.realantoniomontana
Banned
Angutoid muhtemelen hayatın her alaninda senden önde birisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Angutoid muhtemelen hayatın her alaninda senden önde birisi
YA Bİ ARALAR EREN VARDI BONEKİNG VARDİ SOVERDİK AMA KOMİK ADAMLARDİ MALLIKLARİ GOZE HOS GELİYODU BUNLARDA O DA YOK AMKPOSTLARİN COGU OFFTOPİCTE İNGİLİZCEN YETSE SEN DAHA FAZLA VAKİT GECİRİRDİN BURDA MUHTEMELEN
Evet bunların malliklari eglendirmiyor malesefYA Bİ ARALAR EREN VARDI BONEKİNG VARDİ SOVERDİK AMA KOMİK ADAMLARDİ MALLIKLARİ GOZE HOS GELİYODU BUNLARDA O DA YOK AMK
Mert27nin de hakkini yiyemem onun da malligi eglendiriyorEvet bunların malliklari eglendirmiyor malesef
sanada her ay bir adam geliyor amk zorbalaman icin bu nasi isMert27nin de hakkini yiyemem onun da malligi eglendiriyor
Bi ara zorbalanan bendim newgenken su an foruma adapte oldumsanada her ay bir adam geliyor amk zorbalaman icin bu nasi is
Bonekingle kavga ettigim tiradi okuyunca içim acıdı o halim gelse buraya zorbalardimsanada her ay bir adam geliyor amk zorbalaman icin bu nasi is
sanada her ay bir adam geliyor amk zorbalaman icin bu nasi is
Turbomanlet7 affetmezBi ara zorbalanan bendim newgenken su an foruma adapte oldum
O profildeki beni unutTurbomanlet7 affetmez
bu forumda dunyanin en iyi kavgasinda 2.ye girer bu aradaBonekingle kavga ettigim tiradi okuyunca içim acıdı o halim gelse buraya zorbalardim
Akathemogger onthewaytoyarragimlite ben eneskardiyo kavga. Elemanzelvadre orda piçlik yapıp beni doxxlamisti ama neyse. Boneking beni kiz arkadasina atmisti bu vitaminsiz kim demisti kiz arkadasi. Üzülmüştümbu forumda dunyanin en iyi kavgasinda 2.ye girer bu arada
1. atsiz eneskardiyo kedi kavgasi
efekoya laf yokAkathemogger onthewaytoyarragimlite ben eneskardiyo kavga. Elemanzelvadre orda piçlik yapıp beni doxxlamisti ama neyse. Boneking beni kiz arkadasina atmisti bu vitaminsiz kim demisti kiz arkadasi. Üzülmüştüm
Bu forum umrumda değil 1 aydır varım shitpost falan yapıyorlar diye kalmıştım baktım guguk kuşundaki akıl hastanesi gibi bir yer, off topic olması 5600 post gerçeği değiştirmiyorPOSTLARİN COGU OFFTOPİCTE İNGİLİZCEN YETSE SEN DAHA FAZLA VAKİT GECİRİRDİN BURDA MUHTEMELEN
Ne mutlu onaAngutoid muhtemelen hayatın her alaninda senden önde birisi
5600 POST VAR EE? SEVİYOM OFFTOPICTE TAKILMAYI YANİ ABİSİ LAF NEREYE GELİYOR ONU ANLAMADIM Kİ MK XDBu forum umrumda değil 1 aydır varım shitpost falan yapıyorlar diye kalmıştım baktım guguk kuşundaki akıl hastanesi gibi bir yer, off topic olması 5600 post gerçeği değiştirmiyor
Ne mutlu ona
EDEN ETTİĞİNİ BULUR O BENİ DOXXLADİ SONRA DA EMİRMAX ONU@elemanzelvadre pişman misiniz
Lafı bir yere getirmedim bana göre 5600 post çok uçuk bu akıl hastası forumda sadece fotoğrafını attım ama sen agresif çıktın tamam takılmayı seviyorsan sorun yok özür dilerim5600 POST VAR EE? SEVİYOM OFFTOPICTE TAKILMAYI YANİ ABİSİ LAF NEREYE GELİYOR ONU ANLAMADIM Kİ MK XD
SANKİ İNCELS.İS TE 5600 POSTUMUZ VAR
Burası akıl hastasi bir forum değil. Akıl hastası gibi gozukenler de öyle değil ve troll. Forumun tip ortalamasi high mtn bu arada çoğu da sosyal insanlar. 20k postu falan olanlar da 3 4 yıldır buralarda ve bilgilerini paylaşıyorlar. Blackgymmax gibi trol hayatsizlar da varda onlari da kimse umursamiyorLafı bir yere getirmedim bana göre 5600 post çok uçuk bu akıl hastası forumda sadece fotoğrafını attım ama sen agresif çıktın tamam takılmayı seviyorsan sorun yok özür dilerim
adult diye secebiliyon ordaçocuklar için miş bu yay şeklinde siktir et
buradayım kardesAdam banlandı ya la
Ya o alni kucuuck low iq duran eleman komik gozukuyo kamerayu opecek gibi cok komik mqView attachment 3302529
Bir tane daha bunun gibi martı kaşlı yarrak var (kürt, 13 yaşında onu bulamadım) ikiside max mtn ve mert27 gibi delusional bunları bulup bıçaklayacak var mi şimdi bunu görür hesap açar “sana kaç kız bakıyo kanka benim yorumlarımda hep iltifat ediyorlar bana” der kesin böylelerini boğmak lazım sinir oluyorum.
Bişey yapmasına gerek yok cringe tiktokcel olması yeterliOlm ne bos muhabbet bu amk, cocuk size bisi yapmamis ki, burda sizin zorunuza bisey gitmis bosu bosuna kudurmussunuz.
View attachment 3304659
View attachment 3304662
Bu adam bana sub5 diyor ne yapmalıyım alttaki foto glow up anlamadıysanız
Ağlama foto at kanka niye tiktokta profilin yok??View attachment 3304659
View attachment 3304662
Bu adam bana sub5 diyor ne yapmalıyım alttaki foto glow up anlamadıysanız