ÇİİK BAYTİNGE BAK AMINA KOYAYIM SENİN ATMA ŞÖYLE ŞEYLER UTANIYORUM

recai iskender

recai iskender

6’8
IMG 2116

Bir tane daha bunun gibi martı kaşlı yarrak var (kürt, 13 yaşında onu bulamadım) ikiside max mtn ve mert27 gibi delusional bunları bulup bıçaklayacak var mi şimdi bunu görür hesap açar “sana kaç kız bakıyo kanka benim yorumlarımda hep iltifat ediyorlar bana” der kesin böylelerini boğmak lazım sinir oluyorum.

• JFL
  • +1
Reactions: gargomel, maarda, elemanzelvadre and 2 others
AŞKIM HIZLI YÜRÜ ❤️❤️❤️

• JFL
  • +1
Reactions: Peter Steele, maarda, elemanzelvadre and 1 other person
View attachment 3302529
Bir tane daha bunun gibi martı kaşlı yarrak var (kürt, 13 yaşında onu bulamadım) ikiside max mtn ve mert27 gibi delusional bunları bulup bıçaklayacak var mi şimdi bunu görür hesap açar “sana kaç kız bakıyo kanka benim yorumlarımda hep iltifat ediyorlar bana” der kesin böylelerini boğmak lazım sinir oluyorum.
çiik bayt faynıl bos bide kaslar neden boyle

• +1
Reactions: recai iskender
Benim kaşımın ortası çıkıyor almıyorum high t mi
evet high t belirtis, ben bi kere yanlıslıkla aldım bide o aksamgot kıllarımıda almısstım testis travması gecirdim androjen reseptorlerim intihar ettiler malesef

• JFL
Reactions: Peter Steele and gamb1t
YANAKLARI ISIR CYBERSHOT EFEKT BAS HOLLOW CHEEK GOREN TIRRIKLAR PSL GOD YAZSIN TİKTOK TUTORIAL İZLE

• JFL
  • +1
Reactions: szolliontaraelis, menas, maarda and 3 others
hunter gatherer olsaydım da şu malı bayıltıp sevgilisini sikseydim gözü önünde low t oç tırrıklara psl öğreteni de skeyim

• +1
Reactions: szolliontaraelis, hesaplar_banlı, Peter Steele and 2 others
bu adamla arkadaşım hergün konusuyorum şütfen adama oyle seyler demeyın uzuluyom

• +1
  • Woah
Reactions: Peter Steele and auitistsurvior
YANAKLARI ISIR CYBERSHOT EFEKT BAS HOLLOW CHEEK GOREN TIRRIKLAR PSL GOD YAZSIN TİKTOK TUTORIAL İZLE
keske sadece tırrıklar olsa yabancılar da aynı seyi yapıyor 50 kere ilgilenmiyorum bastım daha fazla cıkıyo amk

• JFL
Reactions: Angutoid
bu adamla arkadaşım hergün konusuyorum şütfen adama oyle seyler demeyın uzuluyom
Kars’a adım atmasını yasakladığımı söyle kendisine

• JFL
Reactions: hesaplar_banlı, Ethernal and ER enjoyer
Seninde anani avradini sikeyim raton lurkluyosun biliyorum izmirdeki kizlara yaziyorum snapten igye giriyorum Amk 50 tane kiz ortsk var sikicem seni bak
Screenshot 20241118 215847 TikTok

• JFL
Reactions: Skull Knight
YETER KARDESIM TAMAM IZMIRDEKI TUM KARILAR SENIN YA SAL AMK

Seninde anani avradini sikeyim raton lurkluyosun biliyorum izmirdeki kizlara yaziyorum snapten igye giriyorum Amk 50 tane kiz ortsk var sikicem seni bakView attachment 3302982
la bi tane tr bp tiktok hesabı vardı yorumlarona girdim burda dusundugunuzden daha fazla lurklayan var gittikce normieler ogreniyo bizim okuldaki tum erkekler shoelifti ogrenmis mesela

