bentaha
Iron
- OP
pekivoicemaxing kanka![]()
tabisen imanlı bi adama benziyon müslümansın galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
pekivoicemaxing kanka![]()
tabisen imanlı bi adama benziyon müslümansın galiba
peki
tabi
sikimin takılacak biryeri yok ama takılacak biryeri olursa denerimTaha tassak gecenleri sikine takma hepsi online sonucta
Suanlik yapabilcegin tek sey kalin tabanli ayakkabilar alip (bot,airforce 1,airmax95 falan filan) onlarin icinede heightboosters koymak
sonuç olarak bakıyorum yoksa tabii ki yanarak ölenler şanssızölümde adil değil amk yanarak ölenler şanssız herşey şans sadece tanrıdan bağımsız
Otistik olmak ayricaliktir susisesiflowkirkenuinely ne dediğini anlamadım ama ciddili yüksek smv olsaydı ya da otistik olmasaydım
Harbi rahat olacan basketbol oynayacan hayat sana güzel ugrastiklarimiza bak amkhobim kendimi kimya fabrikasına dönüştürmek yerine basketbol oynamak fln olurdu herhalde
ascendlemem lazim gotume yapicagim diger igneleri bulmam lazim top sektircek vakit yokOtistik olmak ayricaliktir susisesi
Harbi rahat olacan basketbol oynayacan hayat sana güzel ugrastiklarimiza bak amk

Treni bıraktım şimdide zar zor kalkıyor amkdimdik yapar inmez öyle söyliyim şu arkadaşın inmesi için ilaç falan alıyodu @Zagro
Dioruz amk almayin ilacTreni bıraktım şimdide zar zor kalkıyor amk
Zaten kullanamıcam kalkmasın dursun yerinde uslu usluDioruz amk almayin ilac![]()
obez olsan bile plaklar erken kapandı falan bunlar hepsi boş maks 1-2 cm etki ederk kronik stres 1-2 cm etko ediyor her şey genetikover kanka ergenlikte kötü beslendin şekere abandın seker ghyi baskıladı plaklar erken kapandı yapcak bişey yok artik yüzüne falan odaklan boy 167yse rahat 170 172ye fraudlarsin canını sıkma
Ghrelin acayip iyi bi pathwayobez olsan bile plaklar erken kapandı falan bunlar hepsi boş maks 1-2 cm etki ederk kronik stres 1-2 cm etko ediyor her şey genetik
yagli insanlarin plaklari uzun sure acik kalabiliyor gec ergenlik sebepli alakasi yok seker ghyj baskiladi falan o da cope ghrelin cope mk677 ve ghrpler cok az ise yariyo sadece onlar da cope her sey yalan