mekato
Iron
Üniye yeni geçiyom az bi şey para biriktirip genioplasty olucam ama o zamana kadar nasıl softmaxxlerle yardımcı olabilir veya fraudlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kanka keçi sakalı yapmıştım sene içinde ama yanlarda uzuyo ortada uzamıyodu minox da kurtarmadıKapatıcı kullan yada keçi sakalı dene
Seyrek olsaydı sakal doldurma kalemi önerirdim ama hiç çıkmıyorsa orada folikül yoktur zaten kapatıcıyı bir dene istersen ama diğer gönderindeki fotona baktım da bence hiç kötü durmuyor ya gayet doğal duruyor niye bu kadar taktın ki bunaKanka keçi sakalı yapmıştım sene içinde ama yanlarda uzuyo ortada uzamıyodu minox da kurtarmadı
Babamdada vardi dolgu en iyi yontemÜniye yeni geçiyom az bi şey para biriktirip genioplasty olucam ama o zamana kadar nasıl softmaxxlerle yardımcı olabilir veya fraudlarım
cene yarigindan kastin cene gamzesiye genio onu duzeltmiyor. benim de var doktor ayni kalicak sekli dediÜniye yeni geçiyom az bi şey para biriktirip genioplasty olucam ama o zamana kadar nasıl softmaxxlerle yardımcı olabilir veya fraudlarım
Çıkıyo da aşırı seyrek mesela yanlarda çok gür orda azar azarSeyrek olsaydı sakal doldurma kalemi önerirdim ama hiç çıkmıyorsa orada folikül yoktur zaten kapatıcıyı bir dene istersen ama diğer gönderindeki fotona baktım da bence hiç kötü durmuyor ya gayet doğal duruyor niye bu kadar taktın ki buna
Takıyom kanka bilemiyom hiç olmassa daha iyi genioplasty olurum sene içindeSeyrek olsaydı sakal doldurma kalemi önerirdim ama hiç çıkmıyorsa orada folikül yoktur zaten kapatıcıyı bir dene istersen ama diğer gönderindeki fotona baktım da bence hiç kötü durmuyor ya gayet doğal duruyor niye bu kadar taktın ki buna
Dolgunun kayma ihtimali var diye biliyom onu nası kontrol etcenBabamdada vardi dolgu en iyi yontem
İnjectorun iyi olmasi gerekir ve bazen 4 g bile gerekli olur babam 3 gramina 8 k verdiDolgunun kayma ihtimali var diye biliyom onu nası kontrol etcen
Genio düzeltiyor iyi araştırcene yarigindan kastin cene gamzesiye genio onu duzeltmiyor. benim de var doktor ayni kalicak sekli dedi
Çıkıyo da aşırı seyrek mesela yanlarda çok gür orda azar azar
Genio olana kadar kapatıcı kullan o zamanTakıyom kanka bilemiyom hiç olmassa daha iyi genioplasty olurum sene içinde
Para önemli değil yaİnjectorun iyi olmasi gerekir ve bazen 4 g bile gerekli olur babam 3 gramina 8 k verdi
TamamdırGenio olana kadar kapatıcı kullan o zaman
kanka. doktorum. cene cerrahi. o. dedi.Genio düzeltiyor iyi araştır
ragebaitkanka. doktorum. cene cerrahi. o. dedi.
Senin cerrahın senin vakana göre konuşmuşturkanka. doktorum. cene cerrahi. o. dedi.