gidemezsen de diy hrt araştırıyosun türkiyede zaten her şey reçetesiz olduğu için başlıyosun

YTD

• +1
  • JFL
Reactions: retardedlipos, Orcairis and Serialsuicide
reis şimdi redditte sublarda dolaşıyosun bissürü trans subu var hangi şehirde hangi hastanenin cinsiyet değişimi için onay verdiğini buluyosun (genelde üniversite hastaneleri) sonra gidiyosun durumu anlatıyosun yok hastaneye gidemezsen de diy hrt araştırıyosun türkiyede zaten her şey reçetesiz olduğu için başlıyosun

YTD
kral bunları araştıdığın için mi biliyon lisede falan düşündügün için mi yani:ogre:

• Hmm...
  • +1
  • JFL
Reactions: retardedlipos, susisesi and bentaha

YTD
düşünmek lazım

Users who are viewing this thread

Back