• JFL
Reactions: Peter Steele
la bi tane tr bp tiktok hesabı vardı yorumlarona girdim burda dusundugunuzden daha fazla lurklayan var gittikce normieler ogreniyo bizim okuldaki tum erkekler shoelifti ogrenmis mesela
HER ZAMAN
ONLARDAN
ONCE
BILIYORDUK
OKULDA BI COCUK VAR DENIZ TUZU SPREYI COPELUYOR DOVUCEM OLDURCEM

• +1
Reactions: menas
OLUM BU SH4 RATON IKINIZINDE AMINA KORUM BAK
SALIN LAN KARILARIMI OCCCCC OCCCCCC BENIM OLCAK HEPSI NE LANBU

HER ZAMAN
ONLARDAN
ONCE
BILIYORDUK
OKULDA BI COCUK VAR DENIZ TUZU SPREYI COPELUYOR DOVUCEM OLDURCEM
bizdede var bu eski 2023 eradaki copeların hepsini ogrendiler gittikce evrimlesiyolar uzun boylu ama sub5 low ltn arkadasım gua sha ve buz copelamaya basladı fashion mashionda ogrenmeye basladı bide ne ogrendiyse herkese soyluyo .orgu bulursa bi anda buraya yaklasık 15 erkek gelebilir hazırlıklı olun

• +1
bizdede var bu eski 2023 eradaki copeların hepsini ogrendiler gittikce evrimlesiyolar uzun boylu ama sub5 low ltn arkadasım gua sha ve buz copelamaya basladı fashion mashionda ogrenmeye basladı bide ne ogrendiyse herkese soyluyo .orgu bulursa bi anda buraya yaklasık 15 erkek gelebilir hazırlıklı olun
LOOKISM
LOOKSMAX.ME
SS
HEPSINDE VARDIK KARDESIM
8. 9.SINIFTAN BERI
2020 PANDEMIDEN BERI.
ALLAHINIZI SIKERIM GELMEYIIIN

LOOKISM
LOOKSMAX.ME
SS
HEPSINDE VARDIK KARDESIM
8. 9.SINIFTAN BERI
2020 PANDEMIDEN BERI.
bi .is ucubelerine DUSMEDIK ELHAMDURILLAH

LOOKISM
LOOKSMAX.ME
.CO
SS
HEPSINDE VARDIK KARDESIM
8. 9.SINIFTAN BERI
2020 PANDEMIDEN BERI.
bende 7 ve 8 de full meving copeladım bide arkadaslarımdan sxaklıyodum gizli gizli yapıyodum hatta oyuzden subhuman olan hyoıid kemigim biraz duzelmis bile olabilir

• JFL
bende 7 ve 8 de full meving copeladım bide arkadaslarımdan sxaklıyodum gizli gizli yapıyodum hatta oyuzden subhuman olan hyoıid kemigim biraz duzelmis bile olabilir
miving e inandigimiz donemlerin guzellik

• +1
Reactions: sentrix and auitistsurvior
LOOKISM
LOOKSMAX.ME
SS
HEPSINDE VARDIK KARDESIM
8. 9.SINIFTAN BERI
2020 PANDEMIDEN BERI.
normieler 6 ay ıcersinde yogun bir goc saglıycak benden demesi tiktoka giriyom zaten adam akıllı kemikleri etkileyen ıkı uc seyide anlatıyolar direk

• JFL
normieler 6 ay ıcersinde yogun bir goc saglıycak benden demesi tiktoka giriyom zaten adam akıllı kemikleri etkileyen ıkı uc seyide anlatıyolar direk
Korkma normieler leanmaxx haric hic bir sey yapamazlar onlarda roid vurmaya yetecek got yok

• +1
Reactions: auitistsurvior
miving e inandigimiz donemlerin guzellik
SİMDİ O EVRİMLESTİ FACEPUILLER OLDU ARTIK MAGRA DONEMİNDEN CIKTIK 600 DOLAR VER YAP KULLAN YOKSA ITS OVER FOR YUO

