ÇİİK BAYTİNGE BAK AMINA KOYAYIM SENİN ATMA ŞÖYLE ŞEYLER UTANIYORUM

POSTLARİN COGU OFFTOPİCTE İNGİLİZCEN YETSE SEN DAHA FAZLA VAKİT GECİRİRDİN BURDA MUHTEMELEN
YA Bİ ARALAR EREN VARDI BONEKİNG VARDİ SOVERDİK AMA KOMİK ADAMLARDİ MALLIKLARİ GOZE HOS GELİYODU BUNLARDA O DA YOK AMK

• JFL
Reactions: Angutoid
YA Bİ ARALAR EREN VARDI BONEKİNG VARDİ SOVERDİK AMA KOMİK ADAMLARDİ MALLIKLARİ GOZE HOS GELİYODU BUNLARDA O DA YOK AMK
Evet bunların malliklari eglendirmiyor malesef

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, Peter Steele and Angutoid
sanada her ay bir adam geliyor amk zorbalaman icin bu nasi is
Bonekingle kavga ettigim tiradi okuyunca içim acıdı o halim gelse buraya zorbalardim

• JFL
Reactions: Peter Steele
bu forumda dunyanin en iyi kavgasinda 2.ye girer bu arada
1. atsiz eneskardiyo kedi kavgasi
Akathemogger onthewaytoyarragimlite ben eneskardiyo kavga. Elemanzelvadre orda piçlik yapıp beni doxxlamisti ama neyse. Boneking beni kiz arkadasina atmisti bu vitaminsiz kim demisti kiz arkadasi. Üzülmüştüm

• JFL
Akathemogger onthewaytoyarragimlite ben eneskardiyo kavga. Elemanzelvadre orda piçlik yapıp beni doxxlamisti ama neyse. Boneking beni kiz arkadasina atmisti bu vitaminsiz kim demisti kiz arkadasi. Üzülmüştüm
efekoya laf yok

POSTLARİN COGU OFFTOPİCTE İNGİLİZCEN YETSE SEN DAHA FAZLA VAKİT GECİRİRDİN BURDA MUHTEMELEN
Bu forum umrumda değil 1 aydır varım shitpost falan yapıyorlar diye kalmıştım baktım guguk kuşundaki akıl hastanesi gibi bir yer, off topic olması 5600 post gerçeği değiştirmiyor
Angutoid muhtemelen hayatın her alaninda senden önde birisi
Ne mutlu ona

• +1
Reactions: .realantoniomontana
@elemanzelvadre pişman misiniz

tirad hala duruyor nasil bi orospu evladiydim ben ag

Silmek makuldur

• JFL
Reactions: Peter Steele, elemanzelvadre and Angutoid
Bu forum umrumda değil 1 aydır varım shitpost falan yapıyorlar diye kalmıştım baktım guguk kuşundaki akıl hastanesi gibi bir yer, off topic olması 5600 post gerçeği değiştirmiyor

Ne mutlu ona
5600 POST VAR EE? SEVİYOM OFFTOPICTE TAKILMAYI YANİ ABİSİ LAF NEREYE GELİYOR ONU ANLAMADIM Kİ MK XD
SANKİ İNCELS.İS TE 5600 POSTUMUZ VAR

• +1
Reactions: toprak
5600 POST VAR EE? SEVİYOM OFFTOPICTE TAKILMAYI YANİ ABİSİ LAF NEREYE GELİYOR ONU ANLAMADIM Kİ MK XD
SANKİ İNCELS.İS TE 5600 POSTUMUZ VAR
Lafı bir yere getirmedim bana göre 5600 post çok uçuk bu akıl hastası forumda sadece fotoğrafını attım ama sen agresif çıktın tamam takılmayı seviyorsan sorun yok özür dilerim

• +1
Reactions: Angutoid
Lafı bir yere getirmedim bana göre 5600 post çok uçuk bu akıl hastası forumda sadece fotoğrafını attım ama sen agresif çıktın tamam takılmayı seviyorsan sorun yok özür dilerim
Burası akıl hastasi bir forum değil. Akıl hastası gibi gozukenler de öyle değil ve troll. Forumun tip ortalamasi high mtn bu arada çoğu da sosyal insanlar. 20k postu falan olanlar da 3 4 yıldır buralarda ve bilgilerini paylaşıyorlar. Blackgymmax gibi trol hayatsizlar da varda onlari da kimse umursamiyor

Cocugun tipe baktim baya yakisiskliymis harbiden oha

View attachment 3302529
Bir tane daha bunun gibi martı kaşlı yarrak var (kürt, 13 yaşında onu bulamadım) ikiside max mtn ve mert27 gibi delusional bunları bulup bıçaklayacak var mi şimdi bunu görür hesap açar “sana kaç kız bakıyo kanka benim yorumlarımda hep iltifat ediyorlar bana” der kesin böylelerini boğmak lazım sinir oluyorum.
Ya o alni kucuuck low iq duran eleman komik gozukuyo kamerayu opecek gibi cok komik mq

• +1
Reactions: recai iskender
Olm ne bos muhabbet bu amk, cocuk size bisi yapmamis ki, burda sizin zorunuza bisey gitmis bosu bosuna kudurmussunuz.

Olm ne bos muhabbet bu amk, cocuk size bisi yapmamis ki, burda sizin zorunuza bisey gitmis bosu bosuna kudurmussunuz.
Bişey yapmasına gerek yok cringe tiktokcel olması yeterli

• +1
Eglenceliydi okumak

@Chalom siktir git.

• +1
Reactions: maarda
O nasi kaş orosbu cocugu

• +1
Reactions: maarda
profil fotosuna ted bundy koyup keko kardeslerime kufretti

• +1