Korkma normieler leanmaxx haric hic bir sey yapamazlar onlarda roid vurmaya yetecek got yok
leanda yapamıyolarda bu picler full face puller basarsa sikerim oldururum hepsini maxillamın tek umudu yayılamazz hayırr gecen onu bile gordum tt de hayıorrrrrr

• Woah
leanda yapamıyolarda bu picler full face puller basarsa sikerim oldururum hepsini maxillamın tek umudu yayılamazz hayırr gecen onu bile gordum tt de hayıorrrrrr
face puller 11 yas sonrasi cope ozur dilerim

bide o martı kaşları dar omuzları ince boyunlariyla cikmasalar kamera karsisina ok olcak

• JFL
Reactions: auitistsurvior
botb the threads ytou mighvte missed da anlatıyor adam ne kadar kullanırsan kalıcı oluyr falan hem bi adam gormustum underbite icin 30 yasında alıp iki yil kullanıyor tabiki duzelmiyor ama maxilla kemigi cidden kalıcı anlamda degisimler yasıyor(tabiki chad olmuyor ama azda olsa kalıcı etkiler goz ardı edilemez) bide dedigim threadde yetiskin ve gelisimi bitmis maymunlarda bunu kullanıyolar ve ise yarıyor zaten o maymunların kemiklerinin daha zor sekil aldıgını soylememe bile gerek yok

tabiki kucukken asırı hızlı ve kolay is yapar ama buyuksen 1-2 yıl her gun takarsan etkileri kalıcı oluyor 6 ay takıp bırakırsan yine kemigin az eski haline doner ama yine tamamiyle eski haline donmeyeceginide anlatıyordu o threadde adam

• So Sad
tabiki kucukken asırı hızlı ve kolay is yapar ama buyuksen 1-2 yıl her gun takarsan etkileri kalıcı oluyor 6 ay takıp bırakırsan yine kemigin az eski haline doner ama yine tamamiyle eski haline donmeyeceginide anlatıyordu o threadde adam
maalesef threadlere inanma babo disciye bizzat sordum 12 yas ustune takilsada etki olmaz dedi

l
maalesef threadlere inanma babo disciye bizzat sordum 12 yas ustune takilsada etki olmaz dedi
la maymunlarda oluyo sende neden olmasın zaten cok bi degiism olmaz ıccık daha gelisir diye tahmin ediyom flat maxillaysa duzelmez heralde benimki gelismiste degl flatte degil ıccık daha gelisir kesin

• JFL
l

la maymunlarda oluyo sende neden olmasın zaten cok bi degiism olmaz ıccık daha gelisir diye tahmin ediyom flat maxillaysa duzelmez heralde benimki gelismiste degl flatte degil ıccık daha gelisir kesin
ben maymunyum occcc

1731958298852

• JFL
  • +1
Reactions: hesaplar_banlı, Peter Steele, recai iskender and 1 other person
SİMDİ O EVRİMLESTİ FACEPUILLER OLDU ARTIK MAGRA DONEMİNDEN CIKTIK 600 DOLAR VER YAP KULLAN YOKSA ITS OVER FOR YUO

çocuklar için miş bu yay şeklinde siktir et

BELER TAŞAK GEÇTİĞİNİZ ADAMLATLA SOUBET EDİYORUM TAKİPLEŞİUPRUÖ ARKADAŞIM BEN LÜTFEN DAHA BUMPLAMAYIN SU KONUYU KOTU HISSEDIYOM KENDIMI

l

Adam banlandı ya la

Samet isimli orospu çocuğuyla arkadaş olarak beni utandirdin

Bu elemanlarin fenotipi zaten max lisenin ortasina kadar is yapiyor, sonrasinda amdan cikmis sik gibi kaliveriyolar ortada. Allah ortaokullu bebelerin ve homoseksuel otistiklerin verdigi ilgiye kimseyi muhtac birakmasin.

• +1
Reactions: Skull Knight, Tornoviaa, maarda and 2 others

Users who are viewing this thread

